CATEGORIES

Pehmeä viidakko

6.5.2015

Maanantaina näin monen vuoden jälkeen Marikan, jonka olen tuntenut nyt jo reilut kymmenen vuotta. Viimeksi näimme, kun asuimme molemmat Hollannissa. Nyt vuosien ja monen mutkan jälkeen asumme jälleen samassa maassa. Tällä kertaa toisella puolella maapalloa – Los Angelesissa. It’s a small world after all – indeed! Miten ihanaa, että täällä kaukana on näinkin paljon tuttuja kasvoja (ja muutenkin ihan älyttömästi muita suomalaisia). Uuteen maahan ja sen tapoihin sopeutuminen on tuntunut helpolta (kuherruskuukausilainen täällä visertää) kun ympärillä on liuta avuliaita ihmisiä, jotka ymmärtävät maan outoudet suomalaisen silmin.

Treffasimme Marikan (tuttu myös LA Madde -blogistaan) kanssa L.A.n Downtowinissa lounaalla ja räpsimme talteen muutamat rästiin jääneet asukuvat. Aina niin ihanaa kuvata uusien ihmisten kanssa. Sitä saa paljon uusia ideoita ja inspiraatiota omaankin tekemiseen.

softjungletext hanna8 hanna10hanna3 hanna1pics Marika Valdez

dress H&M
bag YSL
shoes VALENTINO

Miten ihastuinkaan kaupassa tuohon H&Mn maksimekon hempeän trooppiseen printtiin. Vaikka räväkässä printissä tapahtuukin kovin, tekee hailakan keltaisen ja pastellisen roosan sävyt siitä ihanan pehmeän ja raikkaan.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sonsaa

  Aivan ihana mekko ja ihania kuvia niin kuin muutkin viime aikojen asukuvasi. Olet pikkuhiljaa kivunnut suosikkiblogieni kärkikolmikkoon. Tänne on aina ilo tulla katsomaan, mitä kaikkea uutta olet keksinyt! Pidän siitä kuinka elämänmyönteinen ja lämmin henki blogissasi on ja toteutat kaikki postauksesi huolella niin kuvien kuin tekstin puolesta. Arvostan paneutumistasi varsinkin kun on selvää, että lapsiperheen arki voi välillä olla aikamoista hulabaloota :)

  • Mrs.V

   Suuri kiitos hyvin kauniista sanoista ja positiivisesta palautteesta! :) Erityisesti, koska näiden lasten kanssa arki on melkoista hulaballota. Kaksi alle 3-vuotiasta kotona ja mies puolet kuusta melkein aina pois :/ Joten iso kiitos, että ymmärrät myös lukea rivien välistä! :)

   • sonsaa

    …ja siihen muutto, uuden maan tapojen opettelu jne. päälle. Melkein hävettää, kun itsestä välillä tuntuu, ettei aika meinaa riittää mihinkään, vaikka tarvitsee huolehtia vain itsestään (ja miehestä vähän siinä sivussa ;) ). Äitiys on varmasti sellaista, että siihen kasvaa. Oppii näkemään, mitkä ovat niitä oikeasti tärkeitä asioita elämässä ja mitkä voi painaa muutamaksi vuodeksi syrjään. Olen varma, että suuri osa lukijoistasi osaa arvostaa sitä aikaa, jonka meille lohkaiset :)

 • Hanna

  Onpa kiva kun olet taas ehtinyt saada enemmän asukuvia blogiin, oli jo vähän ikävä niitä :). Ja mukava kuulla, että olette viihtyneet. Tämä on todella kaunis mekko. Itselleni saapui juuri postissa vähän saman henkisellä kuviolla äitiysmaxi Seraphinelta. Hauska huomata, että olen valinnut aika samanlaisen mekon jo tätä näkemättä. Helteet, olen valmis!

 • Niina

  Näytät niin onnelliselta ja täynnä positiivisuutta! Olet ihmisenä esikuvani. Olet ystävällinen ja rohkea ja poikasi ovat saaneet sinusta varmasti parhaan mahdollisen roolimallin. itsekin tulisi aina yrittää muistaa tuo positiivisuus. Mekko sopii sinulle täydellisesti kuten jokainen muukin Losin asusi mitä olet meille näyttänyt. Voisin pukea jokaisen myös itse. Kävin h&m liikkeessä mutta heillä ei ollut ko mekkoa eikä nettisivuiltakaan löytynyt, olisin sen varmasti kotiuttanut. Pitikin muuten kysyä sinulta onko YSL tassel bag sinulla small vai medium? Ajattelin ihanuuden kotiuttaa :)

 • sofia

  Olen huomannut täällä Helsingissäkin jo runsaasti maksimekkoja ja olen siitä hirmu innoissani. Mekot ovat mieelstäni ihania ja kauniita kesään, tosin näyttää vielä paremmalta siellä lämpimissä, helteisissä maisemissa :)

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä. Helppoja, mukavia ja kauniita vaatteita! :)

 • Aura

  Varmaan joka kerta ku kommentoin, oli vaate mikä hyvänsä, että se sopii sulle täydellisesti ja niin sopii tämäkin! Ja aivan ihania nämä kuvat :)

  • Mrs.V

   Kiitos kauniista sanoista! <3 Katsojasta kiinni ;) <3

 • Heinis

  Ihana mekko <3 Olet tosi kaunis! Se on myös ihanaa, että sinulla on aina niin luonnollisesti hiukset ja meikki – ei koskaan mitään yliampuvaa!

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Mä en oikein edes osaa laittaa hiuksiani mitenkään :/ Olis kiva kyllä tehdä kaikenlaisia lettejä yms. Mutta kun ei vaan rähmäkäpälä kovin hyvä ole näissä :D Ja luonnollinen meikki arkeen on ihan paras. :)

 • Tosi kiva asu! :)

  http://sonvas.blogspot.fi

 • Aivan upeita kuvia! Kaunotar!

 • Laura

  Kauniita kuvia ja aivan mielettömän ihanat kengät! Mäkin haluan :D

 • Ihana kuulla, että teillä on sopeutuminen sujunut siellä noin hyvin ja hauska tuo sinun ja Marikan jälleennäkeminen ulkomailla :) mekko on kyllä upea ja printtikään ei ole liian villi kun värit on sen verran hillittyjä!

 • Todella kaunis ja kesäinen asu :) voi kesä, tule jo tännekin!