CATEGORIES

Upstairs

7.5.2015

Maanantaina Marika esitteli minulle paikkoja Los Angelesin Downtownin alueella. Kävimme (vesi)lasillisilla mm. Ace hotellin lämpimällä kattoterassilla. Paikan nimi on Upstairs ja sinne on vapaa sisäänpääsy kaikille, jotka haluavat nauttia hyvästä juomasta, pikkupurtavasta, Kalifornian säästä ja mitä sykähdyttävimmistä maisemista. Terasseilta avautuu komeat näkymät Broadwaylle ja yli Downtownin. Voit jopa ottaa bikinit mukaan, jos auringonotto maistuu. Aurinkotuoleilta on vaikuttavaa katsella horisonttiin kohoavia pilvenpiirtäjiä ja pooliin voi pulahtaa, jos paahde käy liian kovaksi. Täällä voisi helposti viettää enemmänkin aikaa.

upstairs-8925text upstairs-8930 upstairs-9099 upstairs-8959 upstairs-8927 upstairs-8975 upstairs-8985 upstairs-9105 upstairs-9074 upstairs-9091 upstairs-9084 upstairs-9096 upstairs-8988 upstairs-9097 upstairs-9087 upstairs-9101 upstairs-9107 Pictures by Me, pictures of me by Marika Valdez

hat J.CREW
top BANANA REPUBLIC
blouse BANANA REPUBLIC
pants SUPERTRASH /saatu
shoes VALENTINO
bracelets HERMÈS

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • S

  Miksi ihmeessä noin paljon on vaatetta poolilla? Varmaan olisi tuolla alla olevalla topilla ja shortseilla tarjennut? :)

  • Mrs.V

   Mä käytiin vaan kurkistamassa paikka, en tiennyt etukäteen, että mennään täällä käymään :) Ja täällä on ollut viime viikko niin tuulista, että tämä toppi oli tarpeellinen. Pääsääntöisesti olen käyttänyt kevyitä neuleita nyt, kun paikalliset kulkee +20 “kylmissä” asteissa kevyessä untsikassa! :D

 • A

  Unelmat nuo Valentinon sandaalit. Olen arponut jo vuoden samalaisia. Onko sulla mitä kokoa tai ovatko ns. normaaliakokoa? Ovatko mielestäsi mukavat jalassa/kävellä? Kiitos, jos ehdit vastata

  • Mrs.V

   Todella mukavat kengät jalassa! Mäkin tismalleen tuota paria ihastelin aikanaan jonkun julkimon? päällä pari vuotta sitten ja nyt täällä kun noita tarvitsee lähes päivittäin niin päätin toimia. Mulla ovat normikokoani koon isommat! Eli oma kokoni on 39, mutta näistä Valntinon kengistä otin koon 40.

 • S

  Hei ihana hattu! Onko tuo se panama hat ja minkä kokoinen hattusi on ja onko valkoinen? Näyttää nimittäin täydelliseltä! Kiitos jos kerkeet vastaamaan :)

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä en tiedä hatun nimeä! mutta koko oli S/M! :)

   • S

    Kiitos :)
    On kyllä ollut ilo katsella näitä kauniita asukuviasi ja seurata uutta elämönmuutostasi, kiitos että jaat pieniä arjen hetkiä kanssamme!

    • Mrs.V

     Suuri kiitos teille siitä, että olette tukena mukana! <3 Iso juttu, että on tämmöinen työ ja työyhteisö, jota voi kuljetella mukana tilanteen niin vaatiessa! <3

 • Mia

  Voih siellä näyttää niin täydelliselle! Ois kiva kuulla vähän enemmän miten teillä on siellä elämä lähtenyt sujumaan! (:

  • Mrs.V

   On tämä kyllä säiden ja ympäristön puolesta kyllä kiva paikka! :) Hyvinhän täällä on mennyt. :) Yritän aina postausten lomassa vähän kertoa kuulumisia :)

 • Voi huhuh ku niin hulluu aatella, että jollekkin tollasiin paikkoihinkin pääsy on periaattessa ihan arkipäivää ja normielämää.. Nousee drinksuille menot, syömässä, treffeillä käynti hitusen eri tasolle :D Olin itse au pairina Atlantassa ja sain ainakin silloin pienen raapaisun isossa kaupungissa elämisestä… Ikävä kyllä on!

  http://sonvas.blogspot.fi

  • Mrs.V

   Onha tämä kaupunki tosiaan täynnä upeita paikkoja! Ei sitä käy kieltäminen. Mutta kaikella on aina puolensa. Täällä mulla on jo kuukaudesas tullut ikävä hyviä ja puhtaita suomalaisia elintarvikkeita. Se vasta arjen luksusta onkin!

 • riikka

  Moikka, Nää sun postaukset on ollut tosi kivoja sieltä päin :) Kiva nähä millasta elämää ja arkea toisel puolella maapalloa eletään! Mä aina ihailen sun koruja. Oisko niistä joskus mahd. tehdä oma postauksensa?

  ps. must tuntuu että hymyilet näissä kuvissa paljo enemmän kuin suomen kuvissa :D

  • Mrs.V

   Kiva, että olet pitänyt! :) Ja onhan tämä hyvin erilaista. Kaikella puolensa tosin. Ja kiitos – itsekin pidän noista kovin. Voin taas jossain vaiheessa niistä vaikka oman postauksensa tehdä! Ja kyllä täällä on vielä helppo hymyillä – mutta oli musta Suomessakin! :)

 • Tosi kauniita kuvia :)

  • Mrs.V

   Kiitos! :)

 • Näitä kuvia kun kattelee tässä sateisen harmaassa säässä alkaa äkkilähtö johonkin lämpimään kuulostaa hyvältä idealta :D ihana kokovalkoinen asu ja ihanan näköisen paikan olette löytäneet!

  • Mrs.V

   Ai taasko siellä on harmaata?! Mä kun luulin, että siellä jo kesä tekisi tuloaan? :/