CATEGORIES

Chaplinin kevät

8.5.2015

Kesä on yleensä kirkkaiden ja räikeiden värien aikaa. Vaikka muutimme paikkaan, missä on kutakuinkin kesä vuoden ympäri (ainakin suomalaiselle), niin silti olen huomannut himoitsevani hyvin neutraaleja värejä. Mustaa, valkoista, laivastonsinistä ja oliivinvihreää. Niistä on pääsääntöisesti mielitekoni koostuneet. Klassikkovärit ovat selvästi myös muodinharjalla, sillä niistä ei vaatekaupoissa ole puutetta. Väripilkkuja on liikkeissä harvakseltaan. Paikallisille tämä reilu 20 astetta on poikkeuksellisen kylmä kevät. Porukka kulkee aamuisin kevyissä untsikoissa, kun minä pähkäilen laitanko päälle neuleen, vai en. Mutta neule tai ei, omat valintani ovat olleet hyvin neutraaleja. Fiilis on, kuin Chaplinin leffassa.

whiteknitblackshorts-9618TEXT whiteknitblackshorts-9575 whiteknitblackshorts-9636 whiteknitblackshortscollage whiteknitblackshorts-9598 whiteknitblackshorts-9570Pics by Marika Valdez

hat J.CREW
knit BANANA REPUBLIC
shorts GINA TRICOT
shoes LOUIS VUITTON
bag MARJA KURKI

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nimetön

  Hei
  Kysyisin siitä sinun melko uusissa kuvissa vilahtaneesta YSL:n valkoisesta laukustasi.
  mikäy malli se on nimeltään
  mistä hankittu
  minkä hintainen

  Etsin juuri sen tyylistä laukkua, kun en halua sitä tupsullista mallia missään nimessä.

  Kiitos jo etukäteen ja kiitos kivasta blogista.

  • Mrs.V

   YSL:n laukku on ostettu täältä Saint Laurentin omasta liikkeestä. Malli on nimeltään YSL Shoulder bag ja koko on medium. Valkoinen on sesonkiväri ja myynnissä vain kesämallistoissa. Tosin kaikkina vuosina myyty todella nopeasti loppuun, joten kannattaa olla nopea jos valkoisena tahtoo! Hinta vaihtelee vähän riippuen mistä sen ostaa. Jotkut jälleenmyyjät myy kalliimmalla kuin merkiltä suoraan jos ostaisi. Myös täällä jenkeissä on kalliimmat hinnat kuin Euroopassa kuljetuksen, tuontiverojen yms. takia. Kiitos ja mukavaa, kun viihdyt! :)

 • Jenna

  Ihania kuvia ja todella kaunis oot! :) olen aika uusi lukija vielä, mutta olen lukenut että ootte muuttaneet jenkkeihin ym, niin halusinkin kysyä, että otitteko koiranne mukaan? ja miten lentokonematkat ym sujuu ison koiran kanssa? annetaanko koirille esim. rauhoittavaa lentomatkan ajaksi ja miten teillä koira sopeutui uuteen maahan ja ympäristöön? :) kiitos jo etukäteen jos pystyt vastaamaan! :)

  • Mrs.V

   Moikka! Tervetuloa seuraamaan! :) Meidän koira on iso 10-vuotias rottweiler naaras, joten pitkän harkinnan jälkeen jouduimme toteamaan, että matka olisi hänelle liian rankka, eikä siitä välttämättä selviäisi :/ Vaikka täällä häntä on ikävä päivittäin ja häntä tänne kaipaisimme, uskomme, että hänellä on parempi olla tämä aika isäni, äiti- ja siskopuoleni kanssa, joiden kanssa hän on hyvin läheinen <3 Onni, että on rakkaita valmiina auttamaan.

 • Mielettömiä kuvia taas <3 Niin ihania asupostauksia tullut vaikka millä mitalla. Silmä lepää täällä:)
  Haleja <3

 • Ihania kesäisiä asuja! Kesällä kyllä huomaa itsekkin hakeutuvansa neutraalien värien luokse, vaikka valilla kaipaankin sitten jotain räväkämpää! :) upeita kuvia jälleen ja ihana uusi banneri!

 • Ihana asukokonaisuus – musta ja valkoinen toimii aina! :)