CATEGORIES

But(t) it’s art!

11.5.2015

I like big butts and I cannot lie…

Kun täällä asteet seilailevat +20 tietämillä ja aurinko kuristelee pilven takaa, on uudet luottohousuni olleet nuo valkoiset Supertrashit. Pitkät lahkeet pitävät lämpimänä, mutta valkoinen väri saa asuun aina raikkautta ja kesän keveyttä. Klassikot, jotka ovat aina yhtä freesin näköiset kevään saapuessa.

Tässä hieman erilaiset asukuvat minulta. Graffiteilla täytetyt seinät eivät ehkä ole sitä ominta minua, mutta kokeillaan jotain uutta. Onpa muuten melkoiset pakarat mulla tuossa taustalla!

buttstreetart-9201TEXT buttstreetart-9257 buttstreetart-9250 buttstreetart-9238 buttstreetart-9230 buttstreetart-9203 buttstreetart-9208 buttstreetart-9220pictures by Marika Valdez

blouse ZARA
pants SUPERTRASH
knit J.CREW
bag YSL
shoes GIVENCHY

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saaramaria

  Hei upea kontrasti melko klassisen ja selkeän asun ja tuon taustan välillä, hienoja kuvia!
  Street style olisi kyllä mielenkiintoinen, siellä varmaan näkee ja vastaan tulee kaikenlaista, kirjaimellisesti mutta ymmärrettävää, ettei lasten kanssa ole se helpoin toteutettava.
  Ootko muuten harkinnut koskaan au pairin ottamista? Mä välillä leikin ajatuksella, tilaakin olis. Mutta toistaiseksi ajatukseksi on jäänyt, ehkäpä joskus, saisi lapsille kielikylpyä samalla.

  • Mrs.V

   Itseasiassa asia on usein tapetilla, koska meilkein kaikilla suomalaisilla pienlapsiperheillä on aupair Suomesta täällä. Minulle aupair ei itsessään olisi mikään ongelma (että joku täällä asuisi kanssamme), vartuinhan itsekin kotona niin, että meillä oli reilun 6 vuoden ajan aupaireja englannista ja amerikasta. Kieli tuli meille lapsille kuin lahjana. Mutta kun täällä jenkeissä ollaan niin en haluisi suomalaista, koska haluaisin juurikin tuon kielen “lahjoitta” lapsille. Täten ehkä joku puolipäivä kerho tai joku olisi parempi ratkaisu meille? Missä esikoinen pääsee tekemään paikallisia ystäviä ja opettelemaan englantia. Mutta kaikki tässä pohdinnan alla :) Toiseksi meillä käy nyt kesän ajan vieraita niin paljon, ettei meillä olisi tilaakaan vielä aupairille :D

 • Taiga

  Onko Street Style postauksille tulossa jatkoa? Pidin niistä kovasti. Voisin kuvitella että Losissa persoonallisia tyylejä riittää.

  • Mrs.V

   Moikka! Ihanaa kuulla, että pidit niistä! Itseasiassa suunntteilla on kyllä! Olen huomannut suuria eroja pukeutumisessa riippuen siitä, asutko täällä rannalla vaiko sitten enempi tuolla Hollywoodin suunnalla… Toteutusta tosin hankalaoitta se, että mulla on nuo kaksi paviaania mukana aina. Ei vaan riitä kädet :/ Mutta kun vieraita tulee ja jos pääsen joskus yksin jonnekin liikkumaan niin tarkoitus olisi!

 • Riikka

  Oon lukenu sun blogia nyt varmaa neljä vuotta ja selaan tän joka pv läpi! Tää on ihanan rento ja semmone lehtimäinen ja kiva vaikka kattoo vaan kuvat läpi! Hyvän mielen blogi (muotilehti tasoa laadun puolesta) joka on riittävän pinnallista mutta kuitenkin välillä mennään pintaa syvemmälle :) iso kiitos, että tuot mun päiviin näitä mukavia hetkiä blogisi parissa :)

 • Heh aikad osuva otsikko ;D ihanan kesäinen ja klassinen asukokonaisuus! Valkoiset housut ovat kyllä varma kesän merkki ja tuovat asuun juurikin sitä raikkautta.

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä! Ihana vaatekappale! :)

 • Sofia

  Niin ihanaa, kun viimeaikoina asupostauksia on blogiin tullut paljon! Inspiraatiota tulevaan kesään ja valoa blogin välityksellä tännekin:-))

  • Mrs.V

   Mahtavaa, että olet pitänyt!:) Kiitos kuvista vaan Marikalle ja siskolleni! :)

 • JohannaL

  Hienoja kuvia! Miten blogisi muuten käy, jos Olivia-lehti lopetetaan? :(

  • Mrs.V

   Kiitos! Vaikka lehti lopetettaisiin, niin Olivian nettisivut jäävät. Mainostaminen on siirtynyt printistä verkkoon ja tästä syystä digiin panostamista jatketaan. Joten toivon kovasti, että Olivia-lehti jää (koska se on suosikkini ja ihan mahtava lehti), mutta blogini kannalta sillä ei ole vaikutusta.

   • Titta

    Allerilta ei suostuttu tiedottamaan vielä mitään, mutta huoah, siis loistavaa, että ainakin Olivian nettisivut ja tää blogi säilyy :)