CATEGORIES

Olkatoppauksia

20.8.2010


Monet kauheksuivat viime syksynä olkatopattuja takkeja, mutta minua ne vaan jostain syystä viehättivät, jos niitä ei oltu viety ihan Lady Gaga äärimmäisyyksiin.
Täten kevättalvella kun eteeni ilmestyi tämä valkoinen bleiseri, oli se rakkautta ensi silmäyksellä. Tämä jakku kuuluu ehdottomasti tämän kesän suosikkeihini.

Myös Vilan farkkuleggins valikoima on ollut äärimmäisen hyvä viimeaikoina. Kuvissakin näkyvä malli on heiltä. Äärimmäisen mukavat päällä ja pidän siitä kun lahkeet ovat tiukasti nilkkojen ympärillä. Monipuoliset pesut ovat olleet myös mieleeni.
Miten ikinä sitä näiden mukavuuksien jälkeen voi palata takaisin vielä normaaleihin farkkuihin?!

Legginsien lisäksi rakkauteni vaan kasvaa noita huimia korkoja kohtaan. Korot kun vaan viimeistelevät asun kuin asun.

“A woman carries her clothes,
but the shoes carry the woman”
-Christian Louboutin-
11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • nana

  ihanat kengät!! :) oot muutenkin aivan upean näköinen :>kuinka monet louboutinit sulla on?

 • nana

  oi

 • Mrs. V

  Mongusti,Joo mä etsin nimenomaan valkoista bleiseriä ja toi oli vaan jotenkin niin ihana:) Kiitos kovasti – itsekin pidän kovasti asun väreistä. Not too machy machy mitä minä yleensä olen:DRebecca,Mä en tiedä suomenkielistä nettikauppaa, mutta Nina's putiikki Helsingissä kyllä toimittaa Louboutineja postitse. Kannattaa siis katsoa heidän sivunsa. Minun mielestäni vastaa normaalikokoja, mutta aina kokeilen, sillä roikun usein 38,5 ja 39 koon välimaastossa.Ihan totta. Mä pidän kovasti hillityistä toppauksista!:)T,Ihan sama homma toppauksien kassa! Mulla vaan on muutama kesäkilo karttunut niin ei vielä ainakaan omat farkut tipu kun on kokoajan kiristävä tunne. Enemmän lenkkiä vaan niin ehkä tippuu pian taas:DAnsQ,Kiitos, minäkin pidän noista väreistä nimenomaan!:)erika,Love them <3M,Voi kiitos kaunis kauniista sanoista! Todella kiva että piristit päivääni ystävällisyydelläsi!:)Anna,Uuuh… Itseasiassa noilla sinisillä kengillä on aivan mahtava tarina, mutta en voi kertoa sitä sillä muuten kerron liikaa yskityiselämästäni, mitä en halua tehdä… Pahoitteluni siis:(Ella B,Ne menevät yllättäen kyllä melkein kaikkien värien kanssa!:) Punaisen, vaaleanpunaisen, keltaisin (vähän ruotsi meininki kyllä joo….) liilan, harmaan yms yms. Kokeilemaan vaan:) Kiitos vielä ihana!:)

 • Ella B

  Kiva nähdä miten olet onnistunut yhdistämään nuo tumman siniset kengät. Itse ostin vähän aikaa sitten aika saman väriset, mutta en oikein osaa yhdistää niitä mihinkään toiseen väriin. Kiitos siis ideoista! Ja ihana tuo jakku, en minäkään voisi kuvitellakaan päälläni, mutta sinulle sopii tosi hyvin!

 • Anna

  Voisitko jossin vaiheessa tehdä semmosta postausta missä kertoisit sun rakkaimmista kengistä ja niiden tarinoita?:)

 • M

  Voi ihana ! Sä se näytät niin hyvältä joka päivä, päästä varpaisiin ! Noi Louboutinit on niin makeet ! Hih, pakko vielä kehua noita ilmeitä, oot niin ihanan hymyilevä ja iloinen kaikissa kuvissa ! :)Mäkin tykkään, suuresti !

 • erika

  Aaaaaah ihanat kengät ♥

 • AnsQ

  Voi että, jotenkin tosi kivat värit tuossa sun asussa, tuykkään! :)

 • T

  Pure love noita olkatoppauksia kohtaan! Ellei just vedetä ihan överiksi.Legginsiasiassa oon eri linjoilla :) Itse oon jotenkin kesän aikana hylänny leggarit kaapin perukoille ja palannut takaisin farkkuihin. Eikä ahista yhtään :)

 • Rebecca

  Hei V!Tiedätkö mitään (suomenkielistä) nettikauppaa, josta voisi tilata Louboutineja? Vastaavatko kenkien koot mielestäsi normaalikokoja? Kiitos vastauksestasi! :)P.S. Ihana asu taas kerran! Olkatoppaukset ovat minunkin mieleeni, niillä saa asuun ripauksen lisäryhtiä :)

 • Mongusti

  Ihanat ihana ihanat!!:))Mikäli mulla olis tullut vastaan tuollainen bleiseri, en olisi varmaan kokeillutkaan. Nyt kun sen näkee sinun päälläsi se näyttää upealtä!!:) Ja entäs toi huivi? <3 Ihana!:)Asussa kaikki värit mätsää niiiin hyvin:)