CATEGORIES

H&M blouse

21.8.2010

Rakastuin tähän H&M:n puseroon… Niin mukava kesäpäivänä ja minun mielestäni vielä hyvin tyylikäs. Hyvin menee hameen sekä housujen kanssa.
Niin ja tiedän että paidasta näkyy hieman läpi… Tosin näissä kuvissa enemmän kuin luonnossa, mutta oikeiden rintaliivien kanssa ei minusta lopputulos näytä lainkaan pahalta.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Jennibel,Ihana!:) Se on kin aivan ihana paita!:)Tanja,Kiitos kovasti Ja hattu on Stockmannilta!:)Nadja,Hei ihana! Kiitos! Ja henkkamaukalta löytyy vielä varmasti!Marde-Louise,Joo se ei mikään hurjan pitkä ole, mutta ei onneksi kuitenkaan päälläni mikään liian lyhyt:) Ikävä kyllä en paljasta itsestäni mitään:( En edes asuinmaatani:(Marika,Voi vitsi miten ihana että olet löytänyt takaisin!:) tervetuloa!:)Soccermom,IHANUUS! Housujen kanssa mäkin olen vaan toistaiseksi käyttänyt!:) Tuon hameen helma on hieman liian lyhyt. Menee sit syksymmällä läpinäkymättömien mustien sukkiksien kanssa!:)Kira,Olen itseasiassa!:) Katsoppa tuolta oikeasta palkista linkki hiukset! Siellä on juttua tavastani hoitaa hiuksia, mutta olen suunnitellut tekeväni postauksia siitä miten laitan hiuksiani:)Anna,On on!:) Ihan juuri ostettu!:) Nopeasti sinne vaan että oma koko löytyy!:) Moni asia ei mulle sovi, mutta kiitos sulle siitä että olet noin ihana :DMongusti,Ihanuus – hattu on Stockalta!:) Lilou,Ihan totta! Musta on tullut hirveä pusero friikki! Niin naisellisen saa toimistoasustakin kun yhdistää pukuhousut kauniiseen puseroon!:)Pipari,hahahah – love the movie:)

 • Pipari

  Mulla tulee mieleen noista hattu kuvista Pretty Woman. :)

 • Lilou

  Oi miten tyylikäs ja söötti samalla kertaa! Ja hattu/housut muuttaa puseron ihan toiseksi, monikäyttöinenkin vielä :)

 • Mongusti

  Ihana, ihana ihana!!:) Tykkään hatusta;) Keskimmäinen kuva ylhäällä on upea <3

 • Anna

  Onks toi paita vielä H&M:n mallistossa?:) tosi mahtavan näkönen ja sopii sulla, tai mikä sulle ei sopis?:D

 • Kira

  Ihania asuja taas, omaan silmään paidan läpikuultavuus ei ainakaan pistänyt. Oletko muuten tehnyt juttua siitä, miten hoidat hiuksiasi? Jos et, niin siinäpä juttuidea :) Hiuksesi nimittäin näyttävät niin hyväkuntoisilta, runsailta ja kiiltäviltä, että olisi mukava kuulla hoitovinkkejäsi ja mitä tuotteita käytät.

 • Soccermom

  Söpö! :) Etenkin housujen kanssa tosi säpäkkä :)

 • Marika

  Todella kivoja asuja. :) Huomasin pari päivää sitten, että olet jatkanut jälleen kirjoittamista. Ihan loistava juttu, blogisi on aina ollut yksi suosikeistani! :)

 • Marde-Louise

  Ostin saman paidan mustana, mutta se on mulle kyllä niin lyhyt, että se vaatii jotain korkeavyötäröistä.. Se ei näytä kyllä sun päällä ollenkaan lyhyeltä! Olis kiva tietää mistä maasta kirjoittelet!? ;)

 • Nadja

  Oh, tosi kiva toi pusero! Tykkään tosta helmasta, se tekee siitä helposti yhdisteltävän :)

 • Tanja

  Sopii kyllä hyvin molempien kanssa.Ihana hattu! :)

 • Jennibel

  Mulla on myös sama pusero ja tykkään siitä ihan hirveästi, yhdistän sitä samalla tavallakin kuin sinäkin, kynähameen ja housujen kanssa :)