CATEGORIES

Mutsimekko

25.5.2015

Mieheni yksi parhaista ystävistä on ollut luonamme käymässä ja hänen kanssaan ollaan koluttu tätä valtavaa kaupunkia taas vähän lisää. Itse en ole mikään suuri outlet-ostarien ystävä, mutta hän on. Täten ollaan nyt parissakin käyty (niistä tulossa vielä oma postaus). Kyllä minäkin löysin sieltä valtavasta tavaramerestä muutaman helmen. Kuten esimerkiksi tämän collegekankaasta tehdyn harmaan mekon. Miten ihanan helppo ja ja rento yksilö! Valkoiset Superstarit vaan jalkaan ja raikas asukokonaisuus on valmis. Mahtava mutsimekko! Päivän asu on valmis hetkessä ilman pienintäkään pähkäilyä. No sweat indeed.

treelinedbhgreysweaterdress-3313TEXT

dress J.CREW (from their factory outlet)
shoes ADIDAS SUPERSTARS
bag CHANEL

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ihana! Tämäkin mutsi tahtoo! :D

 • Ihana asu :) Mutta oikeastaan piti kysyä matkajuttuja. Oletkin aiemmin kirjoitellut lentomatkustamisesta lasten kanssa, mutta en nyt pikaisella etsinnällä löytänyt vastausta siihen, onko sinulla ollut mukana turvakaukalon lisäksi jotkut matkarattaat ja jos on niin mitkä? Saako samaan runkoon kiinni myös kaukalon? Meillä tässä kohta ensimmäinen reissu tulossa ja vauva silloin noin 4kk, joten ihan istuma-asennossa olevat rattaat eivät vielä käy, vaan ne pitäisi saada lähes vaakatasoon… Kiitos jos ehdit vähän vinkkaamaat mitä kannattaa ottaa mukaan. (Matkarattaat saatamme siis ostaa jos saamme päätettyä mitkä).

  • Mrs.V

   Hei tosi moni on kehunut matkarattaiksi bugaboon bee rattaita! Ne on kyllä tosi kätsyt. Meillä on stokken scoot? rattaat ja nekin hyvät. Taitaa olla edullisemmatkin. Mutta molemmista saa vaakatasoon ainakin meidän scoot rattaisiin saa turvakaukalon kiinni!

 • On ollut niin kiirettä että en ole ehtinyt blogeja kunnolla lukemaan. Hitsi! Ja tännehän on ilmestynyt superhieno banneri sillä aikaa! Tykkään tosi paljon. Erittäin tyylikäs ja tämän hetken tilanteeseen sopiva.

 • milkkis

  Ihana asu! Mutta, imetätkö vielä? Itselläni imetys käynnissä ja tuollaisia mekkoja kyllä tosi hankala käyttää. Noh eipä tätä ikuisesti kestä mutta hetkittäin harmittaa kun just sopiva kotiäippäasu olisi collegemekko ja tennarit (ja täällä Suomessa vielä legginsit).

  • Mrs.V

   Tiedätkö juuri lopetin 10kk kohdalla aktiivisen imettämisen. Muuten ei kyllä onnistuisikaan.

 • Mikaela

  Tosi kiva asu, jossa kaikki toimii! :)

 • Ihanan rento mekko! Malliltaan kuitenkin tosi nätti ja sopii sulle hyvin :)

 • Hanna

  Tosi kiva!

 • Kaunis, yksinkertainen mekko! :)