CATEGORIES

Runyon Canyon

27.5.2015

Viikko sitten ystäväni Outi vei minut reippailemaan Hollywood Hills’ien läheisyydessä sijaitsevalle Runyon Canyonille. Ai että miten ihanaa oli. Paikka oli niin vaikuttava, että patikoitiin sinne uudestaan jo kahden päivän päästä koko perheen voimin. Melkoinen treeni muuten rattaiden kanssa…

Alueelle pääsee ymmärtääkseni viidestä eri paikkaa. Me aloitimme reippailun Fuller Avenuen puoleisesta portista, josta voi lähteä kipuamaan ylös kolmea eri reittiä: Runyon Canyon Road (helppo), Star Trail (medium) ja Hero Trail (vaativa). Me valitsimme keskitason Star Trailin, joka osoittautui oikein sopivaksi vaativuusasteeksi kahden pienen lapsen äideille. Ja voihan että mitkä näkymät.

runyoncanyon-3213text runyoncanyon-3228 runyoncanyon-3204 runyoncanyon-3087

Ja siinä se on: The penkki. Kun oltiin liikkeellä keskellä päivää torstaina, oli poluilla myös ihanan hiljaista. Siellä oli vain me ja meidän Los Angeles. Mieletöntä.

runyoncanyon-3148 runyoncanyon-3155 runyoncanyon-3099 runyoncanyon-3150

My outfit
top GINA TRICOT (saatu)
sport leggings GINA TRICOT (saatu)
very old sneakers NIKE

runyoncanyon-3166runyoncanyon-3117

Upea, täällä asuva, suomalainen ystäväni Outi. Kyllä se niin vaan on, että ne ovat ihmiset, jotka merkitsevät eniten ja tekevät paikan viihtyisäksi. Miten ihanaa onkaan, kun uudesta paikasta löytää ystävän, jonka kanssa klikkaa heti. Juteltavaa riittää loputtomiin ja ajatukset ovat kuin samasta puusta veistettyjä. Sen lisäksi meillä on vielä ihan samanikäiset lapset. Ihanaa. Muutaman mailin mittainen patikointiretki sujui kuin siivillä. Yksi suurimpia syitä meidän helppoon asettautumiseen on hänen kaltaiset ihanat ihmiset. Meidät on otettu niin avosylin vastaan ja olemme saaneet apuja jokapuolelta. Kiitollinen olen.

runyoncanyon-3095 runyoncanyon-3140 runyoncanyon-3185 runyoncanyon-3170 runyoncanyon-3186 runyoncanyon-3196 runyoncanyon-3199 runyoncanyon-3217 runyoncanyon-3223 runyoncanyon-3219 runyoncanyon-3212

Suosittelen käymään Runyonissa, jos vain täällä päin lomailette. Vaikuttavat näkymät ja hyvä kuntoiluhetki. Tänne pitää systerikin tuoda. Jee – pian hän ja äitinkin ovat täällä! :)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • katja

  Hei, onko muita vastaavia kivoja paikkoja sporttailla kukkuloilla? Runyon on kiinni nyt kesällä.

 • Nuppuni

  Aika kivannäköiset lenkkimaisemat, kelpais kyllä vetää lenkki jos toinenkin :)

 • Silja

  Aaaaah <3 Yks mun unelmista on kyllä ehdottomasti päästä joku päivä hikoilemaan Runyon Canyonin lenkkipoluille!

 • aila

  Nyt täytyy kyllä kysyä noista kuvista, että onko noissakin käytetty ns. ylivalotusta, jotenkin kuvittelisin muualla näkemieni kuvien perusteella, että sävyt olisivat syvemmät. Mahtava lenkkeilyreitti kyllä : )

 • Huh, Hanna miten ihania kuvia ja ihanan legendaarinen mesta. Love it! Voikaa hyvin. :)

 • Ei ole ainakaan kuntoilu maisemista kiinni. Ihan kuva tuo missä ystäväsi nostaa jalkaa taivasta kohti :)

 • Onpas upeat maisemat. Noihin maisemiin lähtisin itsekkin mielelläni lenkkeilemään. :) Nice!

 • Mahtava fiilis näissä kuvissa, looking goood! :)

 • Usein oon ihastellut samoja maisemia instagramissa seuraamillani ihmisillä! Toi pitää kyllä vielä joskus ehdottomasti kokea :)

  http://sonvas.blogspot.fi

 • Sofia

  Vau mikä reitti! Kiitos vinkistä, jos sinnepäin ikinä eksytään reissuun, niin tuonne mennään ehdottomasti!

 • Tästä paikasta näkee kyllä kuvia aina milloin missäkin ja aina sitä vaan jaksaa ihailla noita maisemia! Ihan mielettömän upeat maisemat ja todella hyviä kuvia olet saanut :) etenkin noi teidn fiilistely kuvat on ihan parhaat! Kauniin ystävän olet sieltä saanut ja se on kyllä parasta kun joidenkin ihmisten kanssa vaan klikkaa heti :>

 • Ei muuta kuin että: wou! Mielettömät maisemat!

 • Julia

  Voi upeus mitkä maisemat<3 Kumpa jonain päivänä pääsisi lenkkeilemään tälläisiin maisemiin.