CATEGORIES

Kultainen tunti

4.6.2015

Yksi syy miksi rakastan Kaliforniaa on sen tarjoamat kultaiset tunnit. Lähes joka päivä, vuoden ympäri, voi illansuussa mennä napsimaan kullanhohtoiset valokuvat rannalle. Mikä valo! Tämä Kalifornian hempeän hyväilevä aurinko hemmottelee tämän valokuvausharrastelijan ihan piloille.

veniceshirtandwhitepants-3411TEXTveniceshirtandwhitepants-3367veniceshirtandwhitepants-3385veniceshirtandwhitepants-3376veniceshirtandwhitepants-3388veniceshirtandwhitepants-3416veniceshirtandwhitepants-3390veniceshirtandwhitepants-3398veniceshirtandwhitepants-3364veniceshirtandwhitepants-3413veniceshirtandwhitepants-3360Pictures by Kira Kosonen

t-shirt J.CREW
knit J.CREW
pants SUPERTRASH
flip flops HAVAIANAS
bag CHANEL
sunnies RAYBAN

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Alisa

  Kerrassaan upeita kuvia! Näytät muutenkin todella kauniilta.

  Pakko kysyä, onko toisen nimettömän sormuksellesi käynyt jotakin vai mikset käytä sitä enää? Tosi hassu juttu kysyä, mutta olen tarkkasilmäisenä miettinyt asiaa jo hetken ja ajattelin, ettei kai kysyminen pahaa tee :) Sekin on nimittäin tosi kaunis sormus ja muistelen jostain tosi pitkän ajan takaa, että olisit sanonut sillä olevan tunnearvoa.

  Anyways, on kyllä ilo nähdä, että viihdytte noin hyvin. Näytät onnelliselta. Ihanaa kesää teidän perheellenne <3

  • Mrs.V

   Joo kuule niinkin ikävä juttu, että sormuksesta irtosi kivi sen jälkeen kun olin käynyt sormukse kivet kiinnittämässä ja päällyksen roidinoimassa. Ja sitä Aleksin Tillanderilla yritettiin 3 kertaa uudestaan upottaa, ja aina tippui pois. Lopulta totesivat, että ei onnistu uudelleen upottaminen sillä istutuksella ja neuvoivat tekemään ihan uuden upotuksen. Joten kun tuli lähtö tänne niin ei ehtinyt tekemään vielä mitään, joten nyt se kivettömänä odottaa kohtaloaan :/ Upgreidataanko uuteen vai keksitäänkö uusi kiinnike. Ja kiitos <3 Kyllähän täällä auringossa on helppo hymyillä. Sitä samaa! <3

 • Minni

  Olet todella onnellisen näköinen ollut näissä kaikissa kuvissa joita Losiin muuton jälkeen tänne blogiin on tullut. Onnellinen voi sinun puolestasi olla että selvästi elämä siellä kaukana alkaa löytää tavat toimia ja olla :) kaikki se välittyy myös näistä kuvista. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

 • Ihanan rento asu ja golden hour tuo kuviin kyllä sitä ihan omaa tunnelmaansa :)