CATEGORIES

Urban light ja 1970-luku

7.6.2015

Tämän kesän yksi kuumpimpia muotihittejä on 1970-luku, sen leveät lahkeet sekä hulmuavan boheeminen fiilis. Joten jos tahdot kanavoida tuota Charlien enkelien tähdittämää vuosikymmentä, hae inspiraatiota ikonisen Twiggyn tai vaikkapa Farrah Fawcettin kuvista. Minultakin löytyy vaatekaapista yksi oldie, but a goodie. Tosin tämä olkaimeton jumpsuit ei ihan enää istu päälle kuten pitäisi, mutta jotain ihanaa vanhaa charmia siinä silti on.

urban light-3628text urban light-3647 urbanlights-3614urban light-3640 urban light-3676 urbanlights-3617urban light-3679 urban light-369322 urban light-3631pictures by Kira Kosonen

jumpsuit from a small boutique in Altea Spain
shoes VALENTINO
belt H&M

Koska raskausvatsan kanssa tämä vaatekappale olisi ollut surkuhupaisan näköinen, ei se viime vuosina ole saanut hirmuisesti käyttöä. Viimeksi se taisi olla päällä Altean-lomalla neljä vuotta sitten. Muistatko sinä nämä vanhat kuvat asusta?

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jennifer

  Vau, upeita kuvia!<3
  Näytät muuten hemmetin hyvältä tuo jumpsuit päällä!

 • Saaramaria

  Tuo toinen kuva, ihan mieletön! Mahtava hymy ja värit ja valo ja.. huikea!
  Vanhat, hyviksi todetut vaatteet – niissä on vain sitä jotain. Vaikka ne eivät täydellisesti enää istuisikaan kuten ennen, joku fiilis ja ihanat muistot kuitenkin saavat ne tuntumaan tärkeiltä. Eikä mun silmään mitenkään erityisen huonosti tuo jumpsuit istu, päinvastoin hyvältä näyttää! Sitä on itse aina se pahin kriitikko ja kiinnittää huomiota asioihin, joita muut eivät edes katso :)

  Kiitos jälleen ihanista kuvista ja postauksista!

 • Pauliina

  Muistan tuon vanhan postauksesi neljän vuoden takaa. Se oli ensimmäisiä kertoja kun eksyin blogiisi, olin silloin 17-vuotias ja vasta löytämässä blogimaailmaa. Nyt näin neljän vuoden jälkeen tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka mukana ollaan koko ajan oltu. Blogisi on aivan ihana, niin hyväntuulinen ja täynnä upeita kuvia. :) Olet kyllä niin inspiroiva! Mahtavaa seurata elämääsi siellä puolella maailmaa. :)

 • E

  Mun makuun meni jo vähän mauttomuuden puolelle. Toiseksi ylimmässä kuvassa jokin varjo osuu oikeaan rintaan ja voisi melkein luulla että nännipiha näkyy. Mutta voi miten kauniisti kulta pukee sua, aivan huomattavasti paremmin kuin hopea (tai mielestäni aivan hopean näköinen valkokulta)!:)

 • Maria

  Ihana kyllä tuo jumpsuit! Ja toi väri, jotenkin niin 70 lukua? :)
  Ehkä vähän tissien kohdalta puristaa, mutta muuten kyllä sopii sulle todella hyvin! ;)

 • Lora

  Muistan tuon asun ja ne Altean kuvat. Kyseinen pikkukylä on ollut matkakohdelistallani sen jälkeen kun näin teidän ihanat kuvat kaupungin kujista :)

  Yhtä hehkeältä ja upealta näytät näissäkin kuvissa, you just make that jumpsuit work girl ;)

 • Anonyymi

  Hei, olisi mukava tietää millä tavalla muokkaat kuvat, niin kauniita! Onko kuviin lisätty päälle ns. filtteri, vai kuinka saat kuvista niin “pehmeän” näköisiä? :D

 • Wau mitä kuvia, ihana kuvauspaikka teillä ollut! Ja vitsi kun olet upea näissä kuvissa :) mullekkin jäänyt mieleen vanhat altean kuvat, hyvältä näyttää edelleen tuo jumpsuit! Mullekkin mielellellään päälle klassista ja tylsää, mutta muutama 70luvun juttu sitten kehiin jos kaipaa vaihtelua! ;D

 • Tosi elegantti jump suit. Miten huikea kuvausympäristö.. Minäkin haluan tuonne valkoisten patsaiden sekaan ottamaan kuvia!

  Ps. Neljän vuoden takaisten ja näiden uusien kuvien välisen eron huomaa kyllä. On ilo seurata blogisi kehitystä, keep it up :-)

  • Mrs.V

   Tuo Urban Light-teos on kyllä upea! Ja oli kyllä omallakin listalla pitkään. Näkynyt blogeissa paljon :D
   Ja kyllä – ihanaa, että kehitys näkyy ja eron huomaa :)

 • Muistan, ja niiden kuvien jälkeen oli pakko mennä ostamaan samantyyppinen vyö ;) Asu näyttää minusta melkein vieläkin paremmalta näissä kuvissa, hyvin istuu päälle! Ja kesän ihanin trendi on minustakin boheemi 70 -luku, ensimmäistä kertaa aika moneen vuoteen kenties jopa hiukan mieluisampi kuin ikisuosikki raidat ;)

  • Mrs.V

   Joo ihan huikea vyö :D Ja että mä olen niin ihastunut taas klassikoihin. Vain perus varmoja värejä toinen toisensa perään :D Tylsyys kunniaan :/ :D

 • möörve

  Kuitenkin sinun päälläsi se näyttää paremmalta kuin useimpien muiden päällä näyttäisi :) Ihana vaatekappale, voisi erehdykessä luulla maksimekoksi.

  • Mrs.V

   Voi kiitos, mutta useammat muut eivät ole niin hölmöjä, että pistävät sen päälle siitä huolimatta :/ :D Ja tosiaan, tosi kiva vaatekappale kuitenkin. Niin erilainen. Ja piti ottaa vähän leveämpää haara-asentoa, että tosiaan näkyy ettei kyseessä ole mekko! :)

 • Upea Hanna! :) ja vau, mikä kuvauspaikka!

  • Mrs.V

   Voi kiitos. Upeus lähtee katsojasta. Ja kyllä – oli mahtavat puitteet ja huikee kuvaaja! :) <3