CATEGORIES

Nahkaa ja pitsiä

9.6.2015

Voihan äidit. Miten ihanaa on, kun oma äiti on kylässä! Miten he vain osaavatkin olla niin mielettömän hyviä kaikessa. Olen voinut siskon kanssa kuvailla ja tehdä työjuttuja sillä aikaa, kun äiti on viettänyt laatuaikaa lastenlastensa kanssa. Siinä samalla on hoitunut myös ruoan laitto, pyykkien pesu, kämpän imurointi, pintojen puhdistus ja vaatteiden silitys. Voihan mamma <3 Mikä suunnattoman suuri apu! Miiten ihanalta on tuntunut, kun on läheiset siinä ympärillä jakamassa arjen ja jopa sen pieniä askareita. Niin ihana viikko takana, vaikka alku olikin matkailijoilla hieman flunssainen. Ihan suorastaan itkettää, kun kohta he taas lähtevät. Kiitos äidin avun, pääsimme siskon kanssa toteuttamaan jotain, mitä te olette kovasti toivoneet: Nimittäin lisää Street Styleä! Nyt täältä Los Angelesista käsin. Niitä tulossa siis pian minun sekä siskoni Blond Rivets-blogissa!

rodeo pitsi-4060text rodeo pitsi-4090 rodeo pitsi-4047 rodeo pitsi-4129 rodeo pitsi-4145 rodeo pitsi-4137 rodeo pitsi-4148 rodeo pitsi-4066pictures by Kira Kosonen

lace top BANANA REPUBLIC
shorts GINA TRICOT
shoes ADIDAS
bag YSL

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tintti

  Ihmisen on hyvä olla Calissa :)

 • Aii miten nättejä kuvia! Ja kiva että streetstyle saa jatkoa :)

 • Nimetön

  Upea asu, ihana kontrasti tuo nahka Ja pitsi. Täytyy itsekin kokeilla. Mistä olet hankkinut laukkusi, mitkä ovat merkiltä Ysl?

  • Mrs.V

   Kiitos! Minäkin pidän! :) Ja mustan laukun tilasin Farfetchin kautta ja valkoisen ostin täältä (mikä oli tyhmää – maksoi enemmän kuin Euroopassa :/ )

 • N

  Kauniita kuvia ja aivan ihana pitsipaita :) utelisin vähän kokoa, onko normaalia? käytätkö yleensä samaa kokoa?

  • Mrs.V

   Kiitos! On ihan normaalia kokoa! :) Eli koko S on tuo.

   • N

    Kiitos vastauksesta :) ! taitaa tulla uusi kesäpaita tähän taloon :D hih

 • Näistä Kuvista saa kyllä niin inspistä omaan kesäpukeutumiseen ja tulevaa lomamatkaa varten :)

  • Mrs.V

   Mahtavaa! Onko siellä Suomessa vielä lämpimempi?

   • Jossain 15 asteessa vielä mennään, mutta kesäkuun lopussa odottavalle matkallesi olisi luvattu 30 astetta ;> Sisiliaa odotellessa!

 • Älä muuta sano, äidit ne on vaan niin ihania!! Niin on tosin nämä kuvatkin :-) Ja nahka ja pitsi toimii hyvin!

  • Mrs.V

   No aijaa!! :D JA kiitos kovin. Pehmeän pitsin ja kovan nahan kontrasti toimii :)

 • Elisa

  Mahtava asu! Kommentoin ekaa kertaa mutta aloin seuraamaan blogiasia paremmin kun muutitte Losiin. Olen asunut melkein viisi vuotta Itävallassa ja on ihana seurata miten teidän “ulkosuomalainen” arki edistyy :)

  Onko tuo Banana Republicin toppi uusinta mallistoa, olen suuntaamassa nimittäin Nykiin kolmen viikon kuluttua ;)

  • Mrs.V

   Voi että! Tervetuloa! Minulla olikin tuossa kahden vuoden tauko ulkosuomalaisuudesta, mutta taas sitä nyt mentiin. Ainakin hetkeksi.
   Ja on ostettu ihan pari kk sitten. Toivottavasti löytyy vielä Nycistä! Ja jos ei niin se liike on täynnä NIIN paljon kaikkea ihanaa vastaavaa <3 Ainakin nyt pari päivää sitten näin niitä paljon täällä henkarissa roikkumassa. Hyvää Nycin reissua!

 • Oman äidin apua arvostaa kyllä ihan erityisen paljon, kun asuu vähän kauempana – itselläni on sama tilanne. Voi sitä onnea ja autuutta, kun mummu tulee kylään, eikä tarvitse itse koko ajan olla silmät ja korvat höröllä :D.

  Arvostan ihan älyttömästi omaa aikaa, se oli jo ennen lasta minulle tosi tärkeää. En ikimaailmassa vaihtaisi elämääni entiseen, mutta välilä tuntuu että olisi ihanaa olla yksi päivä i h a n y k s i n :D.

  Kaunis asu, ihana tuo pitsipaita :).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Mrs.V

   Voi kuule sanos muuta. Niin ihanaa. Äidit ne vaan osaa. Ja kyllä – omakin aika on tärkeää – vaikka se kortilla onkin. Tosin juuri niinkuin sanoit – ikimaailmassa en elämääni entiseen vaihtaisi <3 Kaikkea aikansa ja tämä on täydellistä juuri nyt – kaiken kiireensä kanssa! <3
   Kiitos ja ihanaa päivää sinne Suomeen! :)