CATEGORIES

Le Pain Quotidien

19.6.2015

Le Pain Quotidien-kahvilaketju on lähtöisin Brysselistä ja varsinkin täällä Kaliforniassa se on saavuttanut suuren suosion luomutarjontansa ansiosta. Nimensä mukaan se tarjoilee “päivän leivän” maalaismaisella ja kotoisella tunnelmallaan. Hempeä puheensorina soljuu ilmassa, hillopurkki pyörii pöydässä ja kahvin houkutteleva aromi täyttää ympäristön. Viettelevän suloisesti aika tuntuu hetkeksi hidastuvan. Manhattan Beachin kahvila sijainti on ketjun filosofialle täydellinen.

Le Pain Quotidien means the daily bread. And to us, that means everything. It’s much more than mere sustenance; it’s a way of life. As our loaves emerge from the ovens, warm and fragrant, friends gather around our communal tables to share in the time-honored tradition of breaking bread.

Eräänä viileänä june gloom aamuna kävin siskojeni, äitimme, mieheni ja poikiemme kanssa taas nauttimassa päivän leivän tässä ihanassa ympäristössä.

junglekitty le pain quotidien-4593text
junglekitty le pain quotidien-4560 junglekitty le pain quotidien-4557 junglekitty le pain quotidien-4553 kirakosonen.blog-4543kirakosonen.blog-4547junglekitty le pain quotidien-4616 junglekitty le pain quotidien-4628 kirakosonen.blog-4659junglekitty le pain quotidien-4567 junglekitty le pain quotidien-4596 junglekitty le pain quotidien-4601 junglekitty-4589 junglekitty le pain quotidien-4598pics by me and  Kira Kosonen

jacket BALENCIAGA
knit BANANA REPUBLIC
pants ZARA
flats TORY BURCH
bag LOUIS VUITTON
sunnies RAYBAN

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Paikka on ihan oma lempparini ja Pariisissa sekä Lontoossa onkin siellä tulkut aina vierailtua! So so good :)

 • Linda

  Minkä kokoinen tuo Keepallisi on?

 • Äitisi on kyllä niin upea ilmestys. Olisi kyllä mukava saada vinkkejä häneltä, että kuinka hän onnistuu olemaan noin hehkuvan näköinen :)

 • Taija

  Voi hitsi, miten hyvältä asusi näyttää! :) Tuli tässä mieleen ihan kreisi postausidea ja ymmärrän, jos et halua edes harkita moista. Äitinne on kasvattanut kolme upeaa ja menestyvää naista. Olisi mahtavaa lukea, miten hän on sen tehnyt. Lukea “haastattelu” hänen ajatuksistaan ja elämänohjeistaan. Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! :)

  • Viivi

   Hei tää ois ihan mahtava idea!