CATEGORIES

Lisää oliivia, kiitos!

1.7.2015

Neutraalit ja klassiset värit ovat olleet pinnalla tänä kesänä, joten suosikistani oliivista ei ole ollut vaaterekeillä puutetta. Tosin nämä housut ovat roikkuneet omassa vaatekaappissani jo monet vuodet. Nyt kuitenkin huomaan haaveilevani vähän löysemmästä – safarihenkisestä parista. Valkoinen, kulta sekä ruskeansävyt kun näyttävät poikkeuksellisen hyvältä tämän monipuolisen pikkusuolaisen kanssa.

olive and black-4820title olive and black-4839 olive and black-4842 olive and black-4833 olive and black-4830 olive and black-4826pics Kira Kosonen

top ZARA
pants ZARA
bag MIU MIU
bracelets TINA TURK & family heirloom
shoes VALENTINO
knit BANANA REPUBLIC

Tämä asu oli päälläni, kun käytiin pyörähtämässä South Coast Plaza-ostarilla Costa Mesan alueella. Paras täällä näkemäni ostari (ainakin toistaiseksi). Suosittelen käymään, jos on vain yhdelle shoppauspäivälle aikaa. Merkkejä löytyy laidasta laitaan ja kaikki saman katon alla.

11 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • suvi

  SÄ OLET NIIN UPEA!! Ja eritoten noi sun hiukset saa mut muuttumaan vihreäksi kateudesta joka kerta kun sun blogiin kurkkaan!

 • Mikaela

  Tosi kiva asu ja näytät kauniilta! :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi Mikaela! :)

 • Sanna

  Hei saako kysyä tyhmän kysymyksen. Kun liikutte Losissa, niin ajatko itse? Itse asun melkein yhtä isossa kaupungissa ulkomailla, mutta rattiin en ole vielä uskaltanut… Onneksi julkinen liikenne toimii täällä hyvin, toisin kai kuin LA:ssa?

  • Mrs.V

   Ajan! :) Heti kiipesin rattiin. Jotenkin en edes miettinyt, etten ajaisi. Se oli minulle itsestäänselvyys. Olen muutenkin ollut aina reipas autoilija. Heti kun kortin aikoinaan 18-vuotiaana sain, niin olin se “designated driver”. Minusta on kiva ajaa. Ja täällä olosta haluan ottaa kaiken irti ja nähdä paljon! :)

 • jenny

  Näytät jälleen upealta ja niin onnelliselta. Lämmin ilmasto selkeästi sopii sinulle :)
  Toi on kyllä huippua,kun pystyy pysymään samoissa mitoissa läpi vuosien.
  Minullakin onnistui kans hyvin vielä poikien syntymän jälkeen, mutta kun tytär lähes vuosi sitten syntyi toi raskausaika niin ärsyttävän kriittiset 5 cm lantiolleni lisää, ja se ei siitä ole sulanut ei sitten millään, vaikka muuten olenkin entisiin mittoihini jälleen päässyt.
  Joten heihei kaikki ihanat housuni :´(

  • Mrs.V

   Kiitos, on täällä ihmisen kyllä helppo hymyillä. Ja voihan raskaus ja lisäsentit. Olen säästynyt radikaaleilta muutoksilta, vaikka itsenikin tunnen ja huomaan venyneen suuntaan jos toiseen. Mutta olen ollut hyvin armollinen keholleni ja ajatellut, että joskus ehdin vielä lenkkipolulle takaisin! :D JA apua, mitäköhän täällä käy jos joskus meille vielä kolmas siunautuisi… Huoh. Kyllä raskaudet on aina kropalle koettelemus!

 • Hanna

  Voi että ku sulla on ihana rusketus!! :) Tulispa jo tänne Helsinkiin brunakelit..onneks vklopuks on luvattu.. :)

  • Mrs.V

   Nyt taisi alkaa?! :) Ainakin toivon niin!

 • Omaan vaatekaappiin oliivia ei vielä ole eksynyt, mutta sulle kyseinen väri sopii kyllä aivan mielettömän hyvin! :)

  • Mrs.V

   Ah, lempivärejäni! Sopisi varmasti sinullekin! :)