CATEGORIES

Santa Monica outfit

11.7.2015

Täällä ollessamme haluan nähdä ja tehdä mahdollisimman paljon. Täten liikun paljon lasten kanssa ja käyn mieluusti lähileikkipuistoja pidemmällä leikkimässä. Yksi suosikkileikkipaikkojamme on Santa Monican Tongva-park, jonne ystäväni Outi meidät kerran johdatti. Siellä ollaan nyt monesti käyty kiipeilemässä ja hyppimässä suihkulähteissä.  Jos olette lasten kanssa Santa Monicassa päin, suosittelen piipahtamaan.

santamonicaoutfit-6430 copy santamonicaoutfit-6452 santamonicaoutfit-6438 santamonicaoutfit-6433 santamonicaoutfit-6455 copy santamonicaoutfit-6435 santamonicaoutfit-6467 santamonicaoutfit-6478 santamonicaoutfit-6459

hat J.CREW
playdate playsuit H&M
shoes VALENTINO

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • aura

  Ihana jumpsuit ja sopii sulle super hyvin! Paljon on nyt näkynyt neutraaleja värejä päälläsi (ja sitä oliivia ;)) nii tämä on kiva piristysruiske :)

 • Veera

  Ihanat aurinkoiset kuvat! Juuri sitä, mitä tänne pilviseen maanantaihin tarvitsin! :)
  -Veera

 • mariiy

  Hei, upea asu! Ei liity postaukseen, mutta millaiset kokemukset sinulla on Hermeksen Click H- rannekorusta?:) Ajattelin ostaa sen muutaman viikon päästä Nizzasta, mutta mietittityttää tuleeko kultaan helposti naarmuja yms.

 • Sofia

  Vitsit miten ihanat kuvat, jälleen! Oot upea:)

 • Linda

  Hei, minkä kokoinen lv:n keepallisi on? Mietin kuumeisesti koon 45 ja 50 välillä. 45 olisi täydellinen jos tarvitsee päivällä raahata paljon tavaraa mukana mutta onko se taas vähän liian pieni weekendbagiksi…

 • Ihana asu ja sopii ympäristöön oikein hyvin! Olet kyllä niin onnellinen ja kaunis näissäkin kuvissa :)

 • Haiha

  Luin jostakin vanhasta postauksesta, että vastauksestasi päätellen olet tehnyt jonkinlaisen hiustenlaittovideon (miten rullailet hiuksesi jne.). Ymmärsin kommentista, että olisit tehnyt uuden videon vanhan, ilmeisesti jo kadonneen tilalle. En sellaista kuitenkaan onnistunut löytämään. Onkohan se siis olemassa vai ymmärsinkin vastauksesi postauksen kysymykseen väärin?

 • Melisa

  Onpa kivannäköinen playsuit. Onko H&M:n uutta mallistoa? Suomen kesässä sillä ei ainakaan nyt tarkene, mutta toivottavasti pian taas lämpiää :)

 • Nette

  Vautsi, näytätpä kauniilta ja ihana jumpsuit. :) Kuvista välittyy teidän onnellisuus ja se paistaa kasvoiltasi, selvästi teidän paikkanne ja hyvin näytätte viihtyvän siellä! Varmasti helpompaa lasten kanssa kun ei tarvitse montaa kerrosta pukea vaatteita päälle ja murehtia vesisateista.. :D Nauttikaahan siellä olosta, kuvista päätellen siellä on upeaa!!

 • Linda Skogberg

  Magee playdate-asu – kuin tehty sisäänkäynnin ympyröiville laatoille.