CATEGORIES

Aquazzurat arjessa

7.8.2015

Jotta saisin edes jotain asukuvia kasaan tänne blogin puolelle, päätin ruveta ottamaan kuvia vauhdikkaan arkemme keskellä. Pojat saa juoksennella siinä ympäriinsä ja te saatte elämänmakuisia kuvia siinä samalla. Kuvat eivät ole ehkä niin hiottuja kuin ennen, mutta vaihtelu virkistää! Tosin se kaipaa paikan, missä lapset voivat suhteellisen turvallisesti juoksennella ympäriinsä, ettei tarvitse esim. autoja hätäillä. Minä pidän silmällä poikia samalla, kun mieheni tai siskoni nappaa nopeat kuvat siinä hälinän keskellä. Nyt sekaan mahtui muutama ihan rauhallinenkin otos. Pian samasta tilanteesta myös kuvia, jotka vastaavat esittämiinne kysymyksiin kuntoilurutiineistani…

poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9528 copy poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9581 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9565poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9661 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9628

shirt MANGO
shorts ZARA
bag YSL
shoes AQUAZZURA
necklace THOMAS SABO
bracelets HERMÈS & THE PEACH BOX

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihanat kengät, ja sopivat todella hyvin pitsisortseihin! Ja pidän paidastakin, eli täysi 10! Itse olen pitänyt tätä kesänä eniten tästä pitsimekostani: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/07/white-on-white.html.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Saikku

  Mielettömän ihana asu! Oikein hivelee esteettistä silmää. Täydellinen väriskaala mun makuun! Ja upea nainen toki myös kuvissa. :) Pidän kovasti tästä suunnasta, johon tyylisi on kehittynyt!

 • aanaV

  ihanaa, että sulla on taas ollut asukuvia! musta ne on parasta sun blogissa. :)

 • u

  Upeat kengät!Itse en pystyisi pullaaman off niitä mutta sinulla on niin upeat sääret ja kengät näyttävät ihanilta päälläsi.

 • Susanna

  No nyt! Ovat kyllä niin jumalaiset kengät ettei mitään rajaa! :)

 • Laura

  Ihania kuvia! Varsinkin viimeinen, ihanan luonnollisena näkee sinut. :) sopii hyvin. Aivan ihanat kengät!!! :) :D <3 täällä toinen kenkä/laukkufriikki

 • Sini

  Onko tuo mangon paita miten tuore ostos? Olen metsästänyt täydellistä sinistä paitaa jo ikuisuuden mutta ne tuntuvat olevan liian tyköistuvia tai aivan liian läpinäkyviä.

 • Henni

  Heippa! Kiitos ihanasta blogistasi. Varsinaiseen postaukseen liittymättömästi haluaisin toivoa sinulta postausta liittyen omasta hyvinvoinnistasi ja kunnostasi huolehtimiseen. En voi kuin ihailla upeaa kroppaasi joka tulee esille edukseen kuvissasi. Olet myös palautunut tosi nopeaa molemmista synnytyksistäsi, enkä oikein haluaisi ainakaan uskoa että kyse on pelkästään upeista geeneistäsi! Eli olisi aivan mahtavaa kuulla treenirutiineistasi sekä ruokailupuolesta. En toivo että tämä blogi muuttuu miksikään treeniblogiksi, mutta yhden postauksen verran olisi kiva kuulla nikseistäsi upeaan oloon!

 • mapsu

  Siis huhhuh nyt vetää ihan sanattomaksi! Oot ihan mielettömän upea! Tää nykyinen rento+lady yhdistelmä asuissa toimii super hyvin. Kiitos laadukkaasta blogistasi ja jaksamista vauhdikkaaseen arkeen :)

 • Satu

  Ihanat kengät! Itse olen ollut ostamassa näitä jo vuoden päivät mutta aina jäänyt..Jos vielä tulee vastaan sillä 8,5 korolla niin sitten klikkailen ostoskoriin :)
  Sinulla on ihanat hiukset. Voitko joskus postailla hiustenhoitorutiineistasi?