CATEGORIES

Suomalaisen maksi

19.8.2015

Täällä päin harva pukeutuu kokomustaan. Toki niitäkin sekaan mahtuu, mutta kun vertaa Suomeen, missä kokomustaa on päällä joka toisella ja lopuilla vaihtoehtoisesti harmaata, on prosentuaalinen määrä häviävän pieni. Minusta tämä mekko on ihana. Yksinkertaisen kaunis ja mukava päällä. Erikoiseksi mekon tekee kuitenkin kaunis pitsiselus. Parhaalta selkä näyttäisi toki ilman rintaliivejä. Henk.koht oman tukeni tarvitsen, eikä laatikostani löydy täysin tämän mekon uumeniin häviävää mallia. Tosin eivät nuo sirot perusmustatkaan lainkaan pahalta alla näytä. Todella mukava mekko, joka on täydellinen Suomen viileämpiin kesäsäihin. Täällä mekko oli hyvä päällä aikaisin aamulla kun kävimme brekulla, mutta auringon kohotessa alkoi olla jo kuuma. Vähän viileämmille säille säästyy siis!

bcbg mustamekko-0073 bcbg mustamekko-0084 bcbg mustamekko-0076 pics by my sis Nelli

black maxi dress BCBGMAXAZRIA (saatu/Zalando.com)
light hat AMERICAN APPARELL
sun necklace THOMAS SABO
golden bracelets THE PEACH BOX

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Melisa

  Ihana mekko! Tuon voisin omaankin kaappiin ottaa. Sabon koru on myös todella kaunis. Olen etsinyt jo jonkun aikaa tuon tyyppistä. Täytyypä tutustua Sabon valikoimaan paremmin.

 • Minna

  Olen ilmeisesti yksi Suomen tunnetuimmista bloginegailijoista, mutta silläkin uhalla on pakko sanoa, että aina kun haukutaan meidän rakkauttamme mustiin ja maanläheisenvärisiin vaatteisiin ja puhutaan siitä miten pitäisi pukeutua värikkäämmin, unohdetaan että tunnetusti maailman tyylikkäimmät naiset (siis noin kollektiivisesti, ei yksittäisinä ihmisinä) kuten milanolaiset ja pariisittaret pukeutuvat nimenomaan vain mustaan, harmaaseen, beigeen ja terästävät sitä värikkäämmillä asusteilla.

  Niin ja tuo sinun mekkosi on aivan upea!

  • kateliini

   Ehkä se musta väri sopii paremmin kaikille muille kun kalpeille suomalaisille ;D

 • TanjaP

  Sopii sinulle täydellisesti ja hattu kruunaa koko asun.Rintsikoiden näkyminen ei itseä haitannut ja saahan niitäkin erilaisilla pitseillä hankittua jolloin sulautuvat hyvin pitsiselkään. :)

 • Miss T

  Piti vain tulla kommentoimaan pikaisesti kiireen keskellä; että huh nainen sinä se vaan kaunistut! California pukee teitä!

 • Saaramaria

  Kaunis! Hämmentävän totta tuo Suomen musta-harmaa-beige -linja, ja ei siinä mitään pahaa ole, itsekin toteutan sitä ihan kiitettävästi ? tosin tämän kevään ja kesän myötä olen alkanut hankkia ja katsella värikkäitä asusteita ja jopa vaatteita, vanhuus ei tule yksin ?
  Hyvin käyvät sirot perusrintsikat pitsin alle, en kyllä itsekään enää lähtisi ilman edes jonkinlaisia rintsikoita liikenteeseen, too much information, I may say olisi tilanne ilman…

 • Ihana mekko ! Ja ei todellakaan ole paha tuo selkä mustien rintsikoiden kanssa :) ihan täydellinen olisi kyllä suomen säihin!

 • Johanna

  Upea!

  Sopiiko sinusta musta trikoinen maksimekko Suomeb syksyyn?

 • Aivan upea!