CATEGORIES

All Denim

22.8.2015

Alkukeväästä kaipailin revittyjä vaaleita farkkuja. Löysin lopulta omani alesta Zaran myllerretyiltä hyllyiltä. En ehtinyt housuja kovin montaa kertaa käytää kun maltilliset repeämät polvissa venähtivät ammottaviksi mustiksi aukoiksi. Joko universumi pyytää vähentämään kiloja tai poikia hidastamaan tahtia. Se on näemmä rajallinen määrä perässä juoksemista ja ylös alas nostamista, mitä äiti ja hänen revityt housunsa kestävät.

Täällä päivät ovat kuumia, mutta illat ovat viilenemään päin. Kokodenim asu valikoitui viime viikolla illan jalkapallo-otteluun. Tätä asua olen käyttänyt pariinkin otteeseen. Kuvassa näkyvien korkokenkien, sekä valkoisten Addun Superstarien kanssa. Tosin näihin kuviin en tajunnut kääriä farkun lahkeita ylös, minkä olen yleensä korkkarieni kanssa tehnyt. Niin pääsee kaunis kenkä oikeuksiinsa ja jalan linja näyttää paremmalta.

alldenimoutfit-7063TEXT alldenimoutfit-7053 alldenimoutfit-7073 alldenimoutfit-7038 alldenimoutfit-7017 alldenimoutfit-7051 alldenimoutfit-7068 alldenimoutfit-7064 alldenimoutfit-7054pics by Marika Valdez

denim shirt ZARA
ripped jeans ZARA
shoes AQUAZZURA
bag YSL
bracelets HERMÈS & family heirloom

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihan mielettömän kivan näköinen kyllä näin kokovaaleakon farkku, etenkin rusketuksen kanssa! Täytyy kyllä sanoa, että Marika ottaa kyllä upeita kuvia :)

 • Johanna

  Siis KÄYKÖ, ei köyhä… Argh tätä iPadia, kun välillä heittää omia sanoja… :P

 • Johanna

  Voi sua upeus! <3

  Kokeilen kysyä vielä uudestaan, että köyhä sinusta musta trikoinen maksimekko syksyllä? Minkä kans, jos käy? Ja mitkä vaatteet ja asusteet ovat tänä syksynä must have?

  Kiitos, jos vastaat. <3

  Ps. Asuuko teidän koirakin sielä teidän kanssa, vai jäikö Suomeen?

  • Mrs.V

   Voi kiitos ihana Johanna!
   Minusta ainakin alkusyksyyn käy loistavasti! Parittaisin vaikkapa nahkatakin tai vihreän maihinnousutakin kanssa? :) Asusteissa mokka ja hapsut ovat in syksylläkin – ja hatut ovat aina plussaa! :)

   Meidän rouva jäi pitkän pohdinnan jälkeen Suomeen isäni hoiviin. Pitkä lentomatka meidän vanhalle rouvalle olisi voinut olla liian kohtalokas. Päätös oli varmasti oikea, vaikka aina koiria täällä nähdessä sisältä riipaiseekin. Kuvista ja videoista päätelleen meidän rouva nauttii hemmottelevasta ja pitkästä spa-lomastaan isäni luona ihan täysillä :/ :D

 • Anonymous

  Nyt kun ketään ei enää kiinnosta sun elämä, ei miehesi ura jne. Lopeta koko blogi

  • Mrs.V

   Olet varmaankin väärässä blogissa? :) Tämä blogi ei koskaan ole käsitellyt mitenkään miestäni tai hänen uraansa. Pyrin pitämään myös pääpainoin tässä blogissa tyylissä/muodissa, en omassa elämässäni. :) Tämäkin blogi tulee varmasti vielä tiensä päähän, mutta vielä siellä ei olla.

 • Hei Hanna! Kokofarkku on mielestäni yksi toimivimmista asuyhdistelmistä. Täytyy kuitenkin sanoa, etten ollut aikaisemmin nähnyt näin vaaleaa denimiä puetun päästä varpaisiin. Tuollaisen kauniin rusketuksen kaverina asu toimii kyllä tosi hyvin, näytät ihanalta!

  Terveisiä (kerrankin aurinkoisesta) Helsingistä! xx http://www.arcticvanilla.com/

  • Mrs.V

   Se on kyllä helppo ja toimiva kokonaisuus! :) Tumma on ehkä armollisempi kombo kieltämättä! Mutta rusketus ehkä pelastaa vähän ettei kokonaisuus ole liian valju. Kiitos kovin! :)