CATEGORIES

Sokeria ilman kaloreita

27.8.2015

Tiedättekö sen väsymyksen tunteen, kun iltaisin on niin kaikkensa antanut, että ajatus ei yksinkertaisesti kulje? Sitä haluaisi vain upota sohvan pohjalle, tuijottaa kauas tyhjyyteen ja antaa sielunsa nauttia siitä, että saa hetken vain olla. Ilman, että kukaan haluaa sinulta mitään. Halustani huolimatta, istun hyvän tovin koneeni ääressä, katsellen valkoisella alustalla mustana vilkkuvaa kursoria, joka vain odottaa sanojani kirjoitettavaksi. Mutta kun ei ole mitään sanottavaa. Ei mitään. Vaikka tämähän on vain tyyliblogi. Ei tässä kukaan mitään romaania odota. Ihan vain muutamaa sanaa. Mutta kun ei. Kokeillaanpa jotain. Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so is... Ei. Liian kliseistä ja ällömakeaa. Yök. Haluan vain nukkumaan. Ajastettakoon tämä ajatusvirta huomiselle ja paketoidaan tämä päivä.

Alla asukuvat asusta, joka oli päälläni kun kävin tyttökavereiden kanssa West Hollywoodin suunnalla illallisella (jo viikkoja sitten). And that’s it. I’m done for today. Huomiseen uudella energialla!

pinkkipitsi asu sillalla-7392TITLE pinkkipitsi asu sillalla-7342 pinkkipitsi asu sillalla-7379 pinkkipitsi asu sillalla-7413 pinkkipitsi asu sillalla-7361 pics by Marika Valdez

lace top BANANA REPUBLIC
shorts H&M
shoes GUESS (saatu / ZALANDO)
bag MARJA KURKI (saatu)

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Siru

  Hei.. Voisitko joskus kirjoittaa ystävyydestä? Kuinka paljon pidät yhteyttä ystäviisi, kuinka usein heitä ennätät tapaamaan (nyt Losissa ja myös Helsingissä)? Oletko saanut nyt uusia ystäviä? Tutustutko helposti ystäviin jne.?

  • Mrs.V

   Kiitos kivasta ideasta! Olen joissakin postauksissa muutamalla rivillä näitä aina kommentoinut, mutta mitään suurempaa postausta ei taida olla. Pitää laittaa mietintään! :) Siihen saakka totean iloisena, että elämme aikaa, milloin yhteyden pitäminen on helppoa. Viikottain puhun parhaiden ystävieni kanssa facetimella, vaikka meillä kaikilla on kädet täynnä pienten lasten ja töiden kanssa. Vaikka olen asunut valtaosan aikuisiästäni ulkomailla saan onnellisena todeta, että minulla on yhä ne samat parhaat kaverit, kuin nuoruudessa <3 Ja onnekseni täälläkin on tullut uusia ystäviä. Minusta on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin, täten ystävystyn aika helpostikin. :D

 • Joy

  Todellakin tiedän sen tunteen. Tähänkään en saa nyt muuta sanottua kun päässä lyö tyhjää. Tsemppiä sinulle!

 • Tunne on tuttu täälläkin, tosin itse aiheutettua kaiken puuhastelun keskellä kesällä! Eiköhän tästä vielä syksyn aikana sen rytmin taas löydä :) kaunis asu ja kuvia jaksaa vaan ihastella! Käytitkö lightroomia kuvien käsittelyyn, muistelisin jostain näin lukeneeni? Oletko tykännyt :o

  • Mrs.V

   Käytän kyllä! :) Ja käytän aina jokaisessa kuvassani Lightroomia. Kuvaan raakana, joten se on myös oikeastaan pakollinenkin vaihe, vaikkakin nyt en osaisi enää olla oikein edes ilman sitä saadakseni silmää tyydyttävää tulosta :/

   • Hei kiitos vastauksesta! Meille valokuvauskurssilla lightroomia kehuttiin ja sen hankinta meni nyt kyllä ostoslistalle :) uuden harrastuksen aloittelua!

 • Saaramaria

  Tiedän tasan, mistä puhut! Siksi onkin niin hienoa, että saan selata blogiasi, lepuuttaa ajatuksiani ja nollata päätä kauniita kuvia katsellen. Kiitos ?

 • Sofia

  Voi, kuvatkin ovat jo paljon. Varsinkin kun ne ovat näin laadukkaita ja sävyiltään sellaisia, että niissä silmä lepää.
  Äläkä huoli, joskus kaikesta täysin vapaa hetki illalla voikin tuoda huomiselle niitä uusia ajatuksia ja antaa paljon enemmän, kuin viimeisiin voimiin asti pusertaminen. Yön aikana mieli järjestää asiat taas uuteen järjestykseen:)

 • Sofia

  Apua toi tunne on enemmän kuin tuttu!:D Ihana asun ja taustan liitto, kaikki näyttää niin täydelliseltä!<3

  sofiaelizabetha.blogspot.com

 • Maija

  Moi!

  Olen monesti aivan ihastuksissani huokaullut kuvillesi, jotka ovat sisältönsä lisäksi aivan ihanan laatuisia. Tiedän että käytät Canon EOS 6D + Sigma 85mm f/1.4 yhdistelmää. Oma budjettini ei aivan tuohon Canonin ja Sigman hintaan taivu, joten osaisitko suositella jotain saman tyylistä kameraa hintahaarukasta 600-900€?