CATEGORIES

Sweet cowgirl

8.9.2015

Blogin puolella on näkynyt kuvia taannoiselta minilomaltamme, mutta Instagramissa Strictly Stylea seuraavat tietävät, että viime viikonloppuna ennätimme jo toiseen osavaltioon. Heti ihanan Palm Springsin jälkeen koitti jenkkien Labour Day-viikonloppu, ja mieheni sai ruhtinaalliset kolme päivää peräkkäin vapaata. Koska tällaiset peräkkäiset vapaapäivät ovat todella harvassa (vaikkakin nyt ollut kahtena vkoloppuna peräkkäin), halusimme käyttää tilaisuuden hyväksi, vaikka hädin tuskin saatiin matkalaukut edelliseltä reissulta purettua. Monia kohteita pohdittiin Mexicoa myöten, mutta tämän kansallisen vapaapäivän vuoksi lennot olivat ylibuukattuja ja hotellit täpötäynnä. Täten päätimme taas hypätä autoon ja suunnata meille uuteen kaupunkiin poikien ja siskoni kanssa…

Matkakertomusta ennen tässä muutama vanha asukuva, joka tuli otettua meidän käydessä Beverly Hilssin suunnalla perheen kanssa.

bcbg pusero pitsi sortsit asu-0509 TEXT bcbg pusero pitsi sortsit asu-0527 bcbg pusero pitsi sortsit asu-05412 bcbg pusero pitsi sortsit asu-0530 bcbg pusero pitsi sortsit asu-0551 bcbg pusero pitsi sortsit asu-0560 bcbg pusero pitsi sortsit asu-0561 bcbg pusero pitsi sortsit asu-0481pics by my sis Nelli

hat AMERICAN APPARELL
blouse BCBGMAXAZRIA (saatu / Zalando.com)
shorts ZARA
shoes AQUAZZURA
bracelets HERMÈS
bag YSL

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • maiju

  Kaunis ja tyylikäs mama :)

 • Jennifer

  Ihania kuvia jälleen ja ja asu on täykky, kaikki sopii nii hyvin yhteen! :)

 • Ihana värimaailma tässä asussa, kaikki vain sopii yhteen! ja olet kyllä niin kaunis näissä kuvissa, kuten aina :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Miten jaksatkin olla aina niin ystävällinen? <3 minustakin tämä pehmeän sensuelli sävypaletti on ihana!

 • Ihastuttava asu ja sävyt! Mietin nyt ja aavikkokuvien kohdalla, että miten pärjäät noissa maastoissa kahden pojan kanssa korkkareissa? Haluaisin itsekin olla noin ihanan tyylikäs, mutta käytännöllisyys ajaa aina ohi. :)

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Itseasiassa aavikolla ei juurikaan poikien kanssa kävelty. Ajettiin niillä teillä, sillä paikka on valtava. Minulla oli nuo kengät päällä, koska ennenkuin suunnaattiin tänne niin käytiin katsastamassa Palm Desertin keskusta. Mukana oli varoiksi autossa sandaalit, mutta niitä ei tällä kertaa tarvinnut.

 • Jasmin

  Tuntuu, että toistan vaan itseäni mutta olet kyllä hurjan kaunis! Asussa viehättää hempeä roosan väri ja pitsin yhdistelmä, jonka tietysti kruuna upea rusketus, josta saa täällä sateissa vaan unelmoida:D nyt vaan kovasti töitä välivuotena, niin pääsee reissuun, vaikka vähän pidemmällekkin!;)

  • Mrs.V

   Olet Jasmin kovin ystävällinen. iso kiitos. <3 Ja sama minullakin. Asun pehmeys on minusta ihana. Ja että, mulla on ihan ikävä syyssäitä! olisi ihana pukeutua pehmeisiin kerroksiin ja kauniisiin takkeihin! :D Mutta eiköhän me pian taas keretä.. :) Mine päin sinulla on toiveissa matkustaa? :)

   • Jasmin

    Onneksi syksyt eivät suomesta lopu! Toiveissa olisi päästä jonnekkin varmasti lämpimään paikkaan ja erilaiseen kulttuuriin, vielä ei olla päätetty, kaikki mahdollisuudet avoinna siis!:)

 • Melisa

  Ihana asu! BCBG:n vaatteita ihastelin Kanadan puolella viime viikolla, mutta en sitten kuitenkaan raatsinut sieltä mitään ostaa. Parin edellisen postauksen kuvat tosi upeita. Itse kiersin pohjoisemmassa kansallispuistoja, mutta siellä sen verran viileämpää ettei hapsuhameessa olisi tarennut ;)

  • Mrs.V

   Joo minäkin olen käynyt hipelöimässä, mutta pitänyt jonkin sortin kontrollia päällä. Nyt viimeisin BCBG himotus on ruskeat hapsulliset sandaalit :/ Ja kiitos paljon. Kylläpä tuo luonto tarjoaakin upeat kuvauspuitteet! Missä päin sinä kävit? :)

   • Melisa

    Kävin Kanadan puolella Kalliovuorilla; Banffissa ja Jasperissa. Upeita maisemia!