CATEGORIES

Rytky Remix: Ponchos & Capes

16.9.2015

Syksyn 2015 Trend Report -postauksessa kerroin, että erilaiset ponchot ja viitat ovat tämänkin syksyn trendivaate. Kyseinen vaatekappale on minun joka syksyinen (ja keväinen) lemppari. Siksi asuarkistoista löytyy yksi, jos toinenkin esimerkki, miten erilaisia viittoja voi käyttää. Muoti ei sanele, mitä sinun pitäisi mikäkin sesonki päälle pistää, mutta se antaa ideoita uudenlaisiin asuyhdistelmiin sekä työkaluja sen oman tutun ja turvallisen tyyliin piristämiseksi. Kun muodin uusien tuulien seasta poimit vain ne, jotka viehättävät silmääsi ja istuvat omaan tyyliisi, on niille vaatekappaleille käyttöä moniksi vuosiksi eteenpäin – hetken muodista riippumatta. Tässä niistä esimerkki Rytky Remix-sarjani muodossa.

poncho rytky remix

Rakastan viittoja sekä ponchoja, koska ne tekevät kerrostamisesta helppoa ja saavat kaivattua mielenkiintoa välillä ehkä jopa tylsään talvipukeutumiseen. Tulevien kuukausien aikana tulette varmasti näkemään päälläni enemmänkin ponchon sisältäviä asuja (kunhan lämpöasteet hellittävät). Koska täällä Kaliforniassa mennään melkoisen erilaisissa sääolosuhteissa, yritän tulevaisuuden asukuvieni teksteissä ideoida, miten kyseinen asu taipuisi myös Suomen ihanan kirpeisiin ja happea täynnä oleviin keleihin. Oh yes. I miss Finnish autumn! 

Pidempään blogiani seuranneet saattavat muistaa, että olen kaivannut viitta-kokoelmaani moniväristä yksilöä. Sen metsästys on viimein saatu päätökseen… Kuvia tulossa. Jos sinulla on oma täydellinen yksilö hakusessa, voit käydä etsimässä inspiraatiota myös näistä vanhoista ponchon täyteisistä postauksistani:

20 parasta ponchoa
Pretty Ponchos
Mielenkiintoa kokomustaan
Poncho Style Steal

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanni

  Tykkäsin lukea postauksia, joissa oli teidän koirat mukana. Muistan kun Ben poistui jokin aika sitten koirien taivaaseen, mutta entäs toinen koira? Oletteko joutuneet luopumaan siitä muuton vuoksi vai mikä on hänen kohtalonsa? T: koiria kaipaamaan jäänyt

  • Mrs.V

   Voih… Niin minäkin… Tämä on varmaan 20. kerta kun tätä kysytään (eli muutkin pitäneet <3 kiitos ) ja tähän samaan kysymykseen vastaan, eli ikävä kyllä emme voineet 10-vuotiasta naarastamme lennättää näin kauas (n.20h). Se olisi voinut olla liian kohtalokas matka isolle ja vanhalle koiralle, eikä sitä suositeltu. Vaikea päätös oli, mutta uskon, että oikea. Meidän Zara jäi Suomeen isäni ja äitipuoleni hoiviin, sillä Zazalla on aina ollut erityisen läheinen suhde isäni kanssa. Siellä hän nauttii olostaan niin, että en tiedä suostuuko meidän vanha rouva tulemaan enää lapsiemme öykkäämään kotiin kun tullaan Suomeen :D Hän on ollut kunnon spa-lomalla konsanaan :D On hyvä olla, kun tiedän meidän vanhalla rouvalla olevan kaikki niin hyvin. Täällä tosiaan kun on ollut nyt viimeiset 3kk niin poikkeuksellisen kuuma (eikä talossamme kunnon ilmastointia :/ ) niin nyt erityisetsi huomaa sen, että oli oikea päätös antaa hänen jäädä SUomeen, vaikka se meille raskasta onkin.

 • Pinchot on kyllä ihan paras syysvaate, joka löysi takaisin omaankin asuvalikoimaan viime syksynä. Nyt pitäisi metsästää harmaalle yksilölle jostakin kaveria ;>

  • Mrs.V

   Ne ovat mahtavia. En vaan millään niihin kyllästy. :D