CATEGORIES

Pehmeitä kerroksia ja sävyjä

14.10.2015

Viime viikkoina on ollut tukahduttavan kuuma. Ja kyllä. Sanon sen silläkin uhalla, että moni teistä siellä pimeässä Suomen sykyssä miettii, että minä olen ihan pimeä. Mutta tällä hetkellä on vaan liian kuuma. Kostean kuuma. Koko ajan hiki puskee pintaan ja posket helottavat kuumuuttaan. Lähemmäs 40 astetta lokakuussa on Kaliforniassakin poikkeuksellisen kuuma. Paikallisetkin ovat ihan ymmällään. Meillä on tällä hetkellä vieraita käymässä Suomesta ja hekin totesivat vain kahden päivän jälkeen, että nyt on kyllä vaivalloisen kuuma. Vaikka juuri ennen saapumistaan hekin meille naursekelivat, että tuskinpa – varmasti ihanaa Suomen säihin verrattuna. Mutta sanonpa vaan: on se neljä vuodenaikaa oikeasti todella ihana asia (voisi meidän talvi kyllä olla muutaman kuukauden lyhyempi, rännättömämpi ja valoisampi…)

Tässä asussa vietin iltaa mukavasti vielä muutama viikko sitten, mutta nyt asukuvia ottaessa oli lämpöhalvaus lähellä. Snapchatissa strictystylea seuraavat saivatkin palasen niistä nauruista, kun yritettiin Marikan kanssa saada näitä saappaita pois jalastani. Siitä näystä oli saapasjalkakissan sulavat liikkeet kaukana!

railroadponchoboots-9782TEXT railroadponchoboots-9738 railroadponchoboots-9751 railroadponchoboots-0090 railroadponchoboots-9747 railroadponchoboots-9826 railroadponchoboots-9800 railroadponchoboots-9771 railroadponchoboots-9776 railroadponchoboots-9729pics by Marika Valdez

poncho CLUB MONACO
boots *NELLY:COM
lace shorts ZARA
bag REBECCA MINKOFF

ps. Niin ja nämä kuvissa näkyvät raiteet eivät ole enää käytössä. Joten jos joku nyt miettii, että haluaa kuvia junaraiteilla ottaa, niin olkaahan 100% varmoja, että ne raiteet eivät ole käytössä! 

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • E

  Toi toka kuva on ihan _mieletön_! Upea.

 • emmms

  Siis WAU! Upeita kuvia ja upeaakin upeampi sinä! Ihan mielettömän kiva asu ja miljöö ja kaikki! *sydänsilmäemoji* Yritin valita lempparikuvaa, mutta en onnistunut kun kaikki on niin upeita. Sulla on toooo-del-la kaunis hymy ja pettämätön tyylitaju! Lisäksi vaikutat todella fiksulta ja lämpimältä ihmiseltä :) Strictly style on ehdottomasti mun lempiblogi, keep up the awesome work! :)

 • aura

  Aivan ihania kuvia <3

 • Jennifer

  Upeita kuvia<3

 • Maija

  KUVAAAAAT! Ihan mielettömiä. Asukin on ihana, mutten oikein osannut keskittyä siihen, kun kuvat kokonaisuudessaan ovat aivan ihastuttavan mahtavia. Kaikki. Ja sinä näytät mielettömän kauniilta myös. Hngggg *käsien päämäärätöntä heiluttelua*

 • Marita

  Erittäin harmoninen asu!! :) ja hyvä muistutus lopussa, vähän aikaa sitten oli juuri uutisissa kun lapset oli leikkinyt junaradalla :'( saitko mieheltäsi kenties 10v kihlajaissormuksen tai syntymäpäivä lahjan kun nimettömässä kimmeltää ihana timantti <3 ( täällä myös pienoista harakan vikaa :D )

  • Mrs.V

   Kiitos! Niin minustakin! :) Ja tosiaan – vaikka varmasti valtaosa ymmärtää, niin oli pakko muistuttaa, ettei kukaan saa hengenvaarallisia päähänpistoja.
   Ja sinä olet todella tarkkasilmäinen harakka! :D High five :D Nyt 10 vuoden kunniaksi upgradeattiin kihlasormus Tiffanylla, kun vanhaa en ole vähään aikaan pystynyt käyttämään, kun sen erikoinen istutus ei pystynyt pitämään kiviä enää paikallaan :/ Tillanderilla kiinnittivät kolme kertaa ja aina tippui… :/

 • Linda

  Wooow mitä kuvia!!!! Niiin kaunis ja freesi ooot!!!<3

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Linda, olet kovin ystävällinen!

 • Saaramaria

  Oih mitkä ihanat sävyt, värit ja ennen kaikkea valo näissä kuvissa! Jäin vain tuijottamaan tuota neljänneksi alimmaista kuvaa. Upea yhdistelmä saappaat, poncho ja paljaat jalat, harmi, ettei noin enää täällä tarkene.
  Ja hei, se ahdistava kuumankostea on ihan samanarvoista räntäsateen kanssa, kumpikaan ei houkuta ulos, eli ei tarvi pahoitella valittamista ?

  • Mrs.V

   Joo SUomessa ei varman ihan riitä :/ Mutta jos vaikka laittaisi alle vaaleat farkut ja beigen nahkatakin, tai jonkun muun vaaleahkon, lämmittävän takin? :) JA kyllä – lasten kanssa tää kostea kuumuus on jo haastava. EIvät hekään jaksa :( Pitää pysytelllä joko altaalla tai ilmastoidussa tilassa. Muten käy liian raskaaksi pienille.

 • Sara

  Wau mitkä kengät <3 ! Upea nainen muutenkin.

  • Mrs.V

   Kiitos! Olet kovin ystävällinen!

 • Upeat kuvat ja ihana asu! :) aina on ihanaa jos on lämmintä, mutta liian lämmin on aina liian lämmin. Toivotaan, että sielläkin kohta helpottaa!

  • Mrs.V

   Kiitos! Rakastan kesää!! Mutta nyt on jo lasten kanssa vähän vaikeaa kun kuumuus käy heidänkin jaksamiselleen. :/ Toivottavasti kohta vähän helpottaa! :)

 • Tuulia

  Rakastan blogiasi mutta nyt täytyy kyllä jättää hieman negatiivista kommenttia, pitääkö “talvivaatteita” kuvata sitten 40 asteen helteessä. Olisitte pukeneet topit päällenne ja kuvanneet kauniita maisemia..
  Ehdit Suomen talvessa kuvata talvivaatteita ihan riittämiin.

  • Mrs.V

   Kiitos paljon, että pidät! :) Mutta eihän me sentään täällä talvivaatteita voitaisi kuvata! Enkä minäkään ymmärrä miksi niin tekisin:) Tämä asu oli päälläni muutama viikko sitten, mutta nyt vaan kuvauspäivänä (kun yritetään tehokkaina kuvata muutama vanha asu putkeen) sattui niin kuuma päivä, että teki vaikeaa. Täällä kun on illat huomattavasti viileämmät, kuin päivät, ja tämä oli iltamenossa päällä :)