CATEGORIES

Super simple

25.10.2015

Viimein alkaa lämpöasteet hellittää ja Kaliforniassa saa taas nauttia ihanasta säästä. Viime viikot kun päälle on pääsääntöisesti repinyt vain sortseja ja kevyitä toppeja, on mukavaa vaihtelua valita kaapista päällepantavaksi housut. Pitkien lahkeiden lisäksi mieleni on tenhyt harmaita sävyjä. Olisi ihanaa pukea päälle kashmirvillainen neule vaaleanharmaana ja parittaa sen kanssa matchaavat puuvillahousut, mutta ehkä komboa ehtii käyttää vielä kyllästymiseen asti jouluna, kun tulemme koko perheen voimin Suomessa käymään. Joten siihen saakka tämä harmaa hiirulainen nauttii sen kevyemmästä versiosta.

rosecrans portaat-0104title rosecrans portaat-0183 rosecrans portaat-0106 rosecrans portaat-0186 rosecrans portaat-0283 rosecrans portaat-0139 rosecrans portaat-0119 rosecrans portaat-0115 rosecrans portaat-0284 rosecrans portaat-0286 rosecrans portaat-0099pics by Marika Valdez

top BANANA REPUBLIC
shorts H&M
shoes ADIDAS campus

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emilia

  Ihanan aurinkoisia kuvia! Olisipa taalla Irlannissakin viela (tai edes joskus…!) t-paita kelit… :)

  Haluaisin kysella noista Adidaksen Campuksista – nayttivat niin kivoilta etta laitoin Googleen haun ja loydan niista vain miesten malleja! Onkohan ne siis miesten mallistosta Originals Campukset (vai ehka en ole etsinyt tarpeeksi tarkkaan)? :)

  • Mrs.V

   Joo täytyy kyllä iloita täällä siitä, että auringosta ei ole puutetta…
   Mutta minun on ymmärtääkseni ihan naisten mallistosta. Itseasiassa oman parini sain mieheltäni, sillä hänellä on oma sopimuksensa Adidaksen kanssa ja sen myötä onnistui jotenkin ne minulle Suomen päästä tilata!

   • Emilia

    Kiitokset vastauksesta! :)

 • Kaunis toimiva asu. :)<3 Ihana auringon vali huokuu näistä kuvista. Täällä Suomessa alkaa syksyn pimeys hiipimään hiljalleen.

 • Hei ihanaa että siellä on edelleen lämmin! Ollaan poikaystäväni kanssa reissaamassa San Franciscon kautta Los Angelesiin täsmälleen viikon kuluttua, enkä malta odottaa pääseväni Kalifornian (takuuvarman?) auringon alle.

  Hienoja kuvia olette Marikan kanssa jälleen kerran napsinut. Kivaa sunnuntaipäivää sinne!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Marika ottaa kyllä ihan mielettömän kivoja kuvia, ihania jälleen ja noin upea malli niin eihän siinä pieleen voi mennä :) täälläkin päälle eksyy myt koko ajan jotain simppeliä, joten tämä asu uppoo kyllä super hyvin!

 • rosa

  tänne tuo aurinko NYT! :D Nyt oon ihan tietoisesti opetellut pitämään syksystä ja talvestakin enemmän, mutta piru se kuka väittää että ne voittaa kesän ja kevään niin terve. 8)