CATEGORIES

Kahvikissa

10.11.2015

Kuka muu katsoi hiljattain ulos tulleen Vain Elämää kauden? Olin nuoruudessani iso Anssi Kela fani, joten olin iloinen, kun pystyimme katsomaan neljännen tuotantokauden ruutu.fi-palvelun kautta. Odotin suuresti esim. lahjakkaan Sannin tulkintoja, mutta enpä osannut arvata miten paljon loistavia vetoja koko kausi olisi täynnä kaikilta artisteilta. Kuten Sannin ja Ville Gallen Lähtisikö -veto. Tai Anssi Kelan upea kasariversio 2080-luvulla laulusta. Tai miten Antti Tuisku sai lanteet keinumaan Sannin Pojat biisillä! Eikä sovi unohtaa Pave Maijasen tulkintaa Sannin voimakkaasta Me ei olla enää me biisistä… Eivätkä vain biisit osuneet sydämeen. Loistava esiintyjäkaarti ja heidän välinen kemiansa oli niin huikeaa katseltavaa, että tuli muutamaan otteeseen kyyneleitäkin tirautettua. Erityisesti Pave Maijasen isällinen suhde Villa Galleen oli koskettava. Samoin oli liikuttavaa nähdä, miten arvostavasti ja ihailevasti esim. Anssi Kelan ja Maija Virkkumaan kaltaiset konkarit suhtautuivat nuoreen sukupolveen ja heidän tapaansa tehdä musiikkia. Kausi sisälsi monia ihania yllätyksiä, kuten miten paljon olen huomaamattani fanittanut Maija Virkkumaan biisejä. Tai miten käsittämättömän lahjakas nuori nainen Sanni onkaan! Ja miten hellyyttävän herkkä ja suloinen poika taas Ville Galle on. Ainut mille kurtistin kulmiani oli Virve Rostin kaunistelematon toteamus ennakkoluuloistaan nuorta Sannia kohtaan, mutta onneksi hänkin pystyi myöntämään erheensä ja toteamaan miten lahjakas nainen tämä on. Vaikka aiemmistakin kausista olen pitänyt kovasti, niin tämä oli jotenkin minusta poikkeuksellisen hyvä. Siitä kiitos kauden artistikaartille. He olivat mielettömiä esiintyjiä, mutta ennen kaikkea valloittavan lämpimiä ihmisiä.

farkut ja beige liivi-6592title farkut ja beige liivi-6531 farkut ja beige liivi-6559 farkut ja beige liivi-6541 farkut ja beige liivi-6556 farkut ja beige liivi-6585 farkut ja beige liivi-6574 farkut ja beige liivi-6579 farkut ja beige liivi-6612 farkut ja beige liivi-6570pictures by Kira Kosonen

vest ZARA
bag YSL
jeans H&M
shoes MODA IN PELLE
blouse BCBGMAXAZRIA

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna

  Näkyykö VE ruutu.fi:n kautta suoraan Suomen ulkopuolella? Vai käytittekö jotain ohjelmaa, jonka avulla saitte VE:n näkyviin? Itsekin tätä tietoa kaipailisin.

 • sari

  Aivan off the topic – voisitko tehdä tai oletko joskus tehnyt jonkinlaista tutorialia tai katsausta siitä, miten saat hiuksesi laitettua noin upeasti? Minulla hiukset aina vaan hätäponnarilla, joten olisi käyttöä vinkeille.

 • HS

  Itse ymmärrän kyllä Virven ja Paven kommentit hyvin. En ollenkaan tiennyt että Sanni on noin lahkakas lauluntekijä, muusikko ja laulaja. Ihmettelin itsekin että mitä se tossa ohjelmassa tekee, en ihmettele enää. Hienoa että vanhat konkarit pystyi unohtamaan ennakkoluulot ja oikeasti arvostamaan nuoria artisteja. En tiennyt että Tuiskukin tekee itse biisejä, ajattelin että ne vain annetaan valmiina. Ja sen vedot oli kaikista parhaita vaikka en muuten fani olekaan.

 • sofia

  Ihana asukokonaisuus jälleen kerran!
  Kysyisin ihan off topic, että osaisitko sanoa kuinka Kaliforniassa näkyy/kuuluu espanjan kieli? Olen ymmärtänyt että siellä olisi hyvin vahva espanjalainen väestö, mutta osatko sanoa tästä tarkemmin? Lähinnä kiinnostaisi tietää, pärjääkö Kalifornian seudulla pelkällä espanjan kielellä?

 • Kat

  Minusta on vähän hassua kun kovin moni tuntuu ottaneen vanhempien artistien ennakkoluulot niin vakavasti. Kenellä meillä ei ennakkoluuloja olisi?
  Musiikkibisnes on aika julma ala, jossa saatetaan päästä pinnalle pelkästään hyvällä ulkonäöllä ja levy-yhtiön määrittämällä, myyvällä imagolla. Tietysti on osattava myös laulaa, mutta se ei kenestäkään välttämättä muusikkoa tee. Monet maailmantähdet eivät todellakaan tee omia biisejään. Konkarimuusikot tuntevat tämän maailman ja siksi varmasti uudet tulokkaat epäilyttävät aluksi.
  Täytyy muuten sanoa että Suomessa onneksi on vähän erilainen kulttuuri! Valtaosa pinnallaolevista artisteista on monipuolisesti musikaalisia ja he ovat tekemässä omia biisejään eivätkä ole muutenkaan vain levy-yhtiön muovaamia tuotteita. Sanni on loistava esimerkki nuoresta, monilahjakkaasta muusikosta joka on varmasti menestynyt juuri omaleimaisuutensa takia :)

  • annemaris

   Ero on varmaan siinä, että kun mulla oli ennakkoluulot Sannista, tsekkasin kuka oli tehnyt biisit ja siellä oli Sannin credits jokaises biisis eikä mun tarvinnu enää arvostella, että tää on joku Suomen Britney. Tää vanhempi sukupolvi olettaa jotain, eikä tee elettäkään selvittääkseen asiaa vaan dissaa mielessään uusia tulokkaita alallaan. Se on vähä perseestä. Ainakin mun mielestä :D (Tsekkasin muuten vähän Virve Rostin discografiaa ja uusimman levynsä biiseistä hän ei ole sanoittanut eikä säveltänyt yhtäkään. Sanni on sanoittanut jokaisen julkaisemansa biisin. Siinä se mun pointti kai sit on.)

 • Laura

  Eikös se ole Maija Vilkkumaa??

  • Mrs.V

   No on!!!! :D Mitä ihmettä mä olen oikein kirjoittanut?! :D

 • annemaris

  Mä kans olin tosi tyrmistynyt niistä Virve Rostin kommenteista. Vaikka en allekirjotakaan sitä Taylor Swiftin kuuluisaa sitaattia “There’s a special place in hell for women who dont help other women”, niin oli noi pissis-kommentit kyllä niin turhia. Toki ne kertoi enemmän hänestä ihmisenä, hän selkeesti halusi uskoa, että nuori (nais)laulaja ei voisi olla lahjakas muusikko. Mutta kuuluu varmaan myös vähän hänen ikäluokkaansa toi käytös. Ei se toki tee siitä hyväksyttävää. Toivottavasti hän ymmärtää vähän hävetä noita kommentteja. Selkeesti ton ohjelman jälkeen hänen mielipiteensä on muuttunut, onneksi. Suomi on täynnä nuoria hittinikkareita, jotka todellakin ansaitsee kehunsa. Vuodet alalla ei kerro mitään siitä kuinka hyvä sä oot. Jotkut on timanttei alusta asti, vähä niinku toi Sanni ;) Ja Pave Maijaseltahan tuli kans samaa kommenttia Antti Tuiskusta. Todella ihmeellistä, että Tuiskun yli kymmenen vuotta kestäneen uran jälkeen toinen muusikko voi vähätellä toisen taitoja. Hyvä, että lähti ohjelmaan mukaan ja ajatusmaailma avartui. Varmasti oli ruudun tälläkin puolella ihmisiä, jotka olivat ennen tätä Vain elämää-kautta samaa mieltä nuorista artisteista kuin Virve Rosti ja Pave Maijanen. Toivottavasti myös he käänsivät kelkkansa mielipiteestään nuorista muusikoista.

 • Katjusa

  Nyt voin sanoa, että Vain elämää ei kyllä yhtään nappaa, mutta nuo sinun miumau-kengät ovat aivan ihanat!

 • Jenni

  Se on Vilkkumaa ei Virkkumaa. ;)

  • Mrs.V

   Joo niin on:D En mä tajua mitä mä olen oikein kirjoittanut :D Pahoitteluni!

 • Hanna

  Mulle jäi ihan samat fiilikset tästä VE-kaudesta! Omia lemppareita oli niin ikään Antin Pojat ja Anssin 2080-luvulla. Minuakin jäi mietityttämään, miksi Virve on ohjelmaan lähtenyt, kun jaksoista välittyi vähän se fiilis, ettei häntä kiinnosta olla siellä… Siis sekä hänen kommenteistaan että käytöksestään leirillä. :/ Ehkä toiveena on ollut että oma ura lähtisi uuteen nousuun, kuten edellisten kausien artisteilla? Toki fiilis voi johtua huonosta leikkaamisesta, mutta onneksi kuitenkin näytettiin, miten hän otti sanansa Sannista takaisin. :-) Mukavaa loppusyksyä ja joulun odotusta sinulle! Joulun aika on varmaan tosi erilaista siellä, olisi kiva kuulla siitä enemmän sitten :-)

 • Jasmin

  Olen TÄYSIN samaa mieltä kuluneesta Vain elämää- kaudesta. Tosi piristävää katsottavaa! Toivoisin, että edes yksi kausi tulisi lisää, sillä hyviä artisteja Suomesta kyllä löytyy:) ja asusi on tyylikäs kuten aina, harmi vain, että tuntuu ettei omalle kropalle sovi kyseiset väriyhdistelmät. Tosin usein kaikki näyttää paremmalta jonkun toisen päällä hahah;D

 • Täälläkin vain elämää on kyllä katsottu innolla joka perjantai ja fiilistelty biisejä. Tässä kaudessa parasta oli ehdottomasti se kemia koko porukassa joka tuli ihan ruudusta läpi. Niin rentoa meininkiä ja hyväntuulista! Antin versio Sannin Pojat biisistä on soinut aika repeatilla muun vain elämää levyn sisällön kanssa spotifysta :D ihan huippu!