CATEGORIES

Los Angelesin syysasu

18.11.2015

Täällä on ilmat viilenneet niin ryminällä, että eilen kaupungilla ollessa ei tarjennut ilman takkia. Vaihtuneen sään otan ilolla vastaan, sillä minulla on ollut jo melkoinen ikävä pehmoisia neuleita, klassisia farkkuja ja lämmittäviä kerroksia. Aion ottaa tästä syksyisestä ilmasta kaiken irti, sillä parin viikon kuluttua saavumme jouluksi Suomeen ja oletan, että mennään jo täydessä talvessa. Voi että toivon paljon valkoista joulua!

losin syysasu-7099TITLE losin syysasu-7086 losin syysasu-7146 losin syysasu-7113 losin syysasu-7173 losin syysasu-7105 losin syysasu-7132pictures by Kira Kosonen

hat SUPERTRASH
knit J.CREW
scarf CHRISTIAN DIOR
bag CHLOÉ drew
shoes NELLY.COM
jeans H&M

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Voi kun olisit oikeassa kelin suhteen, nyt keli on pysynyt syyskuusta samana, pimeys vaan lisääntyy… Huoh. Upeat saappaat asussasi! :)

 • Etelä-Suomessa eletään pitkää syksyä, saa nähdä milloin se talvi tulee, siis lumen kera..
  Beige ja farkunsininen sopii kivasti yhteen!

 • Tässä asussa on kyllä niin täydelliset sävyt, aovan ihana :)

 • M.H

  Siis vau! Asussa on ihanat, sinua hyvin pukevat värit. Näytät todella kauniilta, tosin se ei varmasti ole ainoastaan hyvän asun ansiota. :) Sädehtivä nainen! Kiitos inspiroivasta blogista ja terkkuja Helsingistä – +2 astetta lämmintä, pilkkopimeää ja vettä tulee vaakasuoraan. :D

  • Mrs.V

   Kiitos! Pidän itsekin kovasti tällaisista lämpimistä maanläheisistä sävyistä! :) Ja beige tuo kaniisti valoa kasvoille! Ja kiitos kovasti hyvin kauniista sanoistasi- kertoo enemmän sinusta, kuin minusta <3 Voih – niinkö kylmä jo?! Kylmyys ei tosin minua haittaa lainkaan, se pimeys kyllä tosin ei ole suosikki… :/

 • magic-

  Ihana asu, tosi kaunis värimaailma ja toivoisin että osaisin itse käyttää hattuja, ne aina viimeistelevät asun todella hienosti :)

  • Mrs.V

   Sama täällä! pidän kovasti näistä maitokahvin sävyistä! :) Ja ah – hatut on niin mahtavia! Viimeinen silaus ja viimeistelee asun kuin asun kauniisti. :)

 • Marika

  Heippa Hanna! Laitoin sulle sähköpostia, onkohan viesti tullut perille?

  • Mrs.V

   Moikka! Hain sähköpostista nimesi perusteella ja oli tullut maili! Pahoittleuni, että viestisi unohtui! Olimme tuohon aikaan roadtripillä lasten kanssa Friscosta Losiin kun sen luin ja ikävä kyllä pääsi kaikessa tohinassa unotumaan.

   Ikävä kyllä saan niin paljon näitä kyselyitä, voinko täältä ostaa / tilata tuotteita mitä ei Suomeen pysty tilaamaan ja lähettämään niitä taas eteenpäin Suomen päähän. Täällä postipakettien lähettäminen on todella aikaavievää (ihan jäätävät jonot aina) että olen ikävä kyllä ottanut linjan, etten sitä tee, koska se muuten vie liiaksi aikaani, kun minulla ei ikävä kyllä tällä hetkellä ole aikaa edes kaikille omille hoidettavilleni.

   Pahoitteluni siis ja toivottavasti saat jotain toista kautta toivomasi silmälasikehykset! :)

 • Todella kaunis asu, erityisen ihana huivi.

  • Mrs.V

   Kiitos! ja huivi on minunkin lemppari, äitini vanha <3