CATEGORIES

Hiiri ja kameli ne yhteen soppii

21.11.2015

Sesongin yksi tredikkäimpiä värivaihtoehtoja ovat kokoharmaa, sekä maitokahvin sävyt. Täällä auringon alla olen käyttänyt paljon lämpimiä beigen sävyjä, mutta voi että miten kivalta näyttää vaaleanharmaa hiirulainen ja pehmeä kameli keskenäänkin. Kuvissa näkyvää asua olen käyttänyt monissa variaatioissa. Housut ovat vaihtuneet vaaleanharmaisiin farkkuihin, sandaalit vaaleisiin mokkaisiin saappaisiin ja viileinä iltoina olen kietonut hartioille vielä muhkean harmaan kaulaliinan.

soft tones and suede-6998TEXT soft tones and suede-7030 soft tones and suede-7007 soft tones and suede-7049 soft tones and suede-7036 soft tones and suede-7022pictures by Kira Kosonen

knit J.CREW
bag CHLOÉ
shorts ZARA
shoes AQUAZZURRA

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • jennilee

    Tuo valon määrä näissä kuvissasi! Ihana! Etenkin täältä marraskuun harmaasta Helsingistä päin katsottuna. Kiitos kaikista matkavinkeistä, omalla bucket listilla on ehdottomasti reissu länsirannikolle ja näistä on paljon iloa jos sinne joskus toivottavasti vielä päästään! :)

  • Ah, niin mun lempparivärit <3 <3 Rakastan just näitä hempeitä nudeja ja harmaita. Valkonen vielä siihen päälle niin avot – täydellinen! <3 :) Aivan ihana yhdistelmä:)

  • Ihana yhdistelmä, mutta tuo kuvausympäristö näyttää jotenkin erityisen herkulliselle!

  • Ihana asu jälleen kerran! Tästä voisikin ottaa inspistä tulevaan lomareissuun :) sävyt sopii kauniisti yhteen.

  • Peukut hiirelle ja kamelille. Upealta näyttää!