CATEGORIES

Paras asuste

25.11.2015

*Kaupallisessa yhteistyössä Oral-B:n kanssa*

A smile is the prettiest thing you can wear. 

Tykkään hymyillä leveästi asukuvissani. Miksi? Koska se tuntuu luontevalta. Minulle ei sovi taiteelliset valokuvat. Sellaiset missä ollaan vakavana, huulet mutrussa ja poseerataan viettelevissä asennoissa. Se sopii monelle ihailemalleni bloggaajalle, mutta omalta se ei tunnu. Minusta on ihana hymyillä. Hyvä olo tulee syvältä sisältä ja minusta sen tulee saada näkyä. Tyyli on monelle itseilmaisun väline. Huoliteltu ulkomuoto kertoo siitä, että pitää itseään arvokkaana ja tärkeänä. Minun tyylini tärkein asuste on hymy. Hymy ei ainoastaan ole minun tapani viestiä, että olen onnellinen, mutta haluan sen myös viestivän muille sitä, että koen heidän olevan arvokkaita. Haluan huomioida muut ympärilläni ja koen hymyn olevan äärimmäisen helppo silta vieraiden välillä. Toivon sen välittävän, että olen helposti lähestyttävä. Koska eihän ystävällisiä kasvoja voi olla katukuvassa liikaa? Hymyn voima kun  kantaa usein niin paljon pidemmälle, kuin voimme koskaan tietääkään. Siksi hymy on minun tärkein asuste.

oralb-6692
oralb-0959
oralb-6710
oralb-6716oralb-6725
oralb-6749
oralb-6728
oralb-0972
oralb-6741
oralb-6733
oralb-6717
oralb-6688

blouse BCBGMAXAZRIA (saatu ZALANDO)
shorts ZARA
shoes STEVE MADDEN
bag CHLOÉ drew
sunnies CELINÉ

Oral-B haluaa antaa lisäsyyn hymyillä tänä talvena. Teidän kesken arvon Oral-B SmartSeries valkoisen sähköhammasharjan (arvo n.200e). Kun tähän postaukseen kerrot tavan, miten sinä aiot ilahduttaa ventovierasta tänä syystalvena, olet mukana arvonnassa (arvonta suoritetaan jouluaaton tienoilla). Arpaonnea ja leveitä hymyjä kaikille!

113 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elisabete

  Hymyilen ja kehun työni ohessa viikottain vieraita ihmisiä. Ihmisläheisyys sekä myönteisyys toisiamme kohtaan ovat vähintä mitä kaikki voisi suosia arkielämässään. Perheemme on viimeisin 1,5kk aikana menettänyt kolme rakasta ihmistä, ja tämän surun keskellä olen entisestään oppinut kuinka tulisi välittää jokaisesta. Ei pelkästään omista lähimmisistään, vaan jaetaan tuota välittämisen tunnetta kun kanssa käydään ihan tuntemattomienkin kanssa. Tuon tunteen kun voi osoittaa monella kauniilla tapaa arjen askareissa. Tämä on ollut minun tapani. <3

  Hyvää Joulua Hanna teidän koko perheelle! <3

  • Mrs.V

   Syvimmät osanottoni. Mutta niin totta puhut <3 LEvollista joulua sinne teille <3

 • illi

  Ei vain tänä talvena, vaan pyrin aina jakamaan hymyjä eteenpäin. Vastaantulevia ihmisiä on mukava ilahduttaa hymyllä, ja voi mikä riemun tunne, jos hymyn saa takaisin!

 • Rrä

  Toimin sairaanhoitajana muistisairaiden vanhainkodissa. Tahdon tänä aikana ennen joulua huomioida työssäni yksinäiset vanhukset entistä paremmin ja heidän tietävän että minä välitän. Monen vuonna olen tehnyt paljon extraa heidän hyväkseen leiponut yms. Vaikka palkka ei niiltä tunneilta juokse, niin ei ole parempaa tunnetta kuin näet ilahduttavasi vanhuksia joulun aikaan, jotka eivät suurin osa perhettään edes jouluna näe tai sitä enään ole elossa. Kuinka tyytyväisiä he ovat jopa siihen, että kukin saavat oman joulukortin meiltä, vaikka se saattaa unohtua 10 minuutissa. Heidän kanssaan hetket ennen joulua ovat arvokkaita, he pääset muistelemaan menneitä jouluja (mitä kunnoltaan vaan kykenevät) Eikä pidä unohtaa, kuinka paljon leveä ystävällinen hymy kiireisenäkin työpäivänä ilahduttaa :)

 • Maizu

  Aion ilohduttaa ventovieraita pienillä teoilla, kuten pitämällä ovea auki ja tervehtimällä bussikuskia. Mielestäni nämä kuuluvat ihan jokaisen perusarkeen, mutta ikävä kyllä ovat harvinaisia tekoja nykypäivänä.

 • Laura

  Hymyilemällä :)

 • Haiha

  Minä yritän sanoa kehut ääneen enkä vain itsekseni miettiä niitä. Yritän myös enemmän miettiä omaa ilmettäni; olen monesti mietteissäni hieman huolestuneen näköinen, mikä aiheuttaa sen, että minulta tullaan kysymään, onko kaikki hyvin. Useimmiten on, joten tunnen oloni kysymyksen jälkeen hieman hassuksi. En tunne/tiedä näyttäväni niin huolestuneelta, mutta ehkä tosiaan pitäisi pohtia asiaa enemmän… Toki on kiva, että tullaan kysymään, mutta silti!

 • Jenniheini

  Osallistun Joulupuu-keräykseen :)

 • Sanna

  Osallistuin Joulun lapsi-operaatioon. Sen lisäksi haluan olla luomassa ympärilleni hyvää mieltä sanomalla positiivisia asioita! :)

 • Tuula

  – Kehuin perjantaina leffateatterin vessassa erään naisen upean pitkiä hiuksia
  – Maksoin lounasravintolassa vanhan miehen ruoan koska hänen lompakkonsa oli jäänyt kotiin.
  – Aloitan hyvin usein juttelemaan ihmisille kotitalomme hississä vaikken tunne heitä
  – Juttelen kaupan kassalle aina jotain pientä
  – Bussipysäkillä ihastelen toisten lapsia tai koiria

  Nuo tulevat minulta ihan luontaisesti mutta huomaan usein, että vastapuoli on aluksi hämmentynyt mutta kun he huomaavat etten ole mikään kylähullu, saamme yleensä kivan pikkukeskustelun aikaan kunnes jatkamme omiin suuntiimme. Piristää kummasti mieltä ja ankeaa Suomen syksyä!

  Ihanaa joulunodotusta!

 • marie

  Lähetettiin poikaystävän kanssa Postin kiitos-kampanjassa kortit veteraaneille :)

 • Mira

  Aloitin juuri vapaaehtoistyön, jossa vietän aikaa yksinäisten vanhusten kanssa. Juuri tänään kävimme todella ihanan 85- vuotiaan rouvan luona kahvilla ja juttelemassa. Mikä parasta, meillä molemmilla oli todella kivaa. Nuorten ja vanhojen ihmisten pitöisi mielestäni ehdottomasti viettää enemmän aikaa yhdessä, minä olen ainakin vain nauttinut näiden viisaiden ja elämää kokeneiden henkilöiden seurasta. Voin antaa toiselle jotain mitä hän kaipaa ja saan myös hyvänmielen itselleni. Aivan parasta!

 • Anna

  Aijon laittaa pieniä viestejä ympäriinsä, joissa lukee joku kaunis elämänviisaus <3

 • Jess

  Iloisella hymyllä ja auttavaisella mielellä<3

 • Anna

  Meidän perhe vie itsellemme vanhoiksi käyneet talvivaatteet kodittomille. Lisäksi tyynyjä ja peittoja laitetaan kiertoon myös. Toivottavasti tavarat lämmittävät uusia omistajia, ulkoisesti ja sisäisesti :)

 • Noppa

  Operaatio Joulun lapsi – lahjapaketti on minun tapani ilahduttaa vierasta lasta. Hymy on taattu – niin lahjan saajalla, kuin sen antajallakin.

 • maia

  Aion näin joulun alla ilahduttaa jotain vähävaraista lasta toteuttamalla hänen lahjatoiveensa seurakunnanan joulukeräyksessä. Lisäksi aion paketoida läheiseen vastaanottokeskukseen lahjaksi itse neulomiani villasukkia. Arjessa yritän käyttäytyä mahdollisimman ‘kauniisti’ /ystävällisesti ihmisiä kohtaan. Hyvän kierrättäminen antaa itsellekin vähintään yhtä paljon kuin vastaanottajalle!

 • Essi

  Itse viikonloppuna soitin hätänumeroon, kun humalainen mies makoili bussipysäkillä. Juttelin miehen kanssa sitten siinä poliiseja odotellessa ja hän kiitti, kun monikaan hänelle ei enää nykyään puhu. Kertoi kyllä olleensa viime yönäkin putkassa, mutta hän selvästi paleli, joten näin sosiaalialaa opiskelevan heti huomasin tilanteen. Tuli myös hyvä mieli, kun autoin ko. miestä.

 • ell

  ilahdutan ventovierasta raikkaalla hengityksellä

 • janette

  Aijon kehua tuntemattomia enemmän! Oli kyse sitten vaatteesta, asusteesta, lemmikistä, lapsesta, jostain ulkonäön piirteestä tai jostain muusta :)

 • Iida

  Aion ilahduttaa ventovieraita jakelemalla kohteliaisuuksia!

 • Jasminana

  Kuten muutaman muunkin kommentissa lukee, aion minä myös kehua ihmisiä! Monesti sitä vain oman pään sisällä miettii, että ompas tuolla kivat hiukset tai muuta, eikä kuitenkaan kerro sitä ääneen. Mutta pitäisi! Siitähän tulee pelkästään hyvää oloa, molemmille. :)

 • Aito hymy piristää satavarmasti! Olenkin ottanut tavoitteeksi hymyillä ja tervehtiä ihmisiä niin töissä kuin rappukäytävässä. Ehkä pitäisi ottaa tämä tapa käyttöön myös kaduilla kävellessä :)

 • Erika

  Aiemmin tällä viikolla ostin joulukukan yksinäiselle vanhukselle, jonka kotihoito toimittaa jouluviikolla hänelle. Toivon, että joulukukka ilahduttaa vastaanottajaa. Lisäksi jo noin 10v ajan olen vienyt Joulupuu-keräykseen lahjan, niin tein eilenkin. Ostin 2-4v pojalle sekä 15-17v tytölle lahjat, toivottavasti lahjat saavat hymyn huulille jouluaattona.

 • Kukkamaaria

  Annan tänäkin vuonna pienet paketoidut kiitokset läheisilleni, ystävilleni ja tietenkin perheelleni en vain joulun vuoksi, vaan sen vuoksi että juuri he kuuluvat elämääni <3

 • Viv

  Olen huomaavainen eli pidän ovea auki vanhuksille ja rattaiden kanssa liikkuville sekä muistan kiittää ja pyytää anteeksi.

 • Lotta

  Tervehtiminen silmiin katsoen ja hymyn kera, oven avaaminen tai vaikkapa lapsiperheen päästäminen ohitse ostoskeskuksen wc-jonossa kuuluvat mielestäni peruskohteliaisuuteen, joka on ainakin itselleni ja toivottavasti monelle muulle eräänlainen automaatio. Kohtelias käyttäytyminen ei siis edellytä mitään erityistä ilahduttamiskampanjaa. Sen sijaan minä unohdan monesti ne muut läheiset ihmiset ydinperheen ulkopuolella kuten vaikkapa kollegat. Otan tavoitteekseni työkavereiden ilahduttamisen.

 • Mari

  Hymy, toisten huomioon ottaminen ja kohtelias tervehtiminen ilahduttavat minua, joten aion tehdä samoin myös muille :)

 • Roosa

  Aion viedä paikkakuntamme joululahja keräykseen pari lahjaa♡

 • Jatta

  Aion kehua mahdollisimman monia! Pieni kehu ei vaadi paljoa, mutta antaa silti hyvän mielen niin sen vastaanottajalle kuin itsellekin. :)

 • Karoliina

  Olen monta kertaa ollut vähällä kehua jollekkin hänen asuaan, kun olen sitä mielessäni ihaillut, mutta lopulta jänistänyt! Tässäpä tajusinkin, että minun täytyy päästää ne sanat suustani seuraavilla kerroilla ja niin ilahduttaa ventovieraan päivää! :)

 • Fea

  hymy ja iloinen ilme kaunistaa jokaisen. Itse ilahdutan tuntematonta olemalla ystävällinen ja huomaavainen. Mukavaa joulunodotusta!

 • Katriina

  Ilahdutan ventovierasta auttamalla vaikka kauppakassien kanssa, tai avaamalla oven. Päätin myös kehua jos siihen pienintäkin aihetta näen :)

 • Elli

  Ai että sä oot aina vaan niin ihastuttava!

  Aion kehua ensikerralla ääneen kun nään jollakin jotain ihanaa, esim. takin, laukun, tukan tai vaikka söpön vauvan :)

 • Artsi

  Olen töissä asiakaspalvelussa, joten kohtaan siis mooonta ihmistä päivittäin. Itse vihaan asioida esim kassalla, jossa myyjä on nyrpeä ja hiljainen. Siksipä olen itse päättänyt panostaa omaan asenteeseeni; hymyilen, tervehdin, kysyn kuulumisia, puhun säästä, kerron kohteliaisuuden… Mikä nyt sattuu tuntumaan luontevalta! Pääasia että saa toiselle hyvän mielen omalla “mitättömällä” teolla! :-)

 • Marianne

  Aion avata esimerkiksi vanhuksille ovia ja auttaa heitä portaissa ja ruuhkassa rollaattoriensa kanssa. Myös pienet small tallkit pitkissä jonoissa joulun aikaan ilahduttaa kanssajonottelijoita kummasti :)

 • Jii

  Aion viedä pienten lasteni kanssa kotimme läheisen vanhainkodin asukkaille joulukukan yhteisiin tiloihin.
  Yritän kannustaa 4-v poikaani laulamaan vanhuksille jonkun joululaulun siellä vanhainkodilla :)

 • Niina huhtamäki

  Auttamalla naapurin vanhaa sotaveteraania pihan lakaisulla ja lumien putsauksella. Lisäksi iloisella muiden naapureiden tervehtimisellä on iso vaikutus! :)

 • TanjaP

  Ystävällisyydellä läpi vuoden,ei auttava käsi saa joulun aikaan rajoittua.Joulua ennen muistan vähävaraisten lapsia pienellä lahjalla (vaikken itse suurista tuloista nautikkaan)pieni ele on toisille tärkeä.Hyvän ystävän tyttären tytär saa tuunatun fillarin,on vielä pieni mutta ihastuttava lentosuukko on tässäkin paras kiitos.

 • jaanaca

  Ostan myyjäisistä itsetehtyjä kotimaisia tuotteita.
  Joulupuu keräyksestä luin lehdestä juuri tunti sitten.
  Siihen osallistun tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

 • Carita

  Mielestäni hyvillä käytöstavoilla esim. oven avaaminen pääsee pitkälle ja saa hymyn huulille! :)

 • Paula

  Yritän ajatella positiivisesti ja sitten hymyillä, se ei ole aina helppoa mulle kyllä.

 • Emma Uhtakari

  Aiomme kavereiden kanssa osallistua kävelykaveri haasteeseen eli haemme vanhuksia vanhainkodista ulkoilulle ja juttelemaan :) ihana joululahja heille sekä meille!!

 • Nekkutyttoe

  Minäkin tykkään hymyillä :) Tänä vuonna aion osallistua Hope ry:n kampanjaan hankkimalla pari joululahjaa vähävaraisten perheiden lapsille

 • Sanni

  Oo, arpajaisvoitto tulisi enemmän kuin tarpeeseen, kun omani hajosi juuri! Mutta, tärkein Joululahja, jonka annan (itse asiassa kaksi) lähti jo matkaan Joulun Lapsi kampanjan myötä joillekin Euroopan vähävaraisimmasta lapsista. Ihanaa oli jälleen koota omien lapsien kanssa paketteja. Lisäksi ne pienet teot arjessa, esimerkiksi annoin eräälle tuntemattomalle herralle 5 senttiä kahvilan kassalla, kun hänellä jäi sen verran kahvista ja pullasta uupumaan. Ei iso raha, mutta ilahdutti varmasti. Näitä pieniä tekoja aion jatkaa aina tilaisuuden tullen!

 • magic-

  Olin itse menossa kauppaan kolmen täyden palautuspullokassin kanssa ja mietin jo kävellessäni että mitenköhän saan oven auki kun on kummassakin kädessä tavaraa, mutta edelläni kulkenut mies huomasi minut ja kantamukseni jäi odottamaan ovelle että ehdin sinne asti ja piti sitten ovea minulle auki. Hymyilin ja kiitin ja mietin jo silloin että sitten kun itse näen jonkun jolla on paljon kannettavaa, niin voin laittaa hyvän kiertämään ja aukaista oven heille tai tarjoutua auttamaan kantamisessa :)

 • Suvi

  Muutin juuri pääkaupunkiseudulle ja aion tuoda pimeään ja sateiseen syystalveen kiireisille ihmisille ripauksen aitoa iloa itä-Suomesta.

 • Jenni

  Toivottavasti monellakin tavalla, ainakin aijon lahjoittaa lapseni pieneksi jääneet vaatteet niitä tarvitsevalle :)

 • Saara

  Huomioin muut arjesssani. Muutin vahan aikaa sitten Yhdysvaltoihin ja positiivisuus on tarttunut, viljelen jo sujuvasti kohteliaisuuksia ja small talk ilahduttaa itseanikin. Pienet sanat ovat uskomattoman voimakkaita.

 • Anni

  Antamalla joulukeräykseen jotakin, joka voisi tuoda hyvää mieltä sinne missä sitä tarvitaan!

 • Anskuh

  Kaunis ja säteilevä hymy sulla :-) Aion ilahduttaa ventovierasta bussissa antamalla paikan, sekä laskemalla muut ensin sisään esim. metron ovista.. :)

 • Jenni

  Jatkan jokavuotista perinnettä ja käyn joulun alla luovuttamassa verta. Ilahdutus, joka ei maksa mitään, mutta voi olla elintärkeä.

 • Karolina

  Kehun kaveria kerran päivässä!

 • Tickler

  Olen päättänyt karistaa ennakkoluulojani ja kohdella kaikkia ihmisiä samanvertaisina kansallisuuteen katsomatta. Se ei tarkoita yltiöpäistä kaveeraamista, vaan juurikin hymyä ja yhdenvertaista ystävällisyyttä, jotta saisimme mm. pakolaiset sopeutumaan maahamme paremmin.

 • Johanna

  Yritän aina välittää positiivisuutta eteenpäin:)). Oli se töissä, jonkun kollegan valitus, jonka kääntää positiiviselle kannalle, bussikuskin kiittäminen, tuntemattomille hymyile, läsnäoleminen. Sitä olen yrittämyt eniten, että on läsnä tilanteissa. Tuntemattomien tai läheisten kanssa. Niin helposti ajautuu kiireeseen ja miettii asioita mitä pitäisi tehdä, selaa somea yms. Läsnäoleminen on siis isoin asia mitä aion tehdä:). Ja hymyily tietysti! Ihana Hanna, hymysi on todella kaunis!

 • Anonymous

  Hymyilemällä vielä enemmän :) aion myös tehdä oman parhaani muiden hyvän joulumielen eteen :)

 • fanny

  Ajattelin olla avulias vielä enemmän. Joulun tienoilla varsinkin yksinäiset vanhukset ilahtuvat bussi keskusteluista, oven avauksista ja muistakin pienistä teoista jotka ei vaadi itseltä minkäänlaisia ponnisteluita. Lisäksi ajattelin osallistua vähä varaisten suomalaisperheiden joulukeräykseen ja kutoa muutaman parin sukkia lapsille pakettiin. Hyvää joulun odotusta teidän perheelle sinne!:)

 • hannah

  Ilahdutin itselleni vierasta vanhusta auttamalla ja kannoin kauppakassin hänen ovelleen. Hän puhui lyhyen matkan ajan omasta elämästään ja minä kuuntelin. Pyysi vielä kahville kotiinsa, mutta minulla oli kiire töihin. Vanhus jäi onnellisennäköinen hymy kasvoillaan ovelle ja huolehti vielä, että varmasti ehdin töihin.
  Liikuttuneena ja onnellisena jatkoin matkaani töihin.

 • Kati

  Olen tänä syksynä ja alkutalvena alkanut antamaan positiivista palautetta ventovieraille aina kun siihen on mahdollisuus. Mikäli saan hyvää palvelua tai näen kauniin teon. Pieni sana kiitos on tärkeä. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli! Kiva arvonta:-) Kati

 • Jensku

  Pyrin ilahduttamaan muita ihmisiä arjen pikku teoilla! Oven avaamisella, hymyllä, auttamalla apua tervitsevaa ja edistämällä myönteistä ajattelua :)

 • Eeva Maria

  Ystävällinen käytös ja tietenkin hymy saa aina vasta puolenkin hyvälle tuulelle, joskus jopa yllättymään. Me suomalaiset hymyilemme ihan liian vähän, varsinkin julkisesti, joten Hammasharja teemaankin liittyen; HYMY :-)

 • Lende

  Aion ilahduttaa hymyilemällä esim kaupassa tuntemattomille sekä lahjoittamalla itselleni tarpeettomia tavaroita vähäosaisemmille :)

 • Nonnuska

  Mielestäni paras ja helpoin keino ilahduttaa jotain tuntematonta tai tuttua on sanomalla pienen kehun! Siis sellaisen, mitä oikeasti tarkoittaa ja mikä oikeasti tulee sydämestä! Jos sanoo jotain, mitä ei tarkoita mielestäni sen aistii ja lopputulos on vaan tökerö ja teennäinen eikä tee kenellekkään hyvää fiilistä. Varsinkin meille naisille se on todella helppoa, kun ihania käsilaukkuja, lastenrattaita, takkeja jne. pyörii ympärillä tämän tästä :)

 • Jenny

  Olen jo ilahduttanut kolmen lapsen yksinhuoltajaäitiä viemällä heille osan meidän valtavasta joulukoristekokoelmasta, jotta myös he saavat kotiinsa Joulun tunnelmaa. Muutama meidän lapsen vanha lelukin pakattiin mukaan. Itselleen niin pieni asia, on toisella jotain paljon enemmän <3

 • Hanna

  Pienillä eleillä, muistan tervehtiä ja kiittää, toivottaa esim. hyvät viikonloput. Ja kyllä hymy on myös se pieni (ehkä jopa tärkein) ele jolla on kuitenkin suuri vaikutus toiseen ihmiseen, hymy tarttuu ja sillä voi kertoa paljon ilman sanoja :)

 • Mimi de Paris

  Osallistun Project Purse tapahtumaan, jossa kerataan hygienia ja kosmetiikkatuotteita kodittomille, asunnottomille naisille. Omaan vanhaan tai uuteen laukkuun pakataan uusia tuotteita mm.. hammastahnaa ja -harja, shampoota, saippuaa, kosmetikkaa, erilaisia muita hygienia ja intiimihygieniatuotteita jne. Tavoitteenani on osallistua vuosittain vahintaan 4-6 erilaisiin hyvantekevaisyystempauksiin. Olen facebook-ryhmassa, jossa vastaavia erilaisia tempauksia on todella paljon… Eika naihin osallistuessa tarvitse aina olla vain rahallista tukea. Kerran facebook ryhmamme sisusti huumeista irti paasseen tyton kodin, kaikki lahjoittivat omasta kotoaan tarpeettomiksi kayneita huonekaluja, erilaisia talouskoneita, keittiotarvikkeita, verhoja jne.

 • Ellla

  Antamalla positiivista palautetta aina kun siihen on mahdollisuus!:)

 • Julli

  Olen kuullut useasti että olen hymyilevä persoona. Esimerksiks siskoni oli kerran seurannut sivusta kauppareissulla ollessamme kuinka eräs vanha rouva oli todella tuiman näköisenä katsonut minua juuri siihen malliin että “miks toi hymyili mulle, pitäiskö mun tuntea tuo” kun meikä tietämättään hymy huulilla vastaankävellyt. Tämä siis saattaa joitain vähän pelottaakin,mutta pöh… meikä jatkaa samaan malliin, viis näistä! :)

 • S-h

  Aijon ilahduttaa ventovieraita tekemällä poikani kanssa hyväntekeväisyyttä. Viemme löytökissoille hoitolaan ruokaa ja hiekkaa sekä lapsille hopen kautta joululahjoja. Sekä kiitän aina ihmisiä kaupoissa esimerkiksi hyvästä palvelusta erikseen kuten tänään viimeksi tein ? Positiivinen asenne monesti tarttuu ja se jos mikä ilahduttaa ihmisiä ympärillä ? Olen lukenut blogiasi monta vuotta ja aina ilahdutat minua sillä, siitä iso kiitos sinulle Hanna ☀️

 • Marjaana

  Aion osallistua joulupuukeräykseen – varmasti saa jonkun pojan tai tytön hymyilemään sillä. :)

 • Mia T

  Ventovierasta ilahdutan tänä talvena ottamalla osaa Hope ryn ja Stockmannin yhteiseen joulukampanjaan. Lahjoitimme viikonloppuna yhdessä 3-vuotiaani kanssa vanhoja leluja Hope ryn keräykseen, ja lisäksi aiomme toteuttaa yhden vähävaraisemman lapsen joululahjatoiveen ostamalla toivelelun Stockmanin leluosastolta. Ventovieraan ilahduttamisen lisäksi, lelulahjoitus ilahdutti myös 3-vuotiastani joka ylpeänä itse antoi valitsemansa lelun hyvään tarkoitukseen.

 • Outi

  Hymyilemällä vastaantulijoille ja viemällä paketin joulupuu-keräykseen.

 • Sande

  Minä lupaan antaa aidot kehut jollekin ventovieraalle miten kiva joku vaate tms. hänellä onkaan. Niin monesti kun sitä vaan itsekseen asiaa miettii ja ihailee. Ja kuitenkin tietää miten kivalta tuntuukaan saada kehu tuiki tuntemattomalta.

 • Nina

  Aion ilahduttaa hammaslääkäriäni pitämällä parempaa huolta hampaistani. Oon 22-vuotias ja nää on ihan palasina.. Oral-B varmasti auttaisi tavoitteeni saavuttamisessa! :D

 • jenny

  Aion osallistua muutamalla lahjapaketilla erilaisiin Joulukeräyksiin. Ihana tuottaa ihmisille joulumieltä! :)

 • Tuo sinun hymysi on niin kaunis ja valaisee kaikki asukuvasi. Se on yksi iso syy siihen, että luen blogiasi, vaikka muuten en muotiblogeja juurikaan kuluta. :)

  Olen tänä vuonna ostanut jo Joulukukka vanhukselle -kampanjasta kukan. Sitä kautta voi siis lahjoittaa joulukukan tuntemattomalle, yksinäiselle vanhukselle. Lisäksi aion osallistua Joulupuu-keräykseen antamalla lahjan jollekin sellaiselle lapselle, joka muuten jäisi ehkä ilman.

  Itse luotan myös hymyn voimaan sekä tervehdyksiin. Aina parempi moikata kuin jättää moikkaamatta!

 • Tiina

  Aion ostaa Stockan kautta Hope ry:n kampanjaan kuuluvan joululahjan vähävaraiselle lapselle. Tuntuu hyvältä ilahduttaa. :)

 • ÄSSÄ

  Ventovierasta ilahdutan aidolla hymylläni, pitämällä ovea auki ja tervehtimällä :)

 • Eevis

  Osallistun joulukeräykseen ja olen ystävällinen ja huomaavainen tuntemattomillekin.

 • Tänä talvena toistan viimevuonna aloitetun tavan ja osallistun jouluapuun fb:n kautta :) eli tuntematonta ihmistä autetaan järjestämään joulu perheelleen esimerkiksi ostamalla lahjoja/ruokaa tai vaikka tarjoamalla seuraa :)
  Lisäksi junalla kulkiessa päivittäin aion auttaa ihmisiä kärryjen kanssa ja muutenkin hymyillä vastaantulijoille. Rather be the one that smiled than the one who didn’t smile back!

 • Sanni

  Ajattelin piristää työkaverin päivää kehumalla häntä sopivassa tilanteessa tai kiittämällä hänen avustaan. Jokainen antaitsee tulla huomatuksi tavallisena arkipäivänä. Positiivinen energia leviää.

 • Melisa

  Ostin tyttärelleni ja hänen ystävälleen liput Antti Tuiskun konserttiin. Ystävän perheessä on nyt vaikeaa ja halusin ilahduttaa myös häntä lipulla, kun tiedän hänen tykkäävän Antista. Muuten niitä normaaleja juttuja, joita teen aina; hymyilyä, oven avaamista, kaupan kassalle viikonlopun toivotteluja, jalankulkijoiden päästämistä suojatien yli jne.

 • Mikaela

  Juuri kiitin bussikuskia, kun jäin pois kyydistä. Yritän tehdä tämänkaltaisia pieniä arjen hyviä tekoja. :)

 • mimmustiina

  Haluan ilahduttaa ihmisiä jka päivä. Edes yhtä-
  se riittää <3
  PIenistä, useista kohtaamisista syntyy suurempi aalto, joka voi viedä pitkällekin. Jos sen vain antaa. Ja uskaltaa itse hypätä sen vietäväksi-
  tuletko mukaan seikkailuun?

 • Linsku

  Hymyillen ja kertomalla ääneen miettimäni kohteliaisuuden ventovieraalle :)

 • Saaramaria

  Olemalla ystävällinen ja huomioimalla muut. Pitämällä ovea auki seuraavalle, auttamalla äitiä vaunujen kanssa jne.

  Tähän loppuun vielä iso kiitos upeista postauksista viimeaikoina. Ihan mahtavia postauksia, monipuolista sisältöä, laadukkaat kuvat ja hyvin toteutettuja kokonaisuuksia. Kiitos ❤️

 • Maiju

  Paikkakunnallemme on tullut paljon pakolaisia, joten aiomme järjestää heille tapahtumapäivän nuorten kanssa. Pelaamme hankipalloa ym. Monta vierasta ilahdutetaan yhdellä kertaa :D

 • Maamu

  Olen jo yrittänyt ilahduttaa naapureitani laittamalla talvivaloja ikkunoihin ja ulos. Minua ne ainakin ilahduttavat. Lenkillä aina ihastelen naapureitteni kauniita talvipihoja.

 • Jenna M

  Hymyllä, auttamalla naapurin mummia kauppakassien kanssa ja juttelemalla ihmisille bussipysäkillä. :)

 • Minna

  Olen samaa mieltä, että hymy on sinun juttusi :) Siinä missä en lakkaa ihailemasi sisaresi taidokkaita, lähes taidetta olevia kuvia blogissaan niin en myöskään lakkaa ihailematta sinun hymyäsi -se tulee jostakin syvältä ja ulottuu aina silmiin asti. Keep on smiling!

 • marjut

  Moikka, leveän hymyn saan tänä talvena vierailemalla dementiapotilaiden luona. Jokin unohtunut heidän sisällään herää kun ottaa heidän kädestään kiinni ja kysyy mitä heille/hänelle kuuluu Ihmisarvoista elämää loppuun saakka. : D

 • Lilyyy

  Aion viedä joulupuu-keräykseen pikkuisen paketin. Toivottavasti se saa hymyn jonkun pienen lapsen kasvoille jouluaattona :) Lisäksi lahjoitan vaatteitani läheisen lastenkodin nuorille. Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle! <3

 • Linda

  Autolla liikkeellä ollessa aion pysähtyä suojateiden kohdalle ja päästää kävelijät yli – liikennevalottomissa paikoissa siis. Itse kävelijänä ruuhka-aikaan hymyn saa huulille nimittäin se, että joku viitsii pysähtyä ja pääsen itse yli. Joskus kun saa odotella pienen tovin, että pääsee yli. Myös muita pieniä “itsestään selvyyksiä” oven pitäminen auki seuraavalle, tervehtiminen yms. Ei vaadi minusta arjessa mitenkään paljon, että voi tuntematonta piristää. Myös kaupassa voi päästää edelleen asiakkaan, jolla on vain yksi ostos, kun itsellä on korillinen tavaraa. Itseni se saa ainakin iloiseksi :) Mukava arvonta! Hymyilyn ja suun terveyden kannalta hienoa välillä mainostaa jotain muutakin kun vaatteita tai muuta ns. “turhaa”.

 • Mimmu3

  Hymyllä! Vastaantulevan hymy voi jopa pelastaa jonkun päivän! Ei saa aliarvioida hymyn voimaa ;) Lenkkeillessä ja muutoin hymyilen kaikille vastaantulevillle. Ehkä jonkun päivä edes hieman piristyy!

 • Maria

  Taidan perinteisesti osallistua Joulupuu-keräykseen ja siten ilahduttaa ventovierasta lasta tai nuorta.

 • Heini

  Tänä talvena ajattelin vihdoin viedä vanhat, käyttämättömäksi jääneet vaatteeni vaatekeräykseen. Toivottavasti niistä on iloa niitä tarvitseville!

 • Essi

  Hymyillen ja tervehtien :)

 • Marja

  Osallistun tänäkin vuonna joulukukkakampanjaan; kukkakaupasta voi ostaa kukan, joka toimitetaan ilahduttamaan yksinäistä vanhusta. Siitä saa hyvän mielen ja hymyn jollekin vanhukselle ja myös itselle. :)

 • Saara

  Olen viime aikoina tarkoituksella alkanut enemmän hymyillä ventovieraille esim. kaupassa ja tänään viimeksi sain eräältä mummolta takaisin ihanan leveän hymyn! :) ihana olisi uskaltaa enemmän kehua tai sanoa jotain kaunista vieraille ihmisille. Otankin tavoitteeksi nyt hymyilemisen lisäksi että ilahdutan jotain ventovierasta sanomalla jotain mukavaa, pelkkä hyvän huomenen toivottaminen saattaa olla jollekin isokin piristys päivään.

 • Kikaltsu

  Ihan ventovieraille saatan hymyillä, avata oven jne. En osaa suunnitella etukäteen.
  Mutta yhdelle puolitutulle laitoin ehdotuksen yhteislenkistä, hänellä on hieman vaikeaa tällä hetkellä, joten ajattelin piristää häntä. Uskon, että hän elettä arvostaa. Ns. normaalitilanteessa tuskin olisimme missään tekemisissä.

 • Lotta

  Kehumalla tuntemattoman tyyliä, vaatetta tms. Monesti tulee ajateltua, että onpas nätti takki tai hattu tuolla, mutta useimmiten ei tule sanottua mitään. Haastan itseni kehumaan muitan enemmän. :)

 • Aion ilahduttaa ventovieraita olemalla kohtelias, avaamalla oven ja tarjoamalla apuani. Monta pientä tekoa muodostavat yhdessä isoja asioita! :)

 • V

  lahjoitan “jouluapua” facebook sivuston kautta perheelle heidän toivomiaan joululahjoja.

 • Minsku

  Minä aion ilahduttaa ihmisiä ystävillä eleillä, esim. kaupassa tai julkisissa, sekä hymyllä myöskin! Ihanaa joulunodotusta! :)

 • Eveliina

  Olen kyllä samanlainen, kaunis hymy toiselle voi olla päivän pelastus! Olen enemmän alkanut sanomaan esim. Ruokakassalle et hyvät illanjatkot tai hyvää viikonloppua. Pienikin ele voi merkata toiselle hyvin paljon ja itsellekkin tulee hyvä mieli.

 • Nooris

  Aion lahjoittaa joululahjan nuorelle tytölle Joulupuu-keräykseen. Mielestäni tuo keräys on oiva tapa viedä joulumieltä myös niihin koteihin, joissa lapset eivät välttämättä saa yhtäkään joululahjaa ilman hyväntekeväisyyden mukaantuloa. :) Viime vuonna keräys tuotti Tampereen seudulla mielettömän määrän ihanan näköisiä lahjoja, varmasti jokainen menee tarpeeseen!

 • Jade

  Sinun hymysi on kyllä niin herttainen, valloittava ja juurikin viestit, että olet helposti lähestyttävä.
  Saat varmasti osaksesi paljon hymyjä, kauniita sanoja ja paljon hyvää.
  Sitä minäkin yritän, hymyillä tutuille ja tuntemattomille, kehua työkaverin uusia hiuksia, vaatteita tai kertoa kuinka tärkeä joku on.
  Olen huomannut ihan kaupassa sateisena pimeänä marraskuun arkipäivänä kun kaikilla on suut alaspäin, hymyllä ja ystävällisellä sanalla olen saanut takaisin valloittavan hymyn ja iloista jutustelua. Juuri sitä mitä ikävöin Amerikasta. Kyllä se toimii jopa meillä vähän juroilla suomalaisilla täällä pimeässä ja kylmässä. Vaatii vain pienen hymyn….

 • Hanna

  Ventovierasta ilahdutan avaamalla oven joulun kaupparuuhkassa tai aloittamalla hyväntuulisen small talkin jouluhyllyjen välissä!

 • Marianne K.

  Kopioin idean muualta, mutta tänä talvena olen ottanut käyttöön positiivisuuden jakamisen eteenpäin! Vähintään kerran viikossa, haastan itseäni sanomaan jollekin tuntemattomalle tai tutulle henkilölle jonkun kohteliaisuuden! Tämä voi tapahtua salilla, kaupassa tai missä vaan! Usein ihailen jonkun ihmisen vaatetta, asustetta tai hiuksia ja tyydyn vain ajattelemaan sitä oman pääni sisällä. Vaikka ekoilla kerroilla tuntuikin nololta kommentoida tuntematonta ihmistä, ei lopputulos ollutkaan mitään muuta kuin positiivinen ja toivottavasti myös kommentin vastaanottajaa piristävä!

 • Mape

  Palasin juuri Pietarista ja paikallisen ruokakaupan edustalla vanhempi herrasmies alkoi jutella kanssani. Yritin selittää etten ymmärrä venäjää, mutta se ei tuntunut häntä huolettavan, vaan hän vain jatkoi jutteluaan. Hymyilin ja nyökkäilin hänelle muutaman minuutin ajan ja hän tuntui ilostuvan kovasti “keskustelustamme”. Täytyy sanoa, että itsellenikin tuli hyvä fiilis kun hän hymyillen hyvästeli minut jatkaessaan matkaa.

 • Emilia

  Olen kanssasi täysin samaamieltä! Monelle bloggaajalle totinen naama sopii, mutta omalla kohdallani hymy sen olla pitää! Olen joskus jopa saanut kuittailua siitä kun hymyilen aina! ;)

  Olahdutan niin tuttuja kuin tuntemattomia kohteliaalla käytöksellä ja sillä hymyllä. Väitän, että vieraalle oven aukaisu, paikan antaminen ruuhkabussissa tai ystävällinen tervehdys ovat yksiä parhaita tapoja ilahduttaa kanssaeläjiä. Ja tietenkin sen hymyn kera ;)

  Emilia

  Annapalaatytto@blogspot.com

 • Päivi

  Tykkään leipoa joten olen taas viimeaikoina ilahduttanut kotina ja työpaikalla itsetehdyillä herkuilla

 • elisa

  Aion auttaa ventovierasta suomalaista ostamalla hänen tuotteitaan -jos jokainen suomalainen ostaisi muutamalla kympillä kuussa suomalaisia tuotteita, saisimme ilmeisesti lisää työpaikkoja, ja se jos mikä ilahduttaa meitä suomalaisia! Suosi suomalaista! :)