CATEGORIES

Päivän asu röyhelöissä

31.8.2010

Olen nyt äärimmäisen ihastunut tyttömäisiin puseroihin, joissa on röyhelöitä ja liikkuvuutta.
Näiden paitojen kanssa minulla on vain lähes pakonomainen tarve pitää hiuksia kiinni. Muuten minusta tuntuu siltä kuin hukkuisin!:) Too much goin on up there…:)

Tämä sininen yksilö on Vilasta, mutta olen ostanut Hennesiltä myös hyvin samantyylisen puseron punaisena. Kiinnostuneille tiedoksi, Vilasta saa tätä paitaa myös vaalean harmaansävyisenä sekä Hennesin vastaavaa myös mustana.

Samainen paita menee kauniisti työkäytössä myös korkeavyötäröisen hameen kanssa.
7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • DaisyLine

  Love every single thing about this look <3hope to see u in my blog :)DaisyLine from http://daisyline.blogspot.com/

 • E.E

  Mulla on ihan sama juttu.Jos yläosassa on "a lot going on", niin ihan pakko laittaa hiukset kiinni! Oletpa muuten löytänyt hyvinistuvat farkut :)

 • Angel

  Ihana pusero ja ihan täydellinen väri, olen nyt syksyn tullen tykästynyt juuri tuohon sinisen sävyyn :) Röyhelöitä en oikein itse osaa käyttää, mutta asu näyttää tosi hyvältä, pitäisikö kuitenkin koittaa.. :)

 • Kata

  Kaunis pusero! Kiva muuten nähdä sua farkuissa. En tiedä, pidätkö usein farkkuja, mutta harvemmin niitä näkyy päivän asu -postauksissa. Mun mielestä tummat farkut voi olla tyylikkäät, niin kuin ylläsi kuvassa ne sitä onkin. :)

 • Anna

  Itelläki on nyt joku ihmeen röyhelö kausi. Ja tosi kaunis toi paita ja musta vyö sopii siihen tosi hyvin!

 • Mongusti

  Ihana!:) Mä oon kans kovin tykästyny kaikkiin röyhelö juttuihin tänä kesänä:) Nimenomaan henkasta on tullu muutamia hankittua..Ja toinen mihin nyt olen tykästynyt on tummat farkut. Sunkin asussa tosi tyylikkäät ja naiselliset!!:)

 • AnsQ

  Röyhelöpaidat on ehdottoman ihania juuri sen tyttömäisyytensä takia. :)Itse olen harmittavan huono käyttämään tuon mallisia paitoja, en tiedä miksi. Pakko alkaa opettelemaan!