CATEGORIES

Poolopaita ja lämmin talvisää

3.12.2015

On joulukuu ja Kaliforniassa on suorastaan täydellinen “talvi”sää. Lämpöasteet liikkuvat 20 asteen tietämillä, mutta auringon laskettua ilma viilenee nopeasti lähemmäs kymmentä. Sortsien ja ilmavien puseroiden lisäksi olen pystynyt nyt käyttämään housuja ja jopa lämpimiä villaneuleita! Voi että miten minulla onkaan ollut ikävä kerrospukeutumista! Joka vuosi odotan Suomessakin kaunista syyssäätä ja sen mukana tulevia pehmeän muhkeita kerroksia. Tänä vuonna viilenevät kelit tuntuvat ihanemmilta, kuin koskaan. Ihan täydellinen sää, kun lämpöä riittää olematta liian kuuma (En voi uskoa, että minä sanon näin. Nainen, joka ennen rakasti rajat rikkovia hellelukemia. Mutta tämän paahteisen kesän jälkeen on todettava, että kaikkeen kyllästyy, jopa kuumuuteen). Mutta mahtavin asia lienee tuo ihana, ihana valo. Minua ei Suomessa niinkään haittaa kirpeät pakkassäät, vaan se pimeys! Tuota ihanaa valoa tulee kyllä varmasti ikävä.

terraneablackleathershorts-0719TEXT copy terraneablackleathershorts-0758 terraneablackleathershorts-0762 terraneablackleathershorts-0699 terraneablackleathershorts-0783pictures by Marika Valdez

knit BANANA REPUBLIC
shorts GINA TRICOT
shoes CHRISTIAN DIOR
bag CHLOÉ

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • rosa

  Niin nätsky ja ennen kaikkea onnellisen näköinen olet :)) Ja Juu uskon, että kaipaa myös viileämpiä ilmoja., mutta aurinko on aina aurinko :'( Niisk. Mutta nyt tuli ainakin Kuopioon lumet niin on huomattavasti valoisampaa Jee!

 • Oi tuo valo on kyllä täydellinen! Vaikka olisi välillä ihanaa olla auringossa, niin näin marraslapsena kyllä nautin tästä pimeydestäkin. Kesällä on aina jotenkin huono omatunto, jos löhöää sisällä, nyt siitä ei tarvi kärsiä! Bikinikuntoonkin on vielä matkaa, niin senhän tietää mitä siitä seuraa… ;)

  Kaunis sinä.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Amanda

  Voi miten ihana asu! :) tää nyt jotenkin osui ja upposi ihan kunnolla!

 • Amelia

  Aivan upeita kuvia!! Mikä valo! :)
  Ja allekirjoitan sanasi täysin, ei se kylmyys, vaan se pimeys…huoh…

  Ihanaa joulunodotusta teille!

 • Noissa ekoissa kuvissa on niiiin upea valo! Wau upea Hanna :) ja on kyllä ihana tuo neulekkin! Mutta täytyypi todeta, että sitä valoa kyllä kaipaa. Pimeää kun lähtee töihin ja pimeää kun pääsee töistä -.-

 • Riikka

  Oikeassa olet, upea valo! Ja upea sinä!