CATEGORIES

Kalifornian hiiri

6.12.2015

Minulla on viimeaikoina ollut kova himo harmaaseen. Klassinen musta kun tuntuu tänne auringonvaloon liian kovalta, olen päätynyt todella usein sen hailakkaan serkkuun. Mutta kuten aiemmissa asukuvissa olette nähneet, olen pehmentänyt sitä vielä lisää lämpimällä beigellä. Ja miten täydellisen kuvauslokaation löysimmekään tälle kalifornialaiselle hiirelle Terranea resortista! Tuo sävyjen harmonia lämmittää mieltäkin.

terranegreymexicofeel-0644text terranegreymexicofeel-0592 terranegreymexicofeel-0189 terranegreymexicofeel-0607 terranegreymexicofeel-0194 terranegreymexicofeel-0602 terranegreymexicofeel-0673 terranegreymexicofeel-0642 terranegreymexicofeel-0163 terranegreymexicofeel-0144 terranegreymexicofeel-0166 terranegreymexicofeel-0666 terranegreymexicofeel-0635pictures by Marika Valdez

vest ZARA
knit BANANA REPUBLIC
pants GINA TRICOT
bag CHLOÉ
shoes STEVE MADDEN

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaunis pehmeä valo näissä kuvissa ja asu näyttää kerrassaan upealta. :)<3

  http://www.beautyboxblog.com/

 • Ihanat kuvat, nätti sumuinen auringonvalo. Ja vika hymykuva erittäin onnistunut! :-)

 • U

  Olet kyllä niin kaunis ja freessi!

 • aura

  Aivan ihana asu!! Ja pitääpä tähän samaan nt kommentoida, kun jökijunassa luin viimeisen muutaman viikon postauksia, että vuosi on mennyt super nopeasti!! En voi uskoa, että teillä on kohta muutto edessä. On ollut ihanaa saada myötäelää teidän Amerikan reissua ja nyt jos sinne itse joskus suuntaa niin on kasa vinkkejä jo valmiina taskussa! Kiitos siitä <3 Nauttikaa nyt viimeisestä kuukaudesta ja Kalifornian lämmöstä! :)

 • Aivan upea sävykombo, myös yksi mun suosikeista! Käytän tosi paljon harmaa-beige-yhdistelmää, mutta siihen tulee aina lisättyä mustaa, pitäisikin kokeilla jättää se iänikuinen turvaväri pois. Tuo on totta, että aurinkoisella säällä mustan käyttö tuntuu kovalta, mutta mikäs siinä onkaan, että täällä pohjolan pimeydessä siihen tulee kääriydyttyä melkein joka päivä…? Kauniit kuvat, kiitos inspiraatiosta.

 • Tuumummi

  Olet niin iloisen ja onnellisen näköinen hiiri, että tuot hyvää mieltä synkeään kaamosaamuun tänne pohjoiseen Suomeen!
  Iloista adventin aikaa perheellesi!

 • emziki

  Oot super pretty!

 • Vitsi miten kaunis kuvauslokaatio ja kuvattava, wow! Upeat kuvat olet Marikan kanssa jälleen kerran saanut :) itsellänikin harmaa lisääntyy kaapissa etenkin yläosissa, kun alaosissa menee melkein aina musta niin kaipaa yläosaan jtn kevyempää! Uusi harmaa luottoneulekkin löytyi viimeviikolla Espanjan reissulta :)