CATEGORIES

Ensimmäinen syysasu

1.9.2010
Ensimmäinen syyskuuta….
Taitaa olla aika miettiä syysvaatteita! Monen muun lailla, rakastan syksyn pukeutumista.
Lämpimiä kerroksia, muhkeita kaulaliinoja, pehmeitä materiaaleja, saappaita, nahkahanskoja jne.
Tässä seuraavaksi on tämän vuoden takkihankintani yhdistettynä tämän sesongin kuumaan juttuun – ylipolvensaappaisiin. Näiden kenkien kanssa tosiaan tulee olla varovainen, sillä väärin yhdistettynä lopputulos voi olla hyvin halvan näköinen. Mutta kun yhdistää nämä saappaat housujen kanssa, tai vaikkapa mustien sukkahousujen joista ei näy mitään läpi, sekä jonkun suuren ja muhkean yläosan kanssa, on lopputulos yleensä huomattavasti hillitympi.

Miten sinä käytät/käyttäisit ylipolvensaappaita?

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • T

  Tosi kiva asu! Mii likes :)Näytät muutenkin aina niin onnelliselta ja elämän iloiselta, piristää heti omaakin mieltä reippaasti heti aamun alkajaisiksi :)

 • Merja

  Ite tykkään hirveesti ylipolven saappaista:) Multa löytyykin kahdet, joista toiset on arkikäyttöön ja toiset sit enemmän iltamenoihin. Ite käytän kans farkkujen päällä tai sit sukkisten kanssa, jos on sortsit tai hame päällä:)

 • Mongusti

  Wou, mikä takki!!!!! I love it!!!:) <3Laukun voisin myös kotiuttaa:) Niin kiva asu tta!Ja jos mulle menis tollaiset ylipolvensaappaat käyttäisin todennäköisesti juuri paksujen sukkahousujen tai farkkuleggareitten kanssa. Mut eipä oo kyllä toivoakaan, hih:) Liian vahvat jalat:D

 • Elina

  itselläni on tasapohjaiset ylipolvensaappaat, joten ainakin minusta niiden yhdistely on melko helppoa :-) Ja ne eivät edes tule kamalasti polven yli – kiitos pitkien jalkojeni. Joten yhdistelen niitä oikeastaan asuun kuin asuun: shortsien, mekkojen, farkkujen kanssa.nuo topshopin yksilöt ovat kyllä ihan mielettömän upeat, haaveilen salaa niistäkin :)

 • catti

  Oii tosi kiva takki, ihana! = ))

 • iinasi

  Hei aivan ihanat saappaat! Saanko kysyä että mistä oot nuo löytänäyt? :)

 • AnsQ

  Mistä tuo takki on? Mä olen käyttänyt ylipolvensaappaita sukkahousujen ja samettisten shortsien kanssa syksyllä :) Sun saappaat on täydelliset!