CATEGORIES

Pinkkejä ruusuja

22.1.2016

Tänään kävin ystäväni Marikan kanssa ihailemassa Los Angelesin kukkatukkua. On se kyllä rikollista miten korkeaksi kukkien hinnat nousevat Suomeen tuotaessa. Tämäkin kaunis ruusupuska maksoi Losin kukkatukussa n.10e. Paikassa riitti ihasteltavaa, joten teen siitä vielä oman postauksensa, jos joku tänne suuntaava haluaa myös harmonista kukkamerta ihastella.

Jotenkin näistä kuvista tuli sellainen fiilis, että olisin raskaana ja kahden pojan äitinä odottaisin tyttöä! :D Raskaana en tosiaan ole, mutta vielä joskus olisi kolmas haaveissa. Ei kuitenkaan ihan vielä. Hetken olisi hyvä nyt hengähtää, kun kuopus viimein nukkuu yönsä läpi. I really need some sleep! Mutta ehkä joskus ollaan niin onnekkaita, että voin nämä kuvat toisenlaisessa sisällössä julkaista <3 Pieni tyttö olisi ihana joskus saada, mutta kolmas poikakin olisi aivan yhtä tervetullut. <3 Ehkä sitten joskus, mutta ei nyt. Jatketaan vielä hetki haaveilua – ruusupuskan kanssa.

la flower market asu-4597 text la flower market asu-4603 la flower market asu-4639 la flower market asu-4590 la flower market asu-4607 la flower market asu-4632 la flower market-9925 la flower market asu-4683pictures by Marika Valdez

coat GINA TRICOT
blouse CLUB MONACO
pants VILA
shoes AF KLINGBERG
bag YSL

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elli

  Pakko tulla sanomaan että sulla on kyllä todella hyvä, elegantti tyyli! Olen pitkään seurannut blogiasi ja aina ajatellut n.10 vuotta nuorempana että haluan olla itse vanhempana (ja mahdollisesti lapsia omaavana äitinä) yhtä tyylikäs! Sinä osoitat, että vaikka on kiire, väsymys ja täytyy juosta poikien perässä, niin voi silti olla trendikäs ja panostaa myös itseensä. Toivoisin että useampi suomalaisnainen muistaisi/taitaisi tämän saman :)

 • jeni

  Mahtavia ajatuksia, joita itse myös kolme vuotta takaperin tuumailin!
  Olet jotenkin niin ihailtavan jalat-maassa-tyyppi sekä kauniin ja seesteisen onnellisen näköinen (vaikka varmasti elämäsi pienten kanssa on välillä kaukana em. asioista :D) Minulla itselläni on pikkutrio – pojat 6 ja 4 vuotta sekä pikkuneiti 1v .
  Ja totta tosiaan kannatti nukkua yksi vuosi enemmän ennen seuraavaa vauvaa :D
  Oli helpoin vauva-aika IKINÄ! Ehkä siksikin, kun veljekset viihdyttivät toisiaan JA myös pikkusiskoaan.
  Elämä on hyvin nyt, toivottavasti teillekkin käy onni myötä :)

 • Nelli

  Nämä kuvat ovat ihania!! <3

  • Nelli

   Ja tuo takki! Kuolasin niin paljon tuon perään viime keväänä, mutta kerkesi koot loppumaan. Kiitos näiden kuvien, himotus kasvoi taas.. :’D Toivottavasti Ginalle tulisi kevätmallistoon jotain samantyyppistä ihanissa pastellin sävyissä!

 • ira

  Voi kuinka kauniita ruusuja! Kyllä olisi itselläkin aina pöydällä tuoreet ruusut, jos hinta olisi noin alhainen…
  Minua kiinnosti sun instagramissa näkyvä karvaliivi! Mistä se mahtaa olla peräisin, ja onko kovin uusi? Ihana!
  Ja näyttää olevan talvi saapunut myös sinne Losiin… Tsemppiä kevään odotukseen :)

 • Hih, olin jo melkein varma otsikon nähdessäni, että kyse olisi pienestä tuhisijasta <3

  • Mrs.V

   :D Ei vielä, mutta ehkä vielä joskus! Toiovttavasti kohta nähdään!!! <3 Koska tuut ensikerran Suomeen? Harmi että just kun te tuutte tälle puollelle palloa niin me karataan Suomeen :/

 • Nina

  Hei,

  Tämä nyt ei liity muotiin mitenkään, mutta oletteko käyneet Teemu Selänteen ravintolassa vielä? Olisi hauska postausidea:).

  • Mrs.V

   Itseasiassa ei olla käyty!! Aikeissa on ollut, mutta ikinä ei saatu aikaiseksi! :/

  • Mrs.V

   Itseasiassa ei olle käyty!! Aikeissa on ollut, mutta ikinä ei saatu aikaiseksi! :/

 • Marianne

  Upeita kuvia! Tekee varmasti nukkuminen hyvää välillä ;) vaikkei kyllä yhtään ulospäin näy väsymys. Olet todella kaunis :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos kovin! :) Nyt vihdoin nukutaan taas todella mukavia yöunia – ilman herätyksiä. Luksusta! :) Ja kauneus on aina katsojassa, joten kiitos hyväsydämisyydestäsi! :)

 • -

  Moikka:) halusin vain sanoa, että sun tyyli inspiroi mua. Sun blogi on ihana <3

  • Mrs.V

   Voi kiitos kovasti! Todella mukavaa, jos siihen vielä kykenen! :) Te lukijat olette ihania!

 • Heh, kuvista kieltämättä välittyy mainitsemasi fiilis :D kauniita ja tunnelmallisia kun ovat! Tuo kukkien hinta suomessa on kyllä turhauttava! Irkuissakin sai niin kauniita kimppuja kympillä, mutta suomessa niistä saa maksaa maltaita. Ps. Toivotaan, että joku päivä se kolmannen aika vielä koittaa <3

  • Mrs.V

   Kyllä! :D Ja kyllä täällä ja Hollannissa asumisen jälkeen kirpaisee maksaa lähemmäs 10 euroa yhdestä lilan varresta :D Ja toivotaan tosiaan, että ollaan niin onnekkaita että kolmas joskus suodaan kun se tulee ajankohtaiseksi! <3