CATEGORIES

Kokovalkoista ja harmaata

7.2.2016

Amerikassa asuessani keskityin ostosten teossa jenkkimerkkeihin. Eurooppalaiset merkit ovat nimittäin huomattavasti kalliimpia rapakon toisella puolen. Olen etsinyt sitä täydellistä kamelinväristä villakangastakkia jo monta vuotta. Nyt jo jonkin aikaa kiikarissa on ollut Max Mara-merkin kaunis pitkä yksilö. Ongelma on vain ollut, etten löydä kokoani. Ne myydään ilmeisesti loppuun melkoisen nopeasti. Rodeo Driven Max Mara -liikkeestä olisi kyllä koko löytynyt, mutta hinta oli vientikulujen, tullin ja verojen jälkeen tuplaantunut Euroopan hintoihin verrattaessa. Ei kiitos. Kyllä minä voin vielä odottaa. Mutta amerikkalaisen DKNYn alennusmyynneistä löysin tämän ihanan lämmittäjän, jota olen pukenut nyt melkein päivittäin pitkien takkieni alle. Joten ennen sitä täydellistä kamelia, takkieni sisällä asuu tyytyväinen harmaa hiirulainen, joka löytää varmasti etsimänsä vielä joskus – ja oikeaan hintaan.

harmaa neule valkoiset housut long beach-5343title harmaa neule valkoiset housut long beach-5403 harmaa neule valkoiset housut long beach-5379 harmaa neule valkoiset housut long beach-5367 harmaa neule valkoiset housut long beach-5341 harmaa neule valkoiset housut long beach-5410 harmaa neule valkoiset housut long beach-5358pictures by Marika Valdez

knit DKNY
blouse BCBGMAXAZRIA
pants SUPERTRASH
sneakers ADIDAS campus
bag YSL
sunnies CÉLINE

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emilia

  Heippa! Sun blogi on niin aivan ihana ja koukuttava! Tuli mieleen kun blogeista ja instagramista saa ihan tosi hyviä ideoita pukeutumiseen. Mutta.. missä vinkit miehille :D oisko mahollista saada postausta miestem kevät muodista!?:) se ois ihan huippua!

 • Marika

  Hei Hanna! Mitä tapahtui sun Ted Bakerin kamelinväriselle villakangastakille?

 • Helli13

  http://mobile.harrods.com/mt/www.harrods.com/product/manuel-camel-hair-coat/maxmara/000000000003282042?cat1=bc-maxmara&cat2=bc-maxmara-all
  En tiiä onko kyseinen takki kyseissä, mutta ainakin on kokoja:)

  • Mrs.V

   Moi! Juuri tämä! Mutta ikävä kyllä ei niitä kokoja! :/ Kokoja on vain 10, 12 ja 14 ja koska on brittisivusto, niin oletan niiden olevan brittimitoitusta, eli suomessa vastaa kokoja M M-L ja L. Kokeilin joskus liikkeessä ja parhaaseen istuvuuteen tarvitsisin koon 6 :/ Kiitos kuitenkin kovasti avusta! :)

 • Upea asu ja aivan täydellinen tuo DKNY harmaa neule! Juurikin jotain tuollaista olen nyt yrittänyt itse metsästää :)