CATEGORIES

Mustaa ja harmaata, mutta kuivaa

20.2.2016

Vaikka loppuviikko oli mustanharmaa ja viileä, olivat tiet sentään suhteellisen kuivat. Kun kerran pystyin, päätin ottaa pienen askeleen kohti kevättä. Uskaliaana kaivoin kaapistani hohtavan valkoiset lenkkarit, jotka paritin kaupunkikuvaan solautuvan musta-harmaan asun kanssa. Se oli onnistunut valinta, kun pitkin keskustaa oli juoksemista tapaamisesta toiseen.

helsinki winter outfit black grey-1097 text helsinki winter outfit black grey-1112 helsinki winter outfit black grey-1150 helsinki winter outfit black grey-1165 helsinki winter outfit black grey-1158 helsinki winter outfit black grey-1144pictures by Kira Kosonen

beanie CLUB MONACO
scarf BALMUIR / saatu
coat FILIPPA K
bag CÉLINE
shoes ADIDAS
jeans GINA TRICOT
knit BANANA REPUBLIC

Viikonloppu näyttää olevan lunta tulvillaan (ainakin täällä etelässä), joten lenkkarit joutunevat hetkeksi taas kaapin perukoille. Mutta kun puhdas asfaltti kuorituu taas lumivaipastaan, kurkista täältä vanhat vinkkini siistiin lenkkaripukeutumiseen.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • P

  Vitsi miten kiva asu! :)

  • Mrs.V

   Kiitos! :)

 • Ilona

  Kiva asu! Mikä noiden adidasten malli on ja saakohan noita vielä jostain? :)

  • Anonymous

   Eikös noi oo ne Stan Smithit? Zalandolta ainakin pitäis saada, varmaan muistakin (netti)kaupoista! :)

   • Mrs.V

    ON! :) Zalandon Stan Smith Boldit! Ja kiitos kun vinkkasit jo mistä myös saa! :) Ystävällistä! :)

 • Itse kävin myös ulkona tänään lenkkareiden kanssa. Onneksi lumi oli tarpeeksi paksu, joten se meni oikein hyvin. Kohta kuitenkin on jo maaliskuu ja olen varma, että silloin saamme laittaa jo lenkkarit uudestaan jalkaan :) Hieno huivi!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Itselläni taitaa viimein mennä ne siistit lenkkarit ostoslistalle (: nämä asut on meinaan niin ihanan rentoja, mutta kuitenkin siistejä!

 • Saaramaria

  Tyylikäs ja kuitenkin rennon “tavallinen” asu, tykkään! Mutta tuo sun hymy! Todella positiivinen ja energinen fiilis välittyy näistä kuvista. Iso hymy sinne takaisin ?