CATEGORIES

Päivän asu – tekoturkisliivi

6.9.2010
Itse sain tämän asun yhdistämiseen inspiraatiota Rachel Zoelta.
Paita, Vila
Housut, Vila
Tekoturkisliivi, Zara
Korut, River Island
6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elina

  hmh. olen nähnyt onnistuneempiakin asuja sinulla, mutta hyvä kokeilu tämäkin :-) Turkis näyttää ihanalta ja varsinkin lämpimältä!

 • AnsQ

  Mu mielestä liivi on juurikin kiva tolleen auki! Kelpais mullekin tollanen. :) Itselläni on Vilasta ostettu kyhyemmän mallinen versio, jonka saa somittua kiinni, mutta kyllä toi on paljon kivempi.

 • ulriikka

  Ihanasti hiukset! :) Ehkä olen vain tottunut näkemään aina turkis/karvaliivit sidottuna kiinni vyötäröltä vyöllä tms. niin jotenkin noin aukinaisena jäi jotenkin hassusti vain leijumaan sinun päälläsi..

 • Anna

  Ihan super, asu mut toi kampaus on ehkä hauska, mut ittelle tuli mieleen se lasten piirretty, keisarin udet vaatteet joka on pyöriny Disney channelil:DDD

 • hnrt

  Hei! Olen hiljattain alkanut lukea blogiasi, pidän siitä miten yhdistät tyylin ja terveellisen elämäntavan yhteen toimivaan kokonaisuuteen. Olisi kiva lukea lisää käsityksestäsi terveellisestä ruokavaliosta. Itse pyrin syömään mahdollisimman paljon kasviksia, mutta myös lihaa ja maitotuotteita sopivasti. Mitä mieltä muuten olet Vaasan 100% Ruisleivästä? Itse vaihdoin tuohon hiljattain, sisältää 14 % kuitua, se taitaa olla aika hyvä määrä? Olisi kuulla miten käytät maustamatonta jogurttia, lisäätkö sekaan esim. marjoja tai hedelmiä? :)

 • Emilia

  Vähänkö hauska kampaus! Kiva asu muutenkin :))