CATEGORIES

Pidä mokastas kiinni!

29.3.2016

Viime viikkoina olen esitellyt joitakin kauden uusia trendituulia. Kuten maskuliiniset bomberit, sirot korukerrokset ja silkkiset pyjamat, joita käytetään nyt kotiolojen ulkopuolellakin. Uusien hittien lisäksi myös muutama pitkään pinnalla ollut trendi pitää vahvasti paikkansa muotikansan sydämissä. Näistä voimakkaimpana sinnittelee 1970-luku kaikkine hienouksineen. Hapsut ja leveät lahkeet are still very much stayin’ alive ja niin on kyseisen aikakauden hittimateriaali mokkakin. Minä olen tästä iloinen, sillä viime vuonna Kaliforniassa hurahdin mokkaan oikein kunnolla. Tuli hankittua mokkaisia kenkiä, hapsuinen mokkahame, Pokahontaksen mokkainen pikkumekko ja nyt viimeisimpänä tuo kuvissa näkyvä takki… Joten kun teet kevätsiivousta vaatekaapissasi, pidähän mokkaisista ihanuuksistasi lujasti kiinni. Nille on vielä käyttöä pitkäksi aikaa.

asu mokkatakki ja farkut-0403text asu mokkatakki ja farkut-0415 asu mokkatakki ja farkut-0407asu mokkatakki ja farkut-0405aasu mokkatakki ja farkut-0425aasu mokkatakki ja farkut-0396apictures by Kira Kosonen

suede jacket H&M
knit BANANA REPUBLIC
pants H&M
shoes AF KLINGBERG
bag CHLOÉ
bracelets HERMÈS
sunnies CÉLINE
necklace THOMAS SABO

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Niin ihanan keväinen asu pitkän talven jälkeen ja Hih kävelet lapsuuteni/nuoruuteni kotikadulla (no en kyllä nytkään asu kuin vajaan 20 km päässä sieltä)
  Piti kommentoida tähän jo keväällä mutta nyt se putkahti eteeni jostain..

 • aila

  Eikö tuo takki ole tekokuitua? Ainakin tuossa linkitetyssä postauksessa puhutaan keinokuidusta, onko mikään noista muistakaan nyt sitten aitoa mokkaa (olen materiaaliniuho, tiedän)…Nykyään tuntuu olevan vallalla mokankin suhteen sama ilmiö kuin nahan, ei niin väliä onko aitoa vai ei, nahaksi sanotaan mitä tahansa, mikä nyt sattuu siltä näyttämään : ( Itse tykkään oikeasta mokkanahasta, samoin kuin tavallisestakin, keinoversiot eivät vaan ole minun juttuni : )

  • Mrs.V

   Oot ihan oikeassa! Olisi pitänyt tarkentaa että mokantyylistä! :)

 • Viivi

  Hei Hanna, olisko sulla inspistä tehdä joskus päivä mun kanssa postausta..? Olis mielenkiintosta nähdä teijän “tavallista arkea” vilaus, jos ei mene liian henkilökohtaiseksi! Ja valtavat onnittelut vauvauutisesta, maailman ihanin juttu<3<3

  • Mrs.V

   Moi! :) Olen joskus tätä miettinyt, mutta en jostais syystä ihan ole innostunut siitä, koska päivissäni lapset ja mies niin vahvasti mukana niin en halua liikaa tuoda tänne julkiseen ympäristöön – mutta snapissa siitä saa jonkin verran makua! :) Ehkä sinne voisin tehdä joku päivä jonkun kerronnan? :)

 • inga

  Hola!. saanko udella kokoasi.. netissä jäljellä enää 34 kokoa ja mietin,että uskaltaisikohan tuon koon tilata.. näyttää aika laatikkomaiselta mallilta? Kiitos ! ps. ihana asu..

  • Mrs.V

   Moikka! Mä otin kokoa 38 koska se on aika tiukka sitten kainaloista! Jos paita alla niin helposti mulla oli vaikeampi nostaa käsiä suoraan eteen ylös. Yleensä olen kokoa 36, joten otin koon isompana, jotta mahtuu neuleetkin ilman ongelmaa siitä, että kädet eivät nousisi :) Kiitos! :)

 • Voi kun on hyvinistuva malli! :) Yleensä noi aina laatikkomalleja mitä oon nähny. Taitaa mennä mokka harkintaan taas..

  Life à la Sara

  • Mrs.V

   Kiitos! Minäkin ihastuin siihen heti ensisilmäyksellä. Kävin nopeasti henkassa hakemassa alusvaatteita esikoiselle, mutta tää huuteli nimeäni naisten osastolla.. :/

 • Ihanan keväinen asu! Itse olen tyytynyt ihailemaan mokkaa vain muiden päällä, mutta ehkäpä se vielä omaankin kaappiin löytää :)

  • Mrs.V

   Ah – mä rakastan mokkaa! Tuo jotenkin ihanan pehmeän ja elegantin viimeistelyn asuun kuin asuun! :)

 • mmagic

  Ihana asu, todella simppeli ja keväinen. Tosin keväisen siitä voi myös tehdä tuo ihana auringonpaiste kuvissa :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Ihanaa, kun kevät on ovella! :) Ja sää soi sen, että keväisen yhdistelmän pystyi laittamaan päälle! :)