CATEGORIES

Elefantin poncho

31.3.2016

Edellisessä postauksessa selvisi, miksi asupostaukset ovat jääneet harvemmalle viimeisen parin kuukauden aikana (isot kiitokset mitä kauneimmista onnentoivotuksista!). Tämä kolmas raskaus tuntuu olevan triplasti verottavampi. Nyt on ensimmäinen kolmannes takana, mutta pahoinvoinnilta ja uupumukselta en vielä ole selvinnyt. Tällä kertaa on muutamia uusiakin vaivoja. Esimerkiksi jo ihan ensimmäisillä viikoilla sain kaveriksini tuhdin turvotuksen. Sitä minulla ei ollut kahden ensimmäisen kanssa, joten epämukavuus omassa kropassa (vaatteista puhumattakaan) on alkanut ennätysaikaisin. Joten tästä syystä asuinspiraatio on ollut kateissa ja kameran edessä vääntely on tuntunut lähinnä vain kauhealta ajatukselta. Paljon olen käyttänyt turvallisia kokomustia ja rakastamiani poncho-viittoja, joiden alle on mukava verhoutua. Mutta nyt kun on “turvallisemmille” viikoille päästy, pystyy jo vähän rentoutumaan ja yrittää nauttia raskaudesta, joka erittäin todennäköisesti on minun viimeinen. Pakettidiili on hyväksytty ja edessä häämöttävä palkinto on kaiken raskauden arvoinen.

Tässä asukuvat viime viikolta, missä kasvoilta näyttää paistavan epämuvakuus ja uupumus. :D Mutta toivottavasti se kaikki alkaa nyt toisen kolmanneksen myötä helpottamaan! :)

ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0712textylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0676ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0702ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0619ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0620ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0694ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0720ylipolvensaappaat ja balmuir poncho-0692pics by kira kosonen

poncho BALMUIR /saatu
blouse BANANA REPUBLIC
jeans GINA TRICOT
bracelets HERMÈS
boots STUART WEITZMAN
bag YSL

Loppuun on pakko kehaista vielä tuota Balmuirin ihanaa ponchoa, joka on höyhenen kevyt päällä ja ah niin ihanan pehmoinen iholla. Kun itsellä olo on kuin elefantilla, on ihana kun asulla voi sentään luoda kevyen fiiliksen. Suosittelen lämmöllä niihin tutustumista! Ihana tuote! Ja miten täydellisesti se sopii noiden ihanien ylipolvensaappaiden kanssa, jotka ostin Amerikasta juuri ennen takaisin Suomeen muuttoa. Totaalisen ihastunut olen tähän komboon! Jos joku näitä haluaa käydä sovittamassa itsekin, esim. Stockmann myy molempia merkkejä.

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lokakuista odottaen

  Hei, tulin pitkästä aikaa katsomaan blogiasi, blogien lukeminen on viime aikoina jäänyt aika vähille. Padia naputellessa ajattelin, että voi kun olisi vaikka raskausuutisia, kun näin itse ensimmäistä odotellessa olisi kiva lukea aihetta liippaavia blogeja. Ajattelin, että ei nyt sentään… Mutta olipa hassua lukea postaukset! Paljon Onnea odotukseen :)

 • Veera

  Voi että, kun parin päivän tauon jälkeen tulin katsomaan blogiasi! Miten ihana uutinen!! Voimia odotukseen <3 ihanaa, kun teillä on sitten kaksi pientä "apulaista" vaipanvaihtoihin ja pikkuisen viihdyttämiseen :) Rakkautta vain!!
  Ja asusi, se on upea :)
  – Veera

 • Tiia

  Paljon onnea odotukseen <3 minulla on kaksi lasta ja juuri toinen raskaus oli kyllä todella raskasta aikaa kaikkine vaivoineen. Onneksi lopussa on niin ihana palkinto että sen voimalla jaksoi :)

  Jospa tämä kolmas onkin tyttö ;) minulla on tyttö ja poika ja juuri tyttöä odottaessa turvotus oli heti alkumetreiltä ihan älytöntä. Joka ilta hirmuiset rannut sukista jäänyt nilkkoihin ym. Vaikkakin ei sillä sukupuolella väliä varmasti ole, kunhan kaikki menee vain hyvin, mutta kyllähän sitä ainakin itse molemmissa raskauksissa mietti ennen kuin ultrassa se selvisi.

 • Laura

  Koko harmaa on upean näköinen. :) Onnea odotukseen ja täällä tsempataan ja pidetään peukkuja pystyssä, että kaikki menee hyvin. :)<3
  Käytä vähän löysempiä vaatteita, osta vaikka yksi koko isompia housuja, ne on huokeita jos vaikka hm:ltä katsoo. Saat sitten nautittua raskaus ajasta, söpöstä masusta ja oma olo on mukava kun ei vaatteet purista.

 • Eeva

  Onnea uudesta tulokkaasta. :) Todella kaunis asu ja kokonaisuus. Kysyisin oletko ollut tyytyväinen näihin saappaisiin siinä mielessä, että pysyvätkö ne hyvin ylhäällä vai joutuuko niitä nostelemaan koko ajan paikoilleen?

 • Peppi

  Olen uusi lukijasi, löysin sinut Marikan blogin kautta kun olette kuvailleet toistenne asuja. Alan päästä mukaan blogisi tunnelmaan ja elämääsi, kivalta vaikuttaa blogisi.
  Kiitos siitä, että teet selväksi sen, ettei lapsia vaan tehdä. On ihanaa lukea kuinka kiitollinen olet lapsistasi. Itsellä jo reilun vuoden ollut toiveissa, mutta ei vielä mitään, joten tiedän, ettei ole mikään itsestäänselvyys tulla raskaaksi. Onnea teille, ihanaa on aina lukea muiden onnesta ja ilosta :) Tilastojen perusteella on suurempi todennäköisyys saada kolmas lapsi samaa sukupuolta kun kaksi aikaisempaa, jos ovat siis samaa suokupuolta, mutta sattumahan sen päättää.

 • Saara

  Paljon onnea koko perheelle! <3 Olen seurannut blogiasi jo pitkään joten on aika hauska sattuma että itsellänikin on laskettu aika juuri alkusyksystä. :D

 • Ihana harmaa hiiri tässä asussa, mitään elefanttia nähnytkään! Itsekkin rakastan ponchoja yli kaiken ja kaapista löytyykin nyt kaksi ja lisää on tulossa kun sopivia tulee vastaan ;> toivotaan, että sullakin nyt helpottaisi olotilat kun raskaus on edennyt jo pidemmälle! :)

  • Mrs.V

   :D Voi kiitos, mutta olo on kuin elefantilla :D Omiin housuihin mahtuminen tekee nyt jo tiukkaa mikä kiristää päätäkin :D Ja kiitos paljon – näin toivon kovasti!!! :D

 • Tiina

  Paljon, paljon onnea koko perheelle! <3

  • Mrs.V

   Paljon kiitoksia! <3

 • Jenni

  Olen juuri ihastellut kokoharmaita asuja Instassa niin tämä kyllä viehättää! Nuo saappaat on niin täydelliset <3 Ja itsekin ostin juuri uuden vaaleanharmaan ponchon, johon on kyllä mukava "turvapukeutua" vaikka en raskaana olekaan :D Olen myös tuloksetta etsinyt itselleni sopivia harmaita farkkuja jo pari kolme vuotta, kun edelliset olen käyttänyt aina puhki :/
  Voimia raskausaikaan ja toivottavasti olo helpottuu vielä, näytät hyvältä näissäkin kuvissa silti :)

  • Mrs.V

   Mulla sama homma. Kokoharmaa jostain syystä on niin ihanan viettelevä just nyt sen mustan sijaan (jota käytän muuten nyt ihan liikaa :D ) Ja hei suosittelen lämmöllä noita Ginan Farkkuja. Oon käyttänyt jo vuoden päivät ja tosi hyvässä kunnossa vieläkin! :) Kiitos paljon kauniista ja rohkaisevista sanoista. <3

 • saara

  Sain tosi paljon lohtua viime kesänä blogistasi 43 viikolle venyneen raskauteni loppuvaiheilla. Luin postauksesi, jossa kerroit oman raskautesi menneen yliajalle ja rullailin postaukseen, jossa kuopuksesi oli syntynyt. Sain tästä uskoa, että JOSKUS se oma vauvanikin syntyy. :D kerron tämän ikäänkuin voimaa tuomaan, ehkä raskauden tukalissa vaiheissa saat vähän iloa siitä, että vaivasi tuovat lohtua kanssasisarille :D on se raskaus kummallista aikaa, toisaalta niin ihanaa ja ihmeellistä, toisaalta taas niin epämukavaa ja viheliäistä!

  • Mrs.V

   Ihana kuulla, että sait täältä vertaistukea – se yliajalle meno on nimittäih ihan hanurista! :D Kun kaikki yrittivät helpottaa sanomalla että “Ei sinne ole kukaan vielä jäänyt” niin oma ensimmäinen ajatus oli vain, että KERTA SE ON ENSIMMÄINENKIN :D Joten joo, toivotaan, että kolmas olisi vähän hätäisempi kaveri :D

 • Voi murunen, upea olet uupumisesta huolimatta. Tällainen uupumus tietyllä tavalla kaunistaa, se on luonnollista <3 Paljon onnea vielä tätä kautta, ihan mahtava uutinen ja täydentää perheen täydellisesti. Asusta sen verran, että aivan ihanat harmaan yhdistelmät! Saappaat on buenot! Jaksamisia, muista olla itselle armollinen, kolmas raskaus vie varmasti omat, uudenlaiset veronsa!

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti <3 Joo tää etova olo on kyllä jo ihan toisissa sfääreissä, mutta toivottavasti tätä ei nyt koko loppuraskautta jatku :o Ja kiitos! Minäkin kun olen innostunut näistä kokoharmaista komboista. Ja kiitos rohkaisusta ja voimista. <3

 • Kati

  Voi, olet niin harvinaisen upea ilmestys eikä susta kyllä näy epämukava olo! Paljon onnea vielä täältäkin aivan ihanasta uutisesta! <3 Lapset ovat mitä suurimpia lahjoja eikä niitä tosiaan hankinta. Sen sain itsekin kokea, mutta odotus palkittiin ja sylissä möyrii nyt viisikuinen pikkuneiti, ja sinne mahtuisi kyllä vielä yksi tai kaksi lisää. ;) Toivottavasti joskus! Onnellista odotusta sinulle. Jospa tällä kerralla raskaudesta tulisikin sun juttu. :)

  • Mrs.V

   Valtavat kiitokset kauniista sanoista Kati! <3 Olet niin oikeassa. Valtavat onnittelut teille viisikuisesta pienestä ihmeestä! <3 Ne ovat maailman suurin lahja. JA voi että mäkin toivon, että raskaudesta tulisi mun juttu vielä. Tää eka kolmannes ei ainakaan kovin lupaavalta näyttänyt :D