CATEGORIES

Klassikko toimii aina

13.4.2016

En tiedä onko se tämä palloksi paisuttava raskaus vai mikä, mutta minusta tuntuu tällä hetkellä jotenkin todella tylsältä tehdä asukuvapostauksia. Varmasti omien vaatteiden ennenaikainen kiristys ja huonosti istuvuus on omiaan tuomaan inhottavan fiiliksen jo pukiessa, mutta jotenkin minusta tuntuu, että haluan tuottaa nyt ihan erilaista sisältöä blogiini. Kiinnostus on videoissa ja teidän kanssa keskustelussa. Oli niin kiva viime viikolla vaihtaa kanssanne ajatuksia Poikien äiti(kö?) -postauksessa. Mitä koskettavimpia tarinoita teiltä! Sitä sai taas pysähtyä ja miettiä monille jopa “itsestäänselviä” asioita monesta eri vinkkelistä. Se innoitti minua kirjoittamaan aiheesta ihan oman postauksensa, jonka pariin pääsen toivottavasti vielä loppuviikosta syventymään.

kokomustajakameliliivi-3686 kokomustajakameliliivi-3726 kokomustajakameliliivi-3684 kokomustajakameliliivi-3745 kokomustajakameliliivi-3659pictures by Alexa Dagmar

vest ZARA
jumper H&M
blouse BANANA REPUBLIC
pants H&M
shoes ADIDAS
bag YSL

Nämä kuvat kävin napsimassa bloggaavan ystävättäreni Alexan kanssa tänä aamuna. Meillä molemmilla oli ihan samat ajatukset. Jotenkin näissä asukuvissa pönöttäminen ei kiinnostanut sitten yhtään. Tästä syystä olemme ideoineet hieman erilaisia postauksia yhteisvoimin… Ainakin yhteisvideo olisi meiltä tulossa! Mutta jos teillä on toiveita postauksen suhteen, niin antakaa palaa! Nyt kaivataan jotain ihan uutta ja inspiroivaa! :)

34 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • primrose

  Näistä kuvista ei kyllä uskoisi, että olo ei ole se mukavin. Näytät kuvissa kauniilta ja onnelliselta. :) Tietenkin täältä ruudun toiselta puolelta on helppo tsempata mutta mun mielestäni olet kyllä todella tyylikäs ihan aina! Tsemppiä ja voimia odotukseen ja poikiesi kanssa puuhailuun. :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti kannustuksesta <3 Tiedän että ongelma on pitkälti oman pääkopan sisällä ja helpostihan se tulee kun omat vaatteet koko ajan tuntuvat epämiellyttäviltä, mutta tää vähän niinkuin tulee paketin mukana :D Mulla ollut taas ihanat synnytykset, joten kaipa elämä vaan tasapainottaa :D
   Kiitos paljon ja ihanaa huomata, että olet vieläkin täällä mukana! <3

 • Jenni

  Tee ihmeessä niitä erilaisempiakin juttuja, jotka tuntuvat nyt hyvältä. Poikien äitiyteen taisin hetken mielijohteesta ekaa kertaa kommentoidakin, vaikka olen blogia jo pidempään seurannut. Asukuvistasi olen tällä hetkellä kuitenkin älyttömän innoissani. Toisella kierroksella järkevän toimistotyylin kasaaminen pallomahan ylle tuntuu aivan ylivoimaiselta. Esikoisen päiväkotivaatteet on niin paljon helpompi valita!

  • Mrs.V

   Ihanaa, että kommentoit taas!! :) Ja hei minunhan tulee itseänikin varten tehdä sitä “raskausajan luottovaatteet” sarjaa! Nyt vasta muistin, että sehän jäi viimeksi kesken!!! :) Kiitos! (ja kyllä – lasten pukeminen ei tällä hetkellä tunnu missään omaan turhautumiseen verrattuna! :D )

 • Tiina

  Olet ihanan valoisan oloinen ihminen. Vaikka tämä onkin tyyliblogi, niin olisi kiva lukea joskus vinkkejäsi myös sisäiseen säteilyyn ja henkiseen hyvinvointiin :)

  • Mrs.V

   Voi että miten kauniisti sanottu! :D Mutta ai apua – ei mulla ole itsestäni yhtään tollainen kuva :D Mä oon nyt vielä ihan kaamee hormonihirviö :D Koen voivani hyvin, mutta koen sen olevan todella monen asian summa. Yksi ehkä parhaita sen tukijoita on terve itsetunto. Siitä olen jonkin verran kirjoittanutkin. Se on sitä, että ei vaan arvosta itseään, vaan muitakin ympärillä. <3

 • Elkku

  Hei! Palaan aika usein Olivian Tyylipäivä -videoidesi pariin, juuri eilen niitä taas katselin. Äänesi on jotenkin niin rauhoittava ja vaikutat videoilla niin vilpittömän innostuneelta ja kiinnostuneelta ihmisten asioista. Videoita siis toivon minä lisää; tyylistä, vaatekaapistasti, meikeistä ja mistä vaan. Kahden pojan äitinä, kiireistä ja vaativaa työtä tekevänä ei iltaisin mikään olisi mukavampaa kuin rentoutua kuuntelemalla ääntäsi :) (no okei, tuo oli jo vähän outoa…) Heh.

  • Mrs.V

   Hahahahah :D Voi ihana :D En ole koskaan kuullut että ääneni on rauhoittava. Ehkä keskityn videoilla puhumiseen erilailla että musta saa selvää (koska muuten mulla on tapana olla vähän moottoriturpa :D ) . Mutta kyllä, tyylipäivässä halusin ehdottomasti, että osallistujat saisivat apua heidän tyylipulmiinsa, joten yritin kaikkeni, että minä voisin jotenkin auttaa. Mutta lisää videoita on varmasti tulossa! :)

 • saara

  moikka! minua kiinnostaisi postaus liittyen lasten asuttamiseen. ennen kuin sain lapsen ajattelin, että lastenvaatteiden ulkonäölla ei ole suurta väliä ja jotenkin vierastinkin ajatusta lapsen asujen ulkonäköön panostamisesta. noooooh sitten poikani syntyi ja huomasinkin olevani hyvin tarkka siitä, miten hänet puen. nyt tuntuu tosi vieraalta ajatukselta pukea poika johonkin angry birds asuun. poikien vaatteet vielä ovat usein todella levottomia. oma poikani on vielä niin pieni, että voin pukea hänelle mitä haluan. sinun lapsillasi on blogissa tosi kivoja asuja, ja minua kiinnostaisikin kuulla tästä lisää. pukeutuvatko he mielellään “tyylikkäästi”, vai toivovatko he tavanomaisempia pienten poikien vaatteita? joudutteko vääntämään kättä vaatevalinnoista? vai onko blogissa nähdyt kuvat erikoistilanteita, ja pojat käyttävät arkena erilaisia asuja? myös pienten poikien hiusten leikkauttaminen/leikkaaminen kiinnostaisi. :)

  on muuten jännä, miten paljon vähemmän pienelle pojille on suomessa vaatevalikoimaa kuin tytöille! tytöille on tarjolla vauvasta asti monen tyylisiä ja nättejä vaatteita, pojille lähinnä sitä sipermanverkkaria levottomilla kuoseilla! :)

  • Mrs.V

   Niin se vaan menee <3 Se on jotenkin niin ihanaa huolitella omat lapset <3 aika ja paikka tosiaan kaikella. Kyllä mun pojat pukeutuu puistoon ja tarhaan ihan eri tavalla, kuin kaupungille.
   Mutta sama ollaan huomattu. Pojille vaikea löytää hyviä, mukavia, siistejä ja silti makeita vaatteita…
   Meillä ei jouduta vielä yhtään vääntämään kättä. He ovat tyytyväisiä siihen mitä minä puen päälle. Esikoinen saattaa joskus haluta jotkut tietyt kengät, ja jos ne sään puolesta sopivat niin siinähän laittaa :) Mutta muuten mä saan vielä täysin nauttia heidän pukemisestaan :)
   Mä oon itseasiassany itse leikannut poikieni hiukset : D(raukat) :D Mutta jos saan suositella kampaajaa, niin Tiina Stage11 kampaamosta Citykäytävällä on kultakimpale.

   Ja kyllä, tätä poikien vaatevalikoimaa on täälläkin useaan otteeseen päivitelty. Ehkä siihen saadaa muutos vielä… ;)

   • saara

    Tulinpas toiveikkaaksi poikalasten vaatevalikoiman suhteen tuon vinkkaavan hymiön myötä :) thumbs up!

    • Mrs.V

     :) :) :)

 • EmmiMaria

  Näytät niin upealle, kuten aina joten ainakaan kuvista ei huomaa, että vaatteet näyttäisi kiristäviltä tms! :)
  Minä kun en ole ikinä ollut raskaana, mutta tiedän ehkä mistä puhut. Mulla on aina siihen aikaan kuusta niin karsea olo. Mikään vaate ei tunnu hyvälle, turvottaa, kiristää, ahdistaa ja muutenkin sillon koittaa vältellä peilejä :D Mutta onneksi ne on ohimeneviä juttuja :)
  Oliko sulla muuten instassa joku kuva joskus missä kokeilit contouring meikkipohjaa ja siitä lupasit laittaa videota/postausta? :) Sun meikkivideot on ollu kivoja joten niitä lisää!

  • Mrs.V

   No se on juuri näin. Kun se on se TUNNE. Epämiellyttävä olo omassa kropassa. Varmaan jokainen nainen tietää sen tunteen. JOskus se vaan valtaa koko pääkopan :D mutta niinkuin sanoit, ne menee myös ohitse.

   Ja hei on! Siitä ehdottomasti video pitäisi tehdä! Yritykseen menee! :)

 • Anna

  Kahden lapsen äitinä ymmärrän hyvin ajatukset! Kaunista ja hyväntuulista blogiasi on todella mukava seurata joka tapauksessa, mielestäni sisällön vaihtelevuus ja monipuolisuus on vaan hyvä asia. Kiitos siitä! Koska oma elämäni keskittyy lastenkin vuoksi kotiin, niin kotoiluun ja arkiseen oleiluun liittyviä juttuja on hauska lukea, vaikka sisustukseen, ruokaan ja harrastuksiin liittyviä. Hyviä ideoita tullut jo muiltakin seuraajilta. Hyvää kevättä ja onnellista odotusta!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon ymmärryksestä! :) Sekä valtavat kiitokset kauniista sanoista! Olen niin iloinen, jos olen onnistunut pitämään blogini hyväntuulisena ja mukavana paikkana tulla :) Ehdottomasi aiheet menee pohdinnan alle :) Yritän pitää pääpainon aina tyylissä, mutta jotenkin yritän integroida näitä asioita sekaan! :)

 • Saaramaria

  Huonoista fiiliksistä huolimatta näytät todella hyvältä ja säteilevältä. Tiedän niiiin tuon tunteen, kun kiristää ja puristaa, mä paistin heti toisessa raskaudessa jo alusta asti, ei niinkään mahasta, mutta muuten oli tukalaa ja vaatteet kiristi. Se kummasti helpottaa, kun maha vähän pullahtaa ja voi vetää äitiyshousut jalkaan ? Tsemppiä siis ja innolla videoita odotellessa!

  • Mrs.V

   Kyllä… Sen kokeneet tietävät miltä tuntuu :D Se on vain se oma tunne, joka on se häiritsevin tekiä. Se kun ei ole mukava omassa ihossaan. Mutta, onneksi kokemuksesta tietää, että se normalisoituu sitten… yhdeksän kuukauden päästä :D Kiitos paljon! <3

 • Tuumummi

  Minulla ei ole erityisiä toiveita, mutta yksi ehkä hiukan tyhmäkin kysymys. Esim. tämänpäiväisessä instakuvassa istut porraskivellä kauniissa vaaleansinisessä takissasi. Onko allasi joku muovi vai miten uskallat istua likaiselle kivetykselle vaaleassa asussa? Eikö takki nuhraudu?
  Olen kovasti nauttinut klassisen kauniista tyylistäsi. Toivottavasti et kokonaan jätä asukuvia pois raskausajaltakaan. Iloista odotusta!

  • Mrs.V

   Hahah :D Tiedätkö mä aina vain sormella vähän katson miten likainen on. Oli kaunis ja kuiva ilma, niin ei näyttänyt mitään käteen jäävän. Onneksi ei takki siitä kärsinyt :) Mutta juup – lasten kanssa näitä nyt on koko ajan, joten en asiasta liiemmin stressaa. Jos tulee tahroja, ne sitten pestään :)

   Ja kiitos paljon! :) En missään nimessä jätä. Ne kuitenkin kuuluvat blogiin, sillä tämä fiilishän on vain oman pääni sisällä. Kyllä tiedän, että pääsen siitä jossain vaiheessa eroon. Kiitos kovasti! <3

 • Elli

  Kauneudenhoitorutiineistasi (varsinkin niistä nopeista;) olisi kiva kuulla. Itselläni ne jää liian vähälle, kun nämä kolme lasta pitävät kiireisenä, illalla tulee vain kaaduttua sänkyyn ja jää jalat rasvaamatta, hampaat lankaamatta, naamiot tekemättä, kynnet hoitamatta ja mitä vielä….
  Woimia odotukseen ja touhukkaaseen arkeen! Ja kiitos virkistävästä blogistasi!

  • Mrs.V

   Hey yes – tämä on kiva! Jospa kokeilisin videota vaihtelun vuoksi? :)
   Ja ai herttinen… Samaistun tuntemuksiisi. Kohta oon sun kanssa saman kolmen lapsen uppoavassa veneessä :D Todella paljon jää tekemättä niitä “omia juttuja” kun ei vaan enää illalla yksinkertaisesti jaksaa edes hievahtaa! :D

   Kiitos paljon ja ihanaa kevättä teidän suurperheelle! <3

 • Heli

  Vaikka sinusta tuntuu, että vaatteet istuvat huonosti, ei se näytä ollenkaan siltä! Näytät todella tyylikkäältä ja hehkut iloa sekä onnea! ? itsellänikin raskauden aikaan muuttui tyyli mukavuuden haluiseksi ja päälle tuli vain niitä luottoyksilöitä.

  Minäkin muistan vaatekaappi -videon parin vuoden takaa ja todellakin katselisin videoita lisää :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon ihana Heli! Tiedän liiankin hyvin, että tämä on minun pääkoppani ongelma. Se on vain se oma inhottava fiilis kun kroppa ei tunnu omalta ja kaikki kiristää. Mutta kyllä siitä sitten eroonkin päästään. Viimeistään 9kk päästä :D Ja näinpä juuri… Sitä ei jaksa aamulla taistella, että mikä menee päälle… Sitä menee niissä mukavissa ja hyväksi todetuissa :D

   Mutta ehdottomasti lisää videoita! Kunnon videopostausta SUomen vaatekaapista en ole tainnut tehdäkään! :)

 • Riikka

  Minusta näytät todella kauniilta kuten aina! :) Toivon kuitenkin, että saat pian takaisin sen hyvän olon omissa nahoissasi, koska let´s face it, jos oma olo on kurja niin ei se paljon auta mitä muut sanovat, tiedän sen itsekin, heh.

  Postausideana voisin heittää sellaisen, että jos nyt lähtisit täysin tyhjästä rakentamaan vaatekaappiasi (tai lähinnä sen sisältöä…), mitä sinne hankkisit? Lisäksi olisi myös tosi kiva kuulla, mitkä ovat sinun tai teidän perheen lempipaikkoja Helsingissä. Ainiin ja niitä postauksia on ollut myös hauska lukea, missä olet koonnut vuosien takaisia asukuvia meille! Toivottavasti keksit postausideoita, joita on kiva toteuttaa, koska minä ainakin tykkään eniten lukea just sun blogia :)

  • Mrs.V

   Kiitos Riikka! Näinhän se juuri menee! Kun se on se oma tunne, että omassa ihossa ei ole hyvä olla kun kaikki kiristää jne. Mutta kyllä se ajan kanssa menee poiskin! :)

   Ja hei ihania ideoita! Laitan kaikki korvan taa! Ja itsekin olen pitänyt kovin niistä style flashbackeista! Ihana tapa käyttää vanhoja vaatteita, eikä aina tartte miettiä uutta ostettavaa.

   Kiitos paljon Riikka ideoista ja siitä, että olet seurana! <3

 • Sanna

  Kahden pienen lapsen äitinä ihailen huoliteltua ulkonäköä ja asuvalintoja blogissasi. Itsekin yritän laittautua ulos mennessä, mutta koti-look on aivan toista… Nyt jos uskallat, niin voisit paljastaa mukavimmat asut kotona kun puuhailet lasten kanssa. En kestä jos sanot, että näytät myös neljän seinän sisällä yhtä hyvältä. ;)

  • Mrs.V

   Hei iiiiihana idea! Koska voin todellakin vannoa, että mun kotilook on tällä hetkellä ihan järkky! :D Nytkin tässä väännän seuraavaa postausta ja vastailen kommentteihin leggarit jalassa, vanha joku valtava ilmaist-paita päällä, tukka nutturalla ylhäällä ja ei ees rintaliivejä, kun ne samperit tuntuu nyt epämukavilta :D Eli high five, täällä huutelee koneen takaa todellinen koti-look mamma :D

 • Mari

  Sä kyllä hehkut!
  Ihania on sun asukuvat jos nyt itsestäsi ei sille tunnukaan. T: toinen pallomahainen ?

  • Mrs.V

   Voi ihanaa Mari! Onneksi olkoon! <3 Ja kiitos paljon kannustavista sanoistasi! <3

 • Sari

  Hei, niin ihanalta kuulostaa nuo odottavan äidin fiilikset! Sinun ei tarvitsekaan nyt odotusaikana postailla asukuvia vaan varmasti suomme sinulle hieman erilaisen linjan, joka taas kiinnostaa taas muita samanlaisessa tilanteessa olevia. Mutta minä kuitenkin sain inspiksen tuosta liivikuvasta. Löysin nimittain upean mustan liivin kympillä GT:sta, mutta se ei käy minkään kanssa…nyt kuvasi innoittamana otankin kevyet neuleet esiin ja niiden kanssahan se käy yksiin loistavasti! Olisiko sulla tai kellään linkki-vinkkiä johonkin liivipostauksern?

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon ymmärryksestä! <3 Yritän silti tuottaa mahdollisimman paljon monipuolista sisältöä. Asukuvat ovat jotenkin niin helppo (ja tykätty) postausaihe, mutta sitä vaan ei voi olla nyt tuntematta itseään ihan daijuksi niissä keikistellessä :D

   Ja hei iiiihanaa! Kurkkaa myös vaikka Pinterestini! Sinne olen tehnyt taulun pitkistä liiveistä, jossa on paljon asuideoita siihen, miten se pukea! :) Nyt on näkynyt myös paljon ylipolven saappaita ja neulemekkoja niiden kanssa paritettuna! Ihana kombo!

   • Sari

    Kiitti sulle, löysin Pintersristin taulultasi hyviä yhdistelyvinkkejä! Taas huomasin, että eihän se ole niin vaikeaa…t-paidat ja kulutetut farkut sopivat hyvin kontarastia luomaan pitkän mustan liivin kanssa. Mainio vaatekappale! Ja hei, toki odotamme asupostauksia, mutta rennommalla tahdilla. Hyviä vointeja sinulle!

 • Tuo liivi on niin kiva ja asu on ihanan simppeli! Kurjaa, että fiilikset on vähän tylsät pukeutumisen suhteen, mutta toivotaan, että se fiiliskin helpottaisi ja löytyisi kivoja vaatteita missä olokin olisi mukava :) ideoiden kohdalla mulla luo täysin tyhjää! Joskus aikanaan teit vaatekaapin kulmakivet, sellainen voisi olla hauska ja sun ja Alexan videota jään kyllä kanssa odottamaan innolla! Sinulta ja Metiltä voisi kanssa tulla mielettömän kiva video jos yhdessä jotain keksitte :)