CATEGORIES

Outfit of the day

9.9.2010

Nyt ei tulekaan omaa päivän asuani vaan ihanan ystäväni asu.

Olin hiljattain neljän hyvän tyttöystäväni kanssa lomalla ja sain täten ihailla ystävieni päivittäistä tyyliä. 
Rakastan tämän rannalla kasvaneen ystävättäreni rentoa, mutta samalla niin tyylikästä ja muodikasta tyyliä. Hänellä on aina se jokin erikoinen juttu, joka tekee kokonaisuudesta vangitsevan.

Minusta hän on todella kauniisti ja onnistuneesti yhdistänyt tämän hetken kuuman trendin: kamelin ja farkun yhdistelmän.

Hänen lisäämänsä rintapinssi bleiseriin viimeistelee kokonaisuuden.5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Aivan ihana asukokonaisuus! Ja toinen asia mikä pisti silmään on, että musta on ihanaa että ystäväsi "uskaltaa" olla ilman meikkiä muuallakin kuin kotona tai lähikaupassa!

 • Nina

  Todella hurmaava asu! Samaan aikaan tyylikäs ja tyttömäinen. Kunpa osaisin itsekin yhdistellä vaatteita noin :)

 • mirana

  Näyttää siltä, että hyvältä näyttää!Ihana asukokonaisuus ja ystäväsi on todella herttainen!! Mitä kokoa hänen speedynsä on? Oma 30 näyttää niin huisin pieneltä tuohon pupuseen verrattuna!! (taitaa olla aika hankkia uuusi;)

 • Madison

  Niin sieva asu kerrassaan. Kyllapa piristi lukea uusimmat postaukset tassa kiireiden keskella.kenkien hoitopostauksia innolla odottaen ja kylla oli todella kaunis postaus keskiviikolta Best things in life are free. Kiitokset ihanasta blogista. :)

 • Haidi

  oi tosi upean asukokonaisuuden on ystäväsi onnistunut luomaan! :) tässä postauksia lukiessa on vaikea olla huomaamatta upeita hiuksiasi, kysyisinkin miten ihmeessä pidät ne noin hyvässä kunnossa ja olisiko jakaa muutamaa kampaus vinkkiä pitkiin hiuksiin? (: