CATEGORIES

Päivän asu kesästä syksyyn

21.9.2010

Tässä yksi kesäinen asu, mitä tuli kesäkuukausina käytettyä. Hyvin simppelisti mentiin valkoisen tank-topin, värikkäiden shortsien sekä vaaleankeltaisten balleriinojen kanssa.

Mutta nyt alkavat lämpöasteet tippumaan alle 20℃, eikä shortseissa tai hameissa enää oikein tarkene. Mikä siis avuksi jos haluat pidentää hame/shortsisesonkiasi?
Sukkahousut!

Jos lisäät hameen/shortsiesi alle läpinäkymättömät mustat sukkahousut, saat samasta kesäasusta käyttöä vielä syksyn kuukausillekin. Talvella Suomen pakkasilla näillä tuskin pärjää, mutta keväällä ne taas voi kaivaa kaapin perukoilta ja voit aloittaa kesäfiilistelysi hieman aikaisemmin:)

“Mod girls would wear black opaque tights with the shortest of skirts and still manage to look stylish instead of scandalous.”
-Nina Garcia-
 • Käytä mustia sukkahousuja mustien mokkaisten nilkkureiden tai korkokenkien kanssa, jotta jalkasi näyttäisivät pidemmiltä.
 • Käytä kontrastia. Mustat jalat yhdistettynä valkoiseen mekkoon saa kokonaisuuteen särmää.
 • Jos hame/mekko on kyseenalaisen lyhyt, mustat läpinäkymättömät sukkikset tekevät siitä mudikkaasti lyhyen – mutta ei aina;)
 • Silloin tällöin sitä näkee tyttöjä jotka käyttävät näitä housuina. Sitä ne eivät ole.
8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Noora

  Hyvä kun on keksitty thermosukkahousut. Nyt voin käyttää shortseja tai hametta läpi vuoden. Oma suosikkini keskitalvella on aivan peittävät 200 denierin mustat sukkahousut, myös tänään. Nämä ei kuitenkaan ole fleeceä, mutta pikkupakkasissa pärjään hyvin näillä sukkahousuilla.

 • Anonymous

  Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

 • Hei,kyllä nuo mustat sukkahousut sopivat tosi hyvin Sinulle,itse käytän myös yleinsä mustia sukkahousuja koska mielestäni sukkahousujen pitää näkyä kunnolla ja erottua omana vaatteenaan-)
  Itse olen muuten juuri kokopäiväiseksi Naiseksi päässyt aito tyttöpoika ja pidän omaa tanssikoulua ja tanssiessani käytän yleinsä aina lennokkaita puolihameita niin mustat sukkahousut ovat paitsi näyttävät niin myös suojaavat kun hameeni helmat saavat ilmaa alleen.
  Päivi Nissi

 • Mipa

  Hei, minkä merkkiset/nimiset/malliset sukkahousut sulla tässä on? :D kiitos!

 • Marika

  Todella kauniit asut, erityisesti syksy-versiosta pidän paljon! :) Itse käytän sukkiksia täällä Suomessakin kesät talvet, talvella niitä vain pitää laittaa kahdet päällekkäin. :)

 • Johanna

  Meinasin jo aluks harmistua, et mita näytät näin kivoja kesäasuja ihan kiusalla täällä, eihän tollasta nyt voi itelleen enää kopsata… mut oishan se pitänyt tietää et sun postauksissa on vähän enemmän järkeä ;)) Tosi kiva juttu ja alemmasta asusta tykkään melkein jopa enemmän, tosi kauniit molemmat. Ja juu en meinannut silmiani uskoa kun ekaa kertaa näin jonkun sukkiksissa kaupungilla. Ne ei oo housut, ei… :)Haleja ja energiaa viikkoon! Täällä paistaa taas aurinko <3

 • Heidi

  aivan ihanat nuo keltaiset ballerinat! tuli ehkä vähän kaipuu kesään..varsinkin kun katsoo ulos ikkunasta ja siellä sataa kaatamalla vettä :(http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

 • AnsQ

  Mä olen kyllä käyttänyt sukkahousuja ihan talvellakin esim samettisten shortsien kanssa :) Ei oo ollut ollenkaan kylmä!