CATEGORIES

Valkoinen kameli messuilla

19.4.2016

Viime sunnuntaina kävin perheeni kanssa Messukeskuksen Lapsimessuilla. Siellä riitti niin paljon tehtävää ja nähtävää, että toista tuntia vierähti huomaamatta. Gugguun osastolla kävin ostamassa pojille joitakin college-paitoja ja -housuja, jotka ovat minun ja poikieni suosikeita. Messuosastojen joukosta löysin myös uuden tuttavuuden: Miniones verkkokaupan, jota myy mitä kauneimpia vaatteita ja tarvikkeita lapsille. Erityisesti pidin heidän valikoimassaan olevasta australialaisesta Beau Hudson -lastenvaatemerkistä. Poikien mielestä parasta antia taisi olla pomppulinna sekä hulppean hienosti rakennetut Lego-kaupungit ja niitä kiertävät automatisoidut junat. Esikoinen innostui suuresti myös näkemistään Star Wars-hahmoista, samalla kun nuorin pelkäsi kuollakseen Muumipappaa. Ihanan erilainen sunnuntaipäivä, joka kului tällaisessa vaatetuksessa.

beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3834text beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3791 beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3824 beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3777 beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3850 beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3781beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3805 beigevalkoinenasu helsinki huhtikuu16-3759pictures Kira Kosonen

scarf no brand
vest ZARA
knit BANANA REPUBLIC
blouse BANANA REPUBIC
pants SUPERTRASH
bag CHLOÉ
bracelets HÈRMES
shoes STEVE MADDEN

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Noora

  Ihanan seesteinen värimaailma tässä tyylissä :) Mukavaa odotusta sinne ! täällä toinen odottaja ja LA 8/16.

 • Niina

  Itsekin bongasin tuon Miniones nettikaupan jokin aika sitten instagramin avulla. Ihania juttuja koko kauppa pullollaan. Pienelle pojalleni tilasin juuri mintun värisen jätskityynyn, mintun värisen silikonisen pupu alustan ruokailuun ja vaalean farkun värisen rusetin. Itsekin tykkään valtavasti tuosta Beau Hudson merkistä, sekä Lucky no. 7 merkistä. Ihania vaatteita ja vielä pojille!

 • EmmiMaria

  Niin ihanat sävyt asussa! Ja niin kauniina sädehtivä nainen! <3 Mulla on hankinta listalla ollut jo monen monta vuotta valkoiset farkut, mutta ikinä en ole niitä kaupasta mukaan saanut, koska pelkään ettei ne kestäis kuin pari tuntia puhtaana. Varsinkin näin keväällä jos maa on vähän märkä niin siitäpä roiskuu ihanasti kuraa housuille :D
  Asiasta kukkaruukkuun! Olen ihastellut kuviasi Disney Worldistä ja olen niiiin suuri Disney fani että siellähän on käytävä, niin onko sulla mitään kokemusta Pariisin Disney maailmasta? Se olisi lähempänä kuin esim Losi tai Orlando :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti! Itse pidän kovasti tästä pehmeästä kokonaisuudesta! :) JA hei apua miten paljon olen näitä käyttänyt… Nuo Supertrashin valkoiset housut ovat olleet todella aktiivisessa käytössä siitä saakka kun ne muutama vuosi sitten sain. Sen taisi huomata 2015 vuoden asut-koosteessakin :D Mutta olen yllättynyt, miten hyvin ne on mulla pysyneet puhtaina! Ja mulla vielä kakarat ja kaikki :D

   Ja aaaaah.. Disney oli paras!! Mä olen ihan jäätävä Disney-fani, joten en voi olla suosittelematta. Olen ollut Pariisin Disneyssä joskus kun olin n.6-vuotias… Joten en ikävä kyllä oikein muista niin hyvin, että voisin vertailla.

 • Ihana värimaailma tässä asussa ja kauniisti kerrostettu kokonaisuus :) ja vitsi mua alko naurattamaan tuo toinen innostui Star wars hahmoista kun toinen pelkäsi muumipappaa xD lapsimessut itselle ei ole mitenkään ajankohtaista, mutta ystäväni käy siellä aina perheensä kanssa. Itse taas raahaan aina Dublinista lastenvaatteita kummitytölle! River Islandilla on aina ihania mekkoja :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Haidi! <3 Ja voi härregyyd miten huvittava se oli. Star wars – no problem. Mut muumipappa ei saanut tulla lähellekään! :D Ja hei en tiennytkään että RI tekee lastenvaatteita! Kiitos vinkistä! :)