CATEGORIES

Joka kevään lempirotsi

22.4.2016

aksun kaa kaivari asukuvat-7832 aksun kaa kaivari asukuvat-7827 aksun kaa kaivari asukuvat-7926 aksun kaa kaivari asukuvat-7795 aksun kaa kaivari asukuvat-7940 aksun ottamat asukuvat kaivaris aksun kaa kaivari asukuvat-8019 aksun kaa kaivari asukuvat-8001 aksun kaa kaivari asukuvat-7970 aksun kaa kaivari asukuvat-7821pictures by Aleksi Aukia

biker jacket BALENCIAGA
scarf BALMUIR / saatu
knit MASSIMO DUTTI
blouse BANANA REPUBLIC
bag CHANEL
watch OMEGA / lainassa
pants SUPERTRASH
shoes ADIDAS campus

Kevään varma merkki on, kun saa kaivaa nahkarotsin talviunilta. Kevään hittitakkeja ovat liehuvan kevyet trenssit sekä maskuliiniset bomberit, mutta yhtä paljon nyt näkee tätä vuodesta toiseen hyvältä näyttävää klassikkoa. Puin päälle mukavat lenkkarit, sillä tuona kiireisenä päivänä oli paljon hoidettavaa ja paikasta toiseen juoksemista, mutta lisää ryhtiä tämäkin asu saisi näyttävillä mustilla nilkkureilla.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pirre

  Heips! biker on kyllä edelleen upee, olen tilaamassa ko.takkia, mutta koko mietityttää, kerrotko, mikä koko on päälläsi ja onko se koko mitä tavallisesti käytät?

  • Hei hyvä kun kysyit! Koska minusta on naftimpaa mitoitusta kuin ns. normaalisti! Minua neuvottiin ottamaan kokoa isompi ja se osoittautui ainakin itselleni hyväksi valinnaksi. Tsekkasin takin koon äsken, ja se oli italian kokoa 42, eli se kääntyy meidän kokona numeroksi 38. Olen yleensä 36, joten tuo 38 oli just kokona suurempana nappi.

 • Laura

  Myös mulla on ollut täydellisen bikerin etsintä käynnissä jo useita vuosia ja melkein yhtä kauan Balenciaga on ollut harkinnassa koska täydellisempää ei ole vaan vielä tullut vastaan :).

  En halua tyytyä myöskään varavaihtoehtoihin, koska en halua ostaa uutta takkia muutaman vuoden välein. Mulla on myös tuo toive että takki näyttäisi hyvältä vielä viisi-kuusikymppisenäkin, siinä mielessä myös takin hinta olisi perusteltu.

  • Mrs.V

   Allekirjoitan täysin. Koska Biker-takki on oikeasti yksi niitä harvoja takkeja, jotka ei koskaan tule poistumaan muodista. Kannattaa panostaa yksilöön joka on kaikin puolin täydellinen, koska sitä tosissaan voi käyttää 50-60-vuotiaanakin! Nahka vaan näyttää paremmalta takissa vanhetessaan! <3 SUosittelen siis lämmöllä.

 • Hanna

  Olen etsinyt nahkatakkia monta vuotta, päättäen että en osta ennen kuin se oikea osuu kohdalle. Sinun takkisi näyttää täydelliseltä!

  • Mrs.V

   Mulla oli aivan sama. Mä halusin klassisen bikerin, joka näyttää hyvältä vielä viiskymppisenä, jos siltä tuntuu! :D

 • K

  Hei,
  Saisinko kysyä, minkä kokoinen rotsisi on? Kiinnostaisi tietää, kuinka pientä mitoitusta kyseinen takki on. Harkitsen nimittäin itsekin sen ostamista. Näytät upealta :)

  • Mrs.V

   Joo se on pientä mitoitusta! Apua, en muista kokoa. En nyt pääse sitä katsomaankaan. Mutta suosittelisin ostamaan normikokoaan yhtä isomman! Kiitos, olet kovin ystävällinen! <3

 • aila

  Mä taas tykkäsin, kun ei ollut niitä mustia nilkkureita, kun on noin vaaleat nuo muut asun osat : ) Biker-takki tuo kyllä tarpeeksi ryhtiä : )

  • Mrs.V

   No se on kyllä totta, että kun on valkoiset housut, niin mustat kengät siihen päätteksi katkaisisi jalan linjan inhottavasti! :)

 • Nahkis on kyllä aina varma kevään merkki! Itselläni iski joku kyllästyminen kyseiseen takkiin kun Irlannissa se oli aina päällä, joten suomessa etsin ihan muita takkeja. Nyt kaikkia keväisiä nahkatakki asuja nähdessä tekee kyllä mieli kaivaa se omakin taas kaapista :D

  • Mrs.V

   Niin on! :) Mä taas en kyllästy tähän takkiin millään! :) Klassikko, jonka toivon säilyvän mulla ikuisuuden :) Aina kevään kynnyksellä kaivan esiin suurella ilolla :)