CATEGORIES

Tervetuloa

27.4.2016

nahkatakki asu 16-4261anahkatakki asu 16-4264nahkatakki asu 16-4363 nahkatakki kollage nahkatakki asu 16-4272 nahkatakki asu 16-4281 nahkatakki asu 16-4293 nahkatakki asu 16-4402 nahkatakki asu 16-4340pictures by Kira Kosonen

biker BALENCIAGA
scarf BALMUIR / saatu
knit CLUB MONACO
pants LINDEX maternity
shoes AF KLINGBERG
bag CHLOÉ drew

Tervetuloa Idealistaan! Tämän eteen on tehty kuumeisesti töitä jo pitkään. Nyt on hieno sivustomme valmis ja saamme sen viimein teille esitellä.

Idealista on uudenlainen elämysmedia 

Idealista yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Kodin ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fin ja Allerin tv-toimituksen tuottamat digitaaliset sisällöt aivan uudella tavalla. Idealista tuo samaan paikkaan myös Suomen parhaimpiin ja palkituimpiin kuuluvat blogit. 

Idealista on hyväntuulinen elämysmedia, joka tarjoaa juuri oikeat sisällöt oikeisiin hetkiin. Se kattaa laajasti hyvän elämän eri puolet, kuten tyylin ja kauneuden, kodin ja sisustuksen, ruoan, treenin, terveyden ja hyvän olon, kulttuurin, viihteen ja matkailun. 

Idealistan juju on koko sivuston pohjana oleva personoitu suosittelu. Sivusto hyödyntää mainontaa varten kehitettyä analytiikkaa ja data-ohjautuvuutta, on aina käyttäjänsä näköinen ja kehittyy jatkuvasti tämän mielenkiinnon kohteiden mukaan. 

Itse olen erittäin iloinen tästä uudistuksesta, sillä muutoksen myötä hartaat toiveeni Strictly Stylen ulkoasua kohtaan kävivät toteen. Pääsin eroon sivupalkista, kuvat ovat isompia ja kokonaiskuva entistä raikkaampi ja selkeämpi. Minä pidän tästä uudesta pohjasta ihan huimasti. Erityisen kivan lisän tuo postausten alussa oleva postauskaruselli, minne nostan tasaisin väliajoin suosituimpia postauksiani. Enää ei myöskään tarvitse klikkailla uusia sivuja auki. Postauksen luettuasi, sivusto lataa sinulle automaattisesti seuraavan. Lisäksi mobiili toimii entistä jouhevammin.

Idealista lanserattiin tänään, joten suosittelen perhetymään hienoon sivustoon blogiani pidemmälle. Mikäli huomaatte mitään bugeja tai muuta huomautettavaa sivuston/blogini ulkoasusta tai toimivuudesta, laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin viestiä. Haluamme sivuston olevan teille mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja silmää miellyttävä. Joten hienosäätöä on vielä luvassa. Kiitos että olette täällä. Tervetuloa!

48 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Luen blogia Bloglovinin kautta (ja laitteena iPhone 6) ja se Idealista-jutska pomppii jatkuvasti tohon näytölle alaspäin skrollatessa. Ei hyvä.. Muuten blogi on tasokas kuten aina :)

  • Hei sellainen valkoinen pitkä palkkiko keskelle näyttöä blokkaamaan kuvat? Vai siis niin, että oikealta puolelta tulee Idealistan navisivu koko ajan näytölle? Koska jos puhut jälkimmäisestä niin minua häiritsi sama asia ja moni muukin asiasta sanonut! sitä on koko ajan korjattu. Nyt sitä pitäisi olla säädetty niin, että se ei tule niin herkästi sieltä esiin? Ainakin itselläni olen tämän huomannut. Onkohan tässä jotain eroa jos lukee bloglovinin kautta? Helpottaako jos luet suoraan omalta URL-osoitteestani? Ja kiitos kovasti hyvästä ja kauniista palautteesta! :)

 • M

  Pakko kommentoida tätä Idealistaa, olen siis ensimmäistä kertaa lukemassa sun blogia vähään aikaan ja ainakaan puhelimella tää Idealista ei oikein miellytä… Vasen sivupalkki hyppää koko ajan silmille ja sivu pomppii tosi paljon. Jos siihen saadaan parannusta niin tosi jees! Tykkään sun blogista kovasti :)

  • Hei kiitos paljon palautteesta! Olet yksi monien joukossa, joka on tästä mobiilin ominaisuudesta huomauttanut! Et siis ole ärsyttävän ongelman kanssa yksin. Tällä viikolla juttelen meidän digitiimin kanssa mitä sille voi tehdä! :) Kiitos ihan hurjan paljon, että luet blogiani silti mobiilissakin <3 Mutta yritetään fiksata!

 • Anonymous

  heippa! Minullekkin tulee vasempaan reunaan sininen idealista sivu, mikä ei näytä hyvältä verrattuna sun blogiin! Käytän ipadia.. Muuten hieno uudistus! hauskaa kevättä :)

  • Hei kiitos paljon kun jakosoit raportoida! Puhutaan asiasta meidän digitiimin kanssa ensi viikolla! Ja kiitos paljon! Minäkin pidän suuresti muuten! :)

 • Anni

  Mulla tulee iphone 4s llä selaillessa liian herkästi tuo idealistan joku vaaleanpunainen sivupalkki tai valikko, kun hipaisee oikealle. Tulee vähän liian hekästi koko sivu esiin kun ei tarvi kun ihan vähän vahingossa hipaista oikealle niin koko sivu muuttuu vaaleanpunaiseksi valikoksi :/

  • Mä huomasin tänään saman… Kysyn, voiko tätä jotenkin hallita!

 • Susa

  Voi eiiiii, arkisto on poissa! Ulkoasu on tosi kivan näköinen, mutta tuo arkiston puuttuminen on kyllä ihan valtava miinus. :(

  • Hei meille on tulossa vielä hienosäätöä! Selvitämme ensi viikolla, jos arkistonkin saisi vielä jonnekin! et ole ainoa, joka sitä jäi kaipaamaan <3 Ja myös haku-kentät yms tulossa jos vaan saadaan pian onnistumaan :)

 • Laur

  Heihei, itselläni menee tovi totutellessa uuteen. Etenkin mainokset postausten väleissä häiritsee. Olin jo oppinut lukemaan mainokset sivuilta. ;) Mutta enköhän tähän totu. :) Luin ylläolevia kommentteja ja olen samaa mieltä sinun aikeittesi suhteen, vaakakuvat tulevat näyttämään erityisen hyvältä tässä formaatissa. :) Kuitenkin kehitysehdotus. Mielestäni blogisivuston yläosa on hieman liian ahdas. Suurempi väljyys, ihan millimetreissä mitattuna, etenkin suosittuja nostoja esiintuovan bannerin ja ensimmäisen postauksen otsikon suhteen olisi minun mielestäni suotavaa. Ylhäällä on todella paljon asiaa ahtaasti, kun siinä on sekä nimibanneri, nostobanneri ja ensimmäisen postauksen otsikko aika lähekkäin. Sivuston ylälaidassa olevalla mainoksella on huomattavan paljon enemmän marginaalitilaa kuin omalla sisällölläsi.. Kaikella hyvällä kehitysehdotus kuitenkin. :)

  • Hei kiiiiitos! Mä olen tuosta yläosasta ihan samaa mieltä! Siksi mietinkin, että jättäisin bannerin kokonaan pois, tai tekisin jonkun tosi pienen! koska mullekin se on jotenkin liian busy! Tässä vielä muuttokiireitä talolla ja sanoin, että hoidetaan banenri asia sitten kun vähän rauhottuu, mutta pitä todella miettiä siihen jokin ratkaisu, koska olen samaa mieltä! Joten kiitos paljon tästä! Samaa mieltä! :)

  • Laur

   Ainiin, firefoxilla selatessa tuo ahtaus korostuu. Iphonella sivusto on todella nätti! Jopa mainokset lakkasivat latautumasta! :D minulle tämä on jeee, mutta huono varmaan sivustolle!

   • Hei mahtavia huomiota! KIIIIIITOS <3

 • Karoliiiiiiiiiina

  Hyvältä näyttää muuten, mutta sivu vetää ajoittain oikeeseen reunaan tai sitten päälle pomppaa joku vaaleanpunainen Idealista sivu, siis ihan kun vaan yrittää lukea ja selata alaspäin… Mutta ihanan raikas uudistus!

  • johannapiispa

   Hei!

   Millä laitteella tämä ongelma ilmaantui? Välitän tiedon Allerin it-osastolle :)

   • Meidän Johanna on katsokaas näin huippu!!! <3 <3 <3 <3 En edes ehdi itse raportoida, ennenkuin Johanna on jo kiinni problematiikassa! <3

  • Siis whaaat? Mobiilissa vai päättellä? Kiitos kun infoat <3 Minusta myös ihanan raikas! <3

 • Niina

  Kiitokset ihastuttavasta blogistasi! Uusi ulkoasu on tyylikäs. Kuvistasi saa paljon inspiraatiota ja hyvän mielen juttujasi on mukava lueskella – kaunista niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

  Olen tässä nyt uudehkona lukijana muutaman viikon aikana käynyt läpi aina päivittäin postauksiasi ihan alkuajoista lähtien ja nyt huomasin uudistuksen myötä, että tuo “Arkisto”-haku on ilmeisesti kadonnut. Olisi ollut vielä ihana jatkaa vanhojen postauksiesi lukemista järjestyksessä (olin vasta menossa 2014 keväässä), mutta nyt nähdäkseni hakuja voi tehdä enää aihealueittain. Osaatkohan siis sanoa, onko tuota “Arkisto”-hakua enää tulossa tähän uuteen blogiversioon?

  Ihanaa kevään jatkoa ja voimia pikkuisen odotukseen! :)

  • Amanda

   Mäkin tykkäisin kovin siitä, että arkisto pysyisi mukana tai vanhoihin postauksiin järjestyisi jotain muuta kautta pääsy!

   • Hei kiitos paljon tästä toiveen esityksestä. Selvitän asian heti (onko mahdollista), kun meidän sivustomme suurimmat siirtokiireet ovat saatu tehtyä! :)

  • Voi eeeeei!! Joo! Arkisto on tässä uudessa versiossa poissa käytöstä :/ Ja että! mä olen NIIIIIIIIN otettu, että jaksat käydä läpi postauksiani niin paljon taaksepäin! ne kun on vielä hiiiiiiiukkasen erilaisia, kuin tänä päivänä :D
   Mutta hei mä kysyn onko niihen jotain mahdollista linkkiä, jonka voisin sulle antaa! Pahoin pelkään, että ne on historiaa, kun niitä niin harvoin käytetään. Voi hitsi. Mä olen vielä niin älyttömän otettu, että lähdit niin urakalla lukemaan! <3

   SItä samaa sinulle Niina ja kiitos niin paljon, että olet uutena lukijana niin kauniisti ottanut tämän blogini vastaan! <3

   • Niina

    Toki ymmärrettävää, että sitä materiaalia on kertynyt vuosien varrella aika lailla ja etenkin muutosten yhteydessä on hyvä vähän karsia.. Mun ois pitänyt vaan löytää blogi jo aiemmin ;) Jatketaan siis seurailuja reaaliajassa. :)

    • Sä oot ihana! <3 Mut mä viel selvitän sulle jos mahdollista. Kiitos paljon siitä, että annoit blogilleni mahdollisuuden! <3

 • Jenny

  Hyvältä vaikuttaa tämä uusi ulkoasu! En muista olenko koskaan kommentoinut, mutta täällä ruudun toisella puolella kuitenkin lueskellaan blogiasi :) Kiitos inspiroivasta blogista ja onnea tulevasta perheenlisäyksestä :)

  • Voi kiitos paljon tästä kommentistasi! Todella mukava kuulla, että pidät. Ja lämpimät kiitokset onnitteluista myös <3

 • EmmiMaria

  Tosi raikas ja kiva uudistus! :) Aluks olin ihan sekasin kun ei tullukkaan enää Olivialehden sivulle :D Mutta sit kun alko koneella tutkimaan sivua niin hei täähän on tosi hyvä! Kivasti tulee kuvatkin esiin ja kuvathan on blogin pääpiste :) Niitähän ihmiset tulee aina ihastelemaan <3

  • Kiitos EmmiMaria! :) Joo tämä muutos tuli lukijoille nopeasti, mutta hyvä niin, että meni niin sujuvasti! Vielä on pientä hienossäätöä rivivälien yms. kanssa, mutta niistä huolimatta olen todella iloinen uudesta lookista myös! :) Ja kiitos – minä myös pidän isoista kuvista. En itse esimerkiksi käy kovastikaan blogeissa, missä on pienet kuvat (ellei ole vastapainoksi ihan älyttömän hyvä kynä). Minulle blogit ovat enemmänkin “visuaalista karkkia” :D

 • aila

  Kommentoin jo eiliseen postaukseen noista kuvien koosta, mutta se ei tainnut tulla perille…Itsestäni on hassua, jos joutuu kuvaa scrollaamaan, tykkään nähdä koko kuvan kerralla. Mutta se on sama “ongelma” melkein kaikissa blogeissa.

  • Oho! Minneköhän se kommentti on tässä muutossa kadonnut? Sillä minä kyllä sen sain ja siihen vastasinkin :o Mutta, siis kyllä. Isot kuvat ovat olleet pitkään “se juttu” kansainvälisissä ja isoissa blogeissa. Koska itse pidän valokuvaamisesta ja haluan keskittyä visualisuuteen, niin haluaisin pitää blogin pääpainon kuvissa. Minun silmääni nimenomaan viehättää sellaiset isot kuvat, joita joutuu vähän skrollaamaan. Mutta nyt kun näin leveä palsta, luulen, että tulen nyt käyttämään paljon enemmän vaakakuvia (jotka mahtuu just ja just) sekä tulen taas lisäilemään pystykuvia vierekkäin välillä.

 • Aura

  Ihanan raikkaita kuvia ja näytät todella kauniilta ja freesiltä! <3 Samoin uudet sivut on ihanan selkeet ja jotenkin raikkaammat kun edelliset, joten ehdottomasti positiivinen muutos :) Mäkin mielellään kuulisin nyxin contour paletista käyttökokemuksia ja nimenomaan miten sitä käytät!

  • Ah miten ihana kuulla, että te pitkäaikaiset lukijat annatte hyväksyntänne! <3 Itse pidän muutoksesta hurjasti! <3 Ja hei ehdottomasti tulossa. Countour tuntuu nyt muutenkin olevan meikkien kuumin trendi :D

 • saara

  hienot sivut! minun piti tulla vinkkaamaan sinulle yhdestä jutusta. kävin eilen espan enkeli-myymälässä ja näin siellä hienoja disney koriste-esineitä, esim sellaisia vanhanajan mikki hiiri patsaita (pieniä siis). teki mieli ostaa omalle pojalle hessu hopo patsas, mutta ne olivat sen verran hintavia että jätin kauppaan. muistin kuitenkin, että olet disney fani, jos siis etsit uudelle tulokkaallenne jotakin lahjaa niin nuo saattaisi olla mieleisiä. :)

  • Kiitos Saara, sivun kehaisusta sekä tuosta vinkistä! Olen ihan hillitön disney-fani, joten todellakin pitää käydä katsastamassa. Kiiiiitos! <3

 • Alisa

  Tosi kiva uudistus, kiitos! :)

  • Kiitos, ihana kuulla, että pidät! :)

 • Heidi

  Moi! Näyttää kyllä ulkoasu hyvältä! Mutta osa kuvista on ehkä hieman liian isoja, mulla esimerkiksi toi toka vika kuva ei mahdu kokonaan ruudulle vaan Macbook pro 15″ näkyy vaan puolet. Se taitaa olla kuvattuna pystysuunnassa. Tykkään kyllä hirveästi sun kuvista, mutta toivoisin että koko kuvan voisi nähdä kerralla näytöllä, eikä tarvitsisi scrollailla liikaa. Mut tämä on nyt pikkujuttu mikä on monessa muussakin blogissa, taitaa liittyä siihen että kuvat eivät muuten olisi saman levyisiä.
  Onnea muuten vielä tyylikkäästä blogista! :)

  • Kiitos! Minäkin pidän! Joo juurikin siitä syystä, että kaikki kuvat haluan ehdottomasti samaan linjaan. Se ei vaan omaan silmään näyttäisi hyvältä, jos kuvat erikokoisia. Mutta mä luulen, että kun nyt leveys on vihdoin sitä luokkaa mistä pidän, niin tulen käyttämään vaakakuvia enemmän ja sit pystyjä laitan photarilla vierekkäin siististi, niinkuin tässä postauksesa :) Edellisessä pohjassa pidin enemmän pystystä, sillä kuva oli isompi. Nyt leveys niin hyvä, että vaakakuvakin tarpeeksi iso ja “tarkka” :) Melkein kaikki ulkomaiset suosikkiblogini ovat käyttäneet jo pitkään tällaisia tosi isoja ja skrollattavia kuvia ja se kyllä vain miellyttää minun silmääni enemmän. Joten katsotaan miksi tää mun kuvatyyli nyt muodostuu :) Mutta kiitos paljon.

 • Peppi

  Oletko kokeillut jo Nyxin contour-palettia? Mitä mieltä olet ollut tuotteesta? :)

  • Oon tykännyt! :) Siitä tullut yksi suosikeista ja käyttänyt nyt melkoisen usein kun on löytynyt se oma tyyli! :) Siitäkin tulossa postausta! :)

 • SonjaM

  Tosi kiva uudistus! Kävin pienellä kierroksella ja löysin heti yhden uuden seurattavan blogin (olen todella nirso!) ja jämähdin lukemaan useamman jutun treeni- ja ruokapuolelta. Ja kieltämättä blogisi näyttää nyt todella hyvältä, kun mainospalkit yms eivät ole häiritsemässä sivulla.

  • Ihan mahtava kuulla! :) Olen todella iloinen! :) Ja minäkin pidän kovasti kun kaikki ylimääräinen sälä on sivupalkista pois siivottu ja kaikki löytyy nätisti ylänavin painikkeista. Siisti ja raikas :)

 • julia

  Upea sivusto! Ja ihanat asukuvat taas kerran!:) kännykällä selatessa teksti menee vasemmassa reunassa ok, mutta oikealla teksi menee jotenkin ihan reunaan. Viimeinen kirjain on vaikea nähdä. Ongelma voi toki olla vain minulla. Käytössä on huawein puhelin.

  • Hei kiitos paljon tästä infosta! Tsekkasin mobiilin omalla iPhonella, mutta siitä ei tätä ongelmaa ollut? Onko muilla ollut vastaavaa? Yritän selvittää. Mutta kiva kuulla, että pidät sivustosta! <3

   • Mulla kans huaweilla sama ongelma.

    • Kiitos infosta! Kysäsen, mihin mahtaa liittyä! :)

 • Haidi

  Hyvältä vaikuttaa! Mobiilissa ihanan isot ja selkeät kuvat ja jotenkin tekstikin tulee uudella tavalla esiin :) konsepti yleisestikkin kuulostaa mielenkiintoiselta!

  • Ihanaa! Mahtavaa kuulla, että te blogini erinomaisesti tuntevat “pitkäaikaislukijat” hyväksytte! :D Means a lot! <3