CATEGORIES

Kun petyt luottomerkkiisi

12.5.2016

mustat pitsi sortsit army takki asu-5351 mustat pitsi sortsit army takki asu-5435 mustat pitsi sortsit army takki asu-5373 mustat pitsi sortsit army takki asu-5354 mustat pitsi sortsit army takki asu-5386 mustat pitsi sortsit army takki asu-5423 mustat pitsi sortsit army takki asu-5347 mustat pitsi sortsit army takki asu-5338pictures by Kira Kosonen

jacket ANINE BING
blouse BANANA REPUBLIC
shorts H&M
shoes ADIDAS
bag CHLOÉ
bracelets HÈRMES
necklace H&M

Viime viikolla säiden lämmetessä kävin ostamassa itselleni uudet, kokoa isommat ihonväriset sukkahousut Stockmannilta, Wolfordin osastolta. Olen käyttänyt kyseistä merkkiä reilusti yli kymmenen vuotta. Vaikka ne maksavat moninkertaisesti enemmän, kuin perus markettisukkahousu, niin olen kokenut saavani rahat takaisin sukkahousun jämäkämmässä laadussa, sillä se on kestänyt käytössä pidempään. Kun ostosta seuraavana päivänä laitoin sukkahousut ensimmäistä kertaa päälleni, oikean jalkapöydän päältä repeytyi välittömästi pieni silmukka. Koska repeämä tuli jalkapöydän päälle ja olin laittamassa lenkkareita jalkaan ajattelin, että pystyn käyttämään niitä tämän hetken, kun käyn sortseissa nopeasti rannassa syömässä. Kävelin perheineni rantaan, söimme ja tulimme takaisin. Pakkasin sukkahousut takaisin Stockan pussiin kuittinsa kanssa ja kiikutin ne seuraavana aamuna takaisin. Stockmannilla sain kuulla, että Wolford ei reklamoi mitään tuotteitaan, jotka on avattu. Kerroin tarinani, ja he sanoivat oman Wolford-vastaavansa palaavan minulle vielä myöhemmin päivällä. Vastaava myyjä soittikin ja totesi saman: Wolford ei vaihda rikkimenneitä sukkahousuja. Yritin perustella, että olen yli kymmenen vuotta ollut merkin lojaali käyttäjä ja siksi olen maksanut melkein nelinkertaisesti enemmän sukkahousuista, koska ne kestävät käytössä paremmin eivätkä lähde noin herkästi purkautumaan. Myyjä totesi, että kun nämä ovat olleet käytössä ja jalkapohjaankin on tullut reikä. Tätä minä en ollut huomannut, mutta totesin perään, että eikö se toinen reikä viimeistään ole sitten merkki siitä, että laadukas sukkahousu ei ole kestänyt ihan normaalia käyttöä? Koska vain muutaman tunnin sukkahousua käytin kengän kanssa ja housu jo mennyt siitä rikki? Kuulema näitä vain tapahtuu. Oman yli vuosikymmenen kokemukseni mukaan minulla ei koskaan ennen ole näin merkin kanssa käynyt. Totesin, että koska merkki on 4 kertaa kalliimpi kuin markettisukkahousu, niin minulla on kuluttajana perusteltu oikeus odottaa tuotteelta parempaa. Stockmannin myyjä totesi, että hänen esimiehensä soittaa minulle pian, mutta nyt vielä viikkoa myöhemmin ei ole soittoa kuulunut. Todella harmillista, kun joutuu pettymään luottotuotteeseen. Täten minulla on edessä uuden luotettavan ja kestävän sukkahousumerkin etsintä, jos kerran Wolfordin laatu on nykyään tuota, eikä reklamaatio mahdollisuutta tällaisissa ole.

Tällainen asu minulla oli rannassa päällä, kun kävin lapsieni kanssa nopealla päivällisellä. Saatanette muistaa tämän postaukseni ja ihastukseni pitsihelmaan, joka pilkahteli neuleen alta? Hiljattain löysin hennesiltä nämä sortsit, jotka ajavat saman asian ilman vahvoja fiiliksiä yöpaidasta. Viime vuonna Kalifornian lämmössä Zaran valkoiset pitsisortsit olivat luottohousuni. Toivottavasti saisin näistä mustista niiden veroisen kilpasiskon.

117 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Meeri

  Oi kun on tullut paljon vastauksia. No Wolfordin sukkahousut ovat minulla kestäneet hyvin. Aikalailla tyytyväinen olen ollut. Ikävää tietysti tuollainen kun sukkahousut menee rikki ensimmäisellä kerralla. En varsinainen Wolford fani kuitenkaan ole. Muitakin merkkejä toki on. H&M:n sukkahousut ovat myös tuttuja, kuten muutkin halpismerkit….Kappahl, Lindex ym. Aika paljon olen käyttänyt Falken, Kunertin ja Voguenkin sukkahousuja. Kahta ensimmäistä kokeilin kun hain pitkäsääriselle sopivia malleja. Aika hintavia nekin, mutta pääasia että löytyi sukkahousu jossa on pitkä sääriosa. Voguen sukkahousuja olen käyttänyt helpon saatavuuden vuoksi.

  Vähän ihmetyttää Wolfordin reklamaatiopolitiikka, kun mainostavatkin vielä sukkahousujaan hyvinkin kestäviksi. Olen käyttänyt Wolfordeja muutaman vuoden ja paksuuksia välillä 30-50den + yhdet puuvillaiset rib-sukkahousut. Yhdet on menneet rikki kärkiosasta, mutta oli vielä paikattavissa. Toivottavasti ei sinulle satu enää maanantai kappaletta. Sukkahousumerkkejä maailmalta löytyy kyllä, mutta saatavuus Suomessa on huono. Olen itse tilannut ulkomailta mm. Elbeon, Falken ja Kunertin sukkahousuja. Malli- ja värivalikoima on ihan eri luokkaa kuin kivijalkaliikkeissä.

 • Katariina

  Harmi että sinulle kävi näin! Itse käytän ainoastaan Wolfordin sukkiksia vuoden ympäri ja 95% olen ollut tyytyväinen, enkä kyllä koe laadun mitenkään erityisemmin huonontuneen vuosien varrella . Itse asioin aina jos mahdollista Wolfordin omassa liikkeessä, koska sieltä saa ainakin oikeaa tietoa tuotteista ja niiden hoidosta, Stockmannillakin on niin suppea valikoima Wolfordia ja huonosti kokoja. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että todella huonoa palvelua Stockalta jos eivät voi korvata yksiä sukkahousuja jos niissä kerran ollut valmistusvirhe (näin oletan, koska eihän mikään merkki muuten korvaa itse aiheutettua vahinkoa). Toivottavasti asia ratkeaa ja kannattaa kyllä varmasti olla ihan suoraan yhteydessä Wolfordille ainakin täällä Suomessa, koska sitä kautta on ainakin omalla kohdalla aina asiat hoidettu todella asiallisesti.

 • Pumetta

  Mahtavia kuvia ja upea asu! Muutaman kerran vilkaisin noita shortseja H&M:n nettikaupassa, mutta sopiva koko oli mennyt sieltä heti. Pitänee käydä liikkeessä, jos siellä vielä olisi kokoani jäljellä. Olen ostanut jo pitkään mustat 80 & 100 denierin sukkahousuni Primarkilta. Ne maksavat 5 euroa ja kestävät viikottaisessa käytössä kuukausia. Käytän waist cincher-mallia, joten pysyvät ylhäällä ja eivät ole liian pitkiä vähän lyhyemmälle varrelle, kuten ruotsalaisketjujen sukkikset joskus ovat. Hyvää keväänjatkoa ja odotusta!

  • Nuo sortsit ovat ihanat! Minua niin harmitti, etten aikanaan ehtinyt ostaa Zarasta niitä mustia pitsisortseja, joita käytän valkoisina edelleen joka ikinen kesä, mutta onneksi löytyi nämä! Mukavan resorin ansiosta tämä pallomahainenkin niin vielä mahtuu :) Toivottavasti löydät omasi liikkeestä! Ja hei kiitos vinkistä! Vaikka luottomerkkiin joutuikin pettymään, niin kiitos teidän, on apu lähellä <3 Hyvää kevättä sinne myös! :)

 • Alisa

  Harmi juttu, mutta kiitos, että toit asian esille. Eipähän tarvitse itse koskaan erehtyä kokeilemaan merkkiä :) Mukavaa sateista sunnuntaita koko perheelle <3

  • Kyllä, harmi tosiaan kun jokin, mihin on vuosikausia luottanut, niin pettää, mutta onneksi, kiitos teidän ja Stockan, varmasti löydän vielä uuden luottomerkin ja yritän auttaa teitäkin sitten valinnassa kun olen kokeillut uusia vaihtiksia! :)

 • Hanna

  Näytät Hanna näissä kuvissa ihan uskomattoman säteilevältä! Raskaus selvästi pukee sinua :)
  Itse olen myös ollut tyytyväinen H&M:n sukkiksiin, eikä hintakaan kirpaise.
  Piti vielä erikseen kehua uutta blogialustaa, hyvältä näyttää!

 • Mira

  Tosi kurja juttu! Tuolla hintalapulla kun odottaisi sukkahousuilta aika pitkaa elinikaa :( Ma oon itse ahkera sukkisten kayttaja ja oma suosikki mustiin sukkahousuihin on taalla jo ehdoteltukin H&M, niiden sileat mustat sukkikset toimii sellaistenkin mekkojen/hameiden kanssa joissa ei ole alushametta (eivat takerru) ja kestavat uskomattoman hyvin kayttoa, ihonvarisiin sukkiksiin suosittelisin Norlynin tukisukkiksia, silottaa alushousujen rajan, ihonsavyn ja on todella kestavat, mulla vielakin kaytossa pari jonka ostin varmaan 7vuotta takaperin :D Kummatkaan merkit eivat paljoa maksa ja ehdottomasti sen vaarteja..

  Ihanaa odotusta <3

 • Elina

  Valitettavaa todella, huomasin saman vuosi sitten. Lisäksi vuosien saatossa on myös stockmannin palvelu huonontunut merkittävästi…

 • Haiha

  Tykkään itse Norlynin ja Voguen sukkahousuista, joista suurin osa vielä hetken tehdään Suomessa (Tornion sukkatehdashan päätettiin lopettaa, suuri harmi).

  Pakko sanoa, että minulla on samanlainen kokemus luvatusta Stockmannin alusvaate-/sukkapuolen takaisinsoitosta. Minulle luvattiin ilmoittaa, kun eräitä sukkahousuja tulee koossani, mutta soittoa ei ole koskaan kuulunut, ja tästä on jo yli puoli vuotta…

 • Matilda

  Hei Hanna, aivan upeita kuvia taas! Oot niin hehkuva!
  Kurjaa kun luottomerkki pettää, toivottavasti asia selviää. Itse olen luottanut jo monia vuosia Falken sukkahousuihin, ovat ihan suosikit! Ja niitä on aina muuten Hulluilla päivillä tarjouksessa, hamstraan sieltä useammat aina kaappiin odottamaan. :)

  Kiitos ihanasta blogista, täällä käydessä tulee aina niin hyvälle tuulelle, osaat olla jotenkin niin positiivinen kaikessa! <3

 • Monien hyvien vinkkien listaan voisin lisätä vielä Kunert-merkin, jota saa ainakin Sokoksista. Olen ollut tyytyväinen laatuun!

 • Argh, eiköhän homma tosiaan tämän kirjoituksen jälkeen hoidu: edellisissä kommenteissa tulikin jo sekä Stockan että Wolfordin lakisääteiset vastuut hommassa. PR -vaikutus tämän kokoluokan (siis mikä olisi heille kustannus antaa vain uudet sukkikset ja pahoitella) mogalla kyllä aikamoinen..
  Itse käytän Falken Chincillan sukkahousuja: kestää hyvin eikä lähde purkautumaan jos reikä tulee :)

  • Apua, eikun Kunertin nuo Chinchillanit ovat, ei Falken! Falkesta ei omaa kokemusta, vaikka paljon kehuja olenkin kuullut :)

   • Hei kiitos vielä korjauksesta! :)

 • VMV

  Merinovillaisia sukkiksia hakiessani kysäisin Stokkan myyjältä nukkaantumisesta- ja hymähdin mielessäni ilmeelle, mumisi jotain “villahan aina, tuota, yhdellä tutulla tytölläkin, tyytyväinen” ja hymyili päälle pääsemättä puusta pitkään. Taisin kyllä itse tokaista, että kaikkia valikoimissa olevia oli mulle haukuttu, että mikäs on todellisuus :D
  Mut Wolfordit nukkaantu n. parin päivän tauottoman käytön aikana. Mä en oikeasti ymmärrä, miten _nykyään_ voidaan olla valmistamatta neulossukkahousuja (tai sukkahousuja ylipäätään), jotka tekee tollasta. (Sitten on myös H&M:n kashmere-puserot, jotka ei nukkaannu, ja kalliimmat, joissa on heti palleroita, mutta en oikeasti mikään asiantuntija olekaan- vaan kuluttaja, joka ei halua tuhlata aikaansa ylimääräseen).
  Wolfordin luksusmainetta oon himmaillu, koska esim materiaalit ei oo sen luksumpia kuin muuallakaan, hintsusti mun makuun liikaa polyesteria esim. vaatepuolella, ja mainostekstit jauhaa tyhjää hypeä luksusmateriaaleista (lässynlää) ilman kouriintuntuvaa vakuuta siitä, mitä sanoilla meinataan (mut materiaalin alkuperän suhteenhan tällä ja näillä geenimuunnelluilla puuvilloilla on luksusmerkkien suhteen muutenkin ihan halpisverranto-ongelma: H&M menee aikuisten oikeasti moneen verrattuna ohi).
  Toki nappasin WF:n ekan parin käteen ihan vain sillä tuntumalla, että paketti ja neulos oli naisellisin (ja seksikkäin).
  Wolfordin nettikauppa toimii muuten jouhevasti, ei tuu postareita ja kotiovelle, jos eivät muuten sitten kuluttajaa osaakaan palvella. 10% alekuponki korvauksena on ala-arvoista, sen saa jo uutiskirjeen tilaamalla.

  Mut mitä denieriä käytät näillä kelein? Haluaisin itsekin läpinäkyvät tismalleen samoihin tarkoituksiin. Kaapissa ohuin on joku Asoksen 50den musta, joka tosin on hintaansa (3kpl/11e) nähden kestäny tosi nätisti.

 • Sade

  Olen myös käyttänyt vuosia ja vuosia ainoastaan Wolfordeja (ja siis minullahan on lähes aina mekko päällä, ja palelenkin niin paljon että kesäisinkin sukkikset), mutta vahingossa löysin viime vuonna Wolfordien voittajan ihan 6-0: Calvin Klein! Sattumalta hajosi sukkikset, ja kävelin Calvin Kleinin liikkeen ohi ja kävin sieltä nappaamassa sukkikset itselleni. Ja RAKKAUTTA. Wolfordit on kyllä olleet kestäviä, mutta valuvat ikävästi ja painavat vatsaan. Calvineissa on “kiristeet” yläreisissä, joten eivät valu YHTÄÄN mihinkään. Lisäksi vatsan seutu on hyvin miellyttävä, koska niiden ei siitä kohdin tarvitse “pysyä ylhäällä”. Hintakin on puolet Wolfordeista!
  http://fi.calvinklein.com/store/en/women/women-underwear/socks—tights/ck-matte-tights-80-denier—opaque-0000eck565000

  Näitä siis minulla varmaankin jo kymmenet käytössä. Ihonvärisille sukkahousuille en ole kyllä vielä löytänyt uutta lempparia, Vogue on ollut aika kestävä ja napakka yleensä.

 • vima

  Itselläni ei kylläkään ole vielä käyttökokemuksia, mutta Kappahlin sukkiksista olen kuullut myös pelkkää hyvää! Kuulemma jopa 10den sukkikset kestävät käyttöä! Itselläni on pari kyllä kaapissa odottelemassa, mutta ei ole vielä tullut käyttöä :D

 • j

  Eikä! Harmillista kuulla tuollaisesta palvelusta ja ymmärrän täysin! Itse ostin viime keväänä Niken valkoiset Air max theat, joilla hintaa tosiaan on n.130€. En valkoisia kenkiä ottanut käyttööni kuin vasta kesäkuun alussa, koska en halunnut pilata niitä kurakeleillä. Ne eivät käytössä kestäneet kuin heinäkuun alkuun saakka eli maksimissaan sen 2-3kk. Kengät rikkoivat sukan, rakkolaastarin sekä kantapääni verille, siten että tämä kohta vielä näin vuodenkin kuluttua erottuu jalastani. Menin sitten liikkeeseen kysymään, että mitä on tehtävissä, koska mielestäni 130€ kenkien kuuluisi kestää lähes päivittäistä käyttöä todellakin pidempään kuin kuukaudenpäivät. Myyjä tokaisi “niin joskus käy että kengät kuluvat ja menevät rikki” ymmärrän tämän kyllä, mutta sitä en ihan ymärrä, että tuon hintaluokan kengät muka noin nopeasti. Lopulta hän suostui ottamaan kengät ja numeroni sekä soittamaan asiasta eteenpäin. Heti seuraavana aamuna minulle soitettiin, että saisin hakea kengät takaisin enkä saanut mitään korvausta tästä… Epäilen myös hieman, että soittivatko he asiasta koskaan eteenpäin, koska heti seuraavana aamuna ottivat yhteyttä minuun että saisin hakea kenkäni pois. No sittemmin en ole Niken kenkiä ostanut vaikka muutama malli on kolkutellut mielessä, koska mietin yhä että mitä jos käy samoin. En ainakaan heidän liikkeestään enää osta. Kaverillani kävi myöhemmin saman mallisten kenkien kanssa täysin samalla tavalla. Hän oli ostanut ne nettikaupasta ja sai rahat kokonaan takaisin. Vaikkei hän olisi palauttanut kenkiä niin hän olisi saanut siitä huolimatta korvaukseksi noin puolet? vai jopa hieman ylikin rahoistaan.

  Kyllä harmittaa näin vielä vuodenkin päästä tämä tapahtuma. Lisäksi ihan samanlaista käyttöä ovat Reebokit kestäneet tuon jälkeen jo yli vuoden todella kovassa käytössä.

  Toivottavasti löydät pian uuden luottomerkkisi, johon et joudu samalla tavalla pettymään! :)

 • Sanna

  No huh. Omaan korvaani tämä kuulostaa aivan kertakaikkisen uskomattomalta! Kyllä kuluttajalla ymmärtääkseni joku suoja on. Eihän se niin voi mennä, että liikkeet myyvät kertakakäyttötavaraa (oletusarvona korkea laatu ja tuotteen pitkäikäisyys) kovalla hinnalla ja tuotteen hajotessa ensimmäisen käytön jälkeen nostellaan käsiä ilmaan no can do -tyyppisesti. Toivottavasti löydät uuden sukkahousumerkin ja kiitos kun toit myös huonon kokemuksen lukijoiden tietoon, eipä tarvitse itse kävellä samaan kuoppaan. Hyvää alkavaa kesää Sinulle ja perheellesi! :)

 • Essi

  Hei Hanna! Suosittelen kokeilemaan Falken ja suomalaisen Voguen sukkahousuja. Toki jokaisen kroppa on erilainen, ja näistäkään ei voi kokeilematta suoraan sanoa, että ovatko esimerkiksi säären pituus tai vyötärö sopivia sinulle. Mutta näiden merkkien sukkahousuissa laatu on puhunut myös minut sukkapuolen myyjän puolelleen.

  Wolfordin casessa laki on puolellasi, kuten jo moni on aiemmin kommentoinut. Omassa työssäni koen tällaiset tapaukset haastavina, mutta merkistä riippumatta vastaavat tapaukset kyllä korvataan mukisematta. Eri asia sitten on korvaako valmistaja reklamaation vastaanottaneelle myymälälle mitään. Wolfordin tapauksessa ilmeisesti ei.

  • Kiitos Essi! Eräs tuttuni jo näitä myöskin suositteli, joten ehdottomasti pitää kokeilla! Kiitos paljon vinkistä! :)
   Ja tosiaan, siksi en voinut antaa asian olla, koska minusta väite, että tämä nyt vain on tällaista sukkisten kanssa eivätkä he näitä reklamoi, soti vahvasti omaa oikeustajuani vastaan. Kuluttajasuojalaista muitan, että Wolfordin hintaluokan takia minulla on kuluttajana perusteltua syytä odottaa enemmän. Ja näin tosiaan taitaa olla :) Mutta Stockmann on jo osaltaan vastannut tähän ja hlauvat ehdottomasti selvittää tilanteen eteenpäin!

 • Plop

  Hei!

  Pakko vinkata myös Cubusten sukkahousuista! Itse käytän mekkoja noin viitenä päivänä viikossa, joten sukkahousut ovat kovassa käytössä. Alkusyksystä ostin Cubukselta mustat sukkahousut ja loppujen lopuksi kävin myöhemmin hakemassa vielä kahdet lisää, sillä laatu ja malli (vyötärö pysyy ylhäällä) yllätti positiivisesti. Nyt noita sukkiksia on tullut käytettyä koko talvi ja missään noista ei edelleenkään ole reikiä ja vyötärökappaleetkin ovat pysyneet suht napakoina. Malli taisi olla tämä: https://cubus.com/fi/7131440_F990 . Joitakin ohuempia sukkiksia on tullut myös tuolta kokeiltua, mutta niistä ei vielä ole pidemmän välin käyttökokemusta. Yksi ohuempi pari koki silmäpaon, mutta siihen taisi kyllä syynä olla samassa taloudessa majaileva, aina syliin yli-innokkaasti puskeva terrieri.. :D

  Ps. Pakko todeta kuten joku aiempikin lukija, että sinusta kyllä huomaa ihanan hehkun!

  • Hei kiitos hirveästi ihan uudesta suosituksesta! :D Pitää lisätä suositeltujen listalle! :) Ja kiitos paljon kauniista sanoista! <3 Nyt on olo jo vähän parempi, kun ei koko päivää tunnu siltä, että laatta lentää :D

 • Salla

  Heippa! Tosi harmillista kuulla. Kuluttajasuojalain mukaan tavaran tulee kestää käytössä puoli vuotta, eli näin sulla olis oikeus reklamoida. Aika ikävä, jos Wolford ei suostu.

  Aurinkoista päivää kuitenkin!

  • Pirre

   Ei tämmöistä ole, että sukkahousujen tulee kestää yli puoli vuotta. Kaikki täällä neuvoja jakaa, jotka ei tiedä asioista. Ei näitä kuulukaan korvata, päivä pidetty ja sitten vaaditaan korvauksia!

   • Kuluttajasuojalain mukaan kyllä tämän hintaisen merkin kohdalla kuluttajalla on perusteellista syytä oletta, että ei ole kertakäyttötavaraa :)

  • Kiitos Salla tästä tiedosta! Sukkahousut ovat tosiaan ongelmallisen herkkä tuote, mutta kyllä tuo, että ei edes yhtä käyttöä kestäneet niin liikaa Wolfordin kaltaiselle merkille. Kiitos paljon! :)

 • Amanda

  Suosittelen Vogueta. Eikös se ole kotimaista Nanso Groupiakin ymmärtääkseni, tosin oma ostokriteerini on hinta-laatusuhde.
  Jännä ettei Stockmann tullut teklamaatioasiassa yhtään vastaan, oli Wolfordin linja mikä hyvänsä. Tähänastisten kokemusten perusteella pidin erityisen hyvää asiakaspalvelua Stockan kilpailuvalttina!

  • Hei kiitos paljon suosituksesta! Et ole ensimmäinen joka suosittelee! Ja suomalaisuus on aina plussa! :) Stockan kassamyyjät olivat kyllä hyvin asiallisia ja tuntui, että heistäkin tuntui todella pahalta puolestani. Kuulosti enemmän siltä, että heidän kätensä on tässä sidotut. Sain tosin jo viestiä Stockmannin pr-osastolta ja he hoitavat jo tätä asiaa eteenpäin ja haluavat selvittää asian! :) Olen tästä hyvin iloinen, koska Stockmannilla on paikka sydämessäni. SIellä vauvasta asti isovanhempienikin kanssa paljon aikaa viettänyt <3 Ja mulla ihan sama kokemus STockasta! AIna olen saanut siellä todella hyvää palvelua.

 • Julia

  Onpa tosi harmi kuulla! Itseltäkin meni nyt kyllä maku kyseisen merkin kokeiluun, käytän niin vähän hameita ja mekkoja etten ole viitsinyt aiemminkaan kyseiseen merkkiin sijoittaa eikä näköjään tarvikaan jatkossa.

  Olen itse ollut töissä Stockalla (ja muistan että olit perheinesi kerran asiakkaanani, heh) ja tiedän, miten kurja tilanne tämä on todennäköisesti ollut myyjille. Kuulemma Stockalla esimiehet ovat nykyään vastuussa tosi isoista alueista (kokonaisista kerroksista?) ja monia esimiestehtäviä on karsittu YT:issä, joten varmaan aika stressaavaa olla siellä nykyään pomona ja asioita pääsee unohtumaan :(

  Olisi kyllä todella kiiinnostavaa kuulla miten tämä tilanne ratkaistaan, Stockmann näköjään ainakin tulee vastaamaan ja eiköhän Wolfordiltakin kohta herätä. Voisitko updateta tätä asiaa jos siihen tulee aihetta? Voihan tietysti olla, että jompi kumpi firma pyytää olemaan kertomatta vastauksiaan, mutta jossei niin olisi kiva kuulla miten tämä homma saadaan päätökseen :)

  • Kyllä. Tuo soti vaan niin kovasti omaa oikeustajua vastaan ja kun vielä merkki, mitä olen yli vuosikymmenen käyttänyt, niin tuntui olo niin petetyltä :D

   Ja voi hauska! :D Me ollaan tosiaank yllä perheen kanssa siellä moneen kertaan viikossa hoitamassa asioita. Stockalla on kummalisen suuri paikka sydämessäni (kuten siitä mun ja Alexan haastatteluvideosta tuli ilmi :D ) joten kyllä uskon, että sieltä halutaan hoitaa. Koska myyjät olivat tätä selvitellessäni kyllä todella ystävällisiä ja selvästi hekin pahoillaan puolestani. Kuulosti siltä, että heidän kätensä on Wolfordin suunnasta sidotut… JA se on käynyt näissä kommenteista ilmi. Wolfordin politiikka on näissä asioissa näemmä törkeän nihkeä. Ja nyt viime viikolla ostin ne juuri äitienpäivän kynnyksellä, joten osastolla oli paljon hälinää. Siinä on saattanut käydä unohdus siinä härdellissä.

   Mutta tosiaan Stockan pe-osasto on jo ilmoittanut tarttuneensa tähän ja asiaa selvitetään eteenpäin! :) Kerron miten käy :)

 • Henna

  Mulla aivan sama kokemus! Ostin viime viikolla Wolfordin ihonväriset sukkikset Stockalta ja hajosi ekassa käytössä ilman mitään huomattavaa kosketusta mihinkään. Surkea laatu!

  • Ei todellista!!? Todella harmillista, että hyvälle tuotteelle käy näin!!

 • Anonymous

  Omat pitkäaikaiset sukkahoususuosikit ovat olleet piecesin sukkikset! :) Vuosien saatossa on tullut testattua sukkiksia kaikista hintaluokista, mutta pieces on ollut ehdottomasti kestävin (40den ovat kestäneet nyt 2 vuotta ja olen pessyt niitä koneessa yms)! :) Toivottavasti tajuavat korvata sinulle nuo hajonneet!

  • Hei kiitos todella paljon hyvästä suosituksesta! :) Minua ei sinänsä enää edes harmita nuo sukkahousut, vaan koko asenne, että Wolford ei ota näitä vastaan. Asia olisi jäänyt heti siinä kassalla sikseen, jos en olisi kokenut vahvasti vääryyttä. Koska henk. koht. minulle ei Wolfordin osastolta riitä, että korvataan sukkikset. Toivoisn muutosta WOlfordilta kaikkia asiakkaitaan kohtaan. Jos on kuitti noin lyhyeltä ajalta, niin eihän tuossa voi edes lähteä minusta kinaamaan? Ellei nyt selvästi oel tyyliin saksilla leikelty… Mutta Stockmann on ilmoittanut jo halunsa selvittää asiaa joten huomenna pitäisi selvitä! :)

 • Sukkahoususankari

  Vie asia jaksaessasi kuluttajariitalautakuntaan (on oikeasti helppoa, ohjeet ton mestan sivuilla). Olisi todella mielenkiintoista nähdä, mitä kuluttajalla katsotaan olevan oikeus odottaa ton hintaisilta sukkahousuilta (tai sukkahousuilta ylipäätään, itse ostan aina kahdet jos tärkeä tilaisuus, ja kai se kertoo jotain noiden surkeudesta).. Uskon kyllä, ettei Wolfordin politiikka ihan noudattele lain kirjainta (normaalistihan on oikeus odottaa normaalia kestoa, mutta olisi hauska nähdä, kirjataanko päätökseen, ettei normaali kesto ole ohuilla sukkahousuilla edes yksi käyttökerta). Kukaanhan ei jaksa näitä mihinkään viedä yleensä, mutta teet kyllä laajemman palveluksen jos viet!

  • Olet ihan oikeassa. Sehän tuossa on, kun ei vaan jaksa! :D Mutta kun tuossa aiemmin eräs toinen lukija oli samanlailla WOlfordiin pettynyt ja vei asian kuluttajalautakuntaan ja tattadadaa , vuoden jälkeen sai päätöksen, että oli voittanut keissin… :D Oli kuulema hyvin yksinkertainen prosessi, mutta ylityöllistämisen takia vain kestää hyvin pitkään saada päätös.

 • Hei muru, onpä tylsä juttu tosiaan. Kaikella tavalla, tuotteen laadun ja palvelun tason. Suomessa on kumminkin kuluttajasuojalaki ja oli tuote mikä tahansa, se pitäisi ottaa takaisin. Itse en menisi mistään markettisukkahousuista reklamoimaan, mutta Wolfordeistä kylläkin.

  Ja vaikka yrityksellä olisi mikä tahansa käytäntö, eivätkö he halua pitää asiakkaistaan kiinni? Yhdet sukkahousut asiakkaalle heidän varastoltaan olisi pieni asia suuren mielipahan rinnalla. En ymmärrä miten yrityksen eivät tajua.

  Pisteet täältä myös H&M:n sukkiksille :)

  • Hei muru! Ja olen kyllä ihan samaa mieltä, että tässä ei nyt vain oikeus kohdannut. Siksi en tyytynytkään siihen selitykseen, jonka vielä Wolfordin Stockmannin vastaava minulle antoi “että näitä onnettomuuksia vain käy”. Sanoin takaisin, että ikävä kyllä en voi vain hyväksyä tätä. Minusta minulla on kuluttajana perusteellista syytä olettaa enemmän Wolfordin hintaiselta merkiltä. Tämän takia sitten tarjottiin tosiaan, että esimies soittaa, koska päätin pitää kiinni tästä periaatteesta :D Ja juuri näin! Uusien asikkaiden hankinta on monin kerroin kalliimpaa hankkia, kuin vanhoista kiinni pitäminen! Ja kiitos muru suosituksista <3

 • Anonymous

  Stocka toimii tässä tilanteessa kuluttajansuojalain vastaisesti. Lainmukaan jälleenmyyjä on vastuussa myymistään tuotteista suhteessa kuluttaja-asiakkaisiin eikä voi siirtää kuluttajaa asioimaan maahantuojan/valmistajan kanssa. Kyllä Stockan täytyy tietää tämä. Ota yhteyttä johonkin päällikköön ja sano, että haluat purkaa kaupan, koska tuotteessa oli virhe. Stockmann saa sitten kinata Wolfordin kanssa, se ei ole kuluttajan tehtävä. 60 euron sukkahousujen ei ole tarkoitus mennä rikki ensimmäisessä käytössä vaan niissä on valmistusvirhe.

  • Kiitos paljon kommentistasi! Minustakin tässä on nyt oikeudellinen ristiriita, en vain olettanut, että se olisi automaattisesti suoraan Stockmann, vaan siirsin syyttävän sormen enemmän Wolfordin puoleen… Koska kuluttajasuojalaissahan nimenomaan puhutaan siitä, että tietyssä hintaluokissa kuluttajalla on perusteellista syytä odottaa parempaa laatua… Mutta Stockmann on ihanasti jo vastannut asiaan. Jään odottamaan, miten asia eteenee!

   • Anonymous

    Olin tässä juuri kommentoimassa samaa. Näin se tosiaan on, että kuluttaja hoitaa reklamaation suoraan jälleenmyyjän kanssa. Stockmannin olisi siis pitänyt korvata tämä heti kun kävit tekemässä reklamaation. Tosiaan on hölmöä, että Wolford toimii näin mutta ihmettelen, miten Stockmannilla on heidän tuotteita myynnissään. En kyllä usko, että kauan pitävät, jos laatu on noin huonoa tuon hintaisella tuotteellaan eikä viallisia tuotteita edes korvata. Olen kyllä huomannut, että Stockan asiakaspalvelu ei ole nykyään kovinkaan hyvää verrattuna esimerkiksi merkkikauppojen asiakaspalveluun. Tämä johtuu varmaankin säästöistä. Hyvä, että Stocka kumminkin korvaa sinulle tämän. Luultavasti ovat löytäneet tämän postauksen ja ymmärtäneet mokanneensa.

    • Katri

     Joo mullekin tuli mieleen, että olisikohan stockalta edes vastattu jos et olisi maininnut tästä blogissa, kun ennen postausta sieltä ei mitään kuulunut, ja sitten asian saatua julkisuutta he ottivat yhteyttä. Oman kokemuksen mukaan heillä on asiakaspalvelu heikentynyt todella paljon viime vuosina (luultavasti säästöjen takia), ja ainakin itse olen joutunut pariin otteeseen pettymään stockan palveluun. Väkisinkin tulee mieleen, että olisiko vastausta kuulunut ollenkaan jos asialla olisi ollut joku “tavis”. Hyvä kuitenkin kun sait asiaa eteenpäin ja toivottavasti ongelma ratkeaa. Itsekin olen harkinnut Wolfordeja kun sukkikset on jalassa melkein päivittäin, mutta toistaiseksi olen pärjännyt h&m:llä. Ehkä testaan joskus falkea, jota monet on kehuneet.

     • Sitä ei tosiaan koskaan varmaksi saada tietää. Kun ostin sukkahousut, se oli juuri muutama päivä ennen äitienpäivää, joten osastolla oli kyllä poikkeuksellisen kiirettä, mikä ehkä voi selittää sen, miksi minulle on unohdettu soittaa…? En tiedä, vastausta tähän en tiedä. Mutta jos minulla ei olisi ollut blogia, olisin kyllä varmasti Stockalle taas perään soittanut ja kysellyt, missä on mennyt vikaan? en varmasti olisi antanut asian olla, koska minusta tässä ei vain ainakaan oman oikeustajun mukaan toimittu oikein. Olen aika perääan antamaton, kun näin koen :D
      Mutta kiitos paljon suosituksestasi! H&M on tosiaan monen suosikki! :)

 • Annie

  Oho, onpa ikävää. Itse en ole Wolfordeja edes kokeillut tyyriin hinnan takia, vaan luotan perus Lindexeihin. Tosin nyt alkoi noi H&M:t kiinnostaa kovasti, ihanaa kun täältä saa hyviä vinkkejä.

  Mutta mitä tulee reklamaatioon, tuotteellahan täytyy kuluttaja-suojalain nojalla olla kohtuullinen käyttöikä – mikä ei edes ohuiden sukkahousujen kohdalla mielestäni voinut täyttyä jo niitä jalkaan laittaessa, vielä noin hintavan parin kohdalla. Se, että yritys on päättänyt olla ottamatta vastaan reklamaatioita ei kuulosta oikeutetulta – vaihto-oikeus on asia erikseen: reklamaatioon asiakkaalla on aina oikeus myös ilman kuittia, eikä tuotteen missään tapauksessa tarvitse olla paketissa! Ja sinulla vielä oli todisteena kohtuuttoman lyhyestä käyttöiästä kuitti ed.päivältä. Kuulostaa kyllä ihan väärältä ja sinuna olisin vielä yhteydessä vaikka Wolfordiin. Itse asiakaspalvelussa työskentelevänä alkaa tämmöiset aina harmittaa.. :)

  • Kiitos paljon Annie! Minun oikeustajuni sanoo aivan samaa. Ymmärrän, että sukkahousut ovat problemaattinen ja herkkä tuote, mutta siksi olenkin ostanut Wolfordia, koska odotin saavani paremmin kestävän tuotteen. Sitä minulle laadukkaampi merkitsee… Pidempää kestoa. Ei kertakäyttötavaraa, mihin edes tämä Wolford-pari ei yltänyt. Kiitos vielä tästä tiedosta. Stockalta tähän nyt jo reagoitiin, joten toivottavasti saan pian vastauksen ilmaan roikkumaan jääneeseen kysymykseeni! :) Kiitos vielä myötäelämisestä ja kannustavasta kommentista! :)

 • Pirjo Stockalta

  Hei Hanna,
  kiitos palautteestasi! Onpa kurja kuulla, että jouduit pettymään luottomerkkiisi ja että vastauksemme on jäänyt viipymään. Palaamme sinulle huomenna asiaan heti, kun olemme saaneet tavaratalon auki.

  • Hei Pirjo,
   kiitos kun seuraat ja vastasit näin ripeästi! :)
   Kyllä, todella harmillista, että joutuu pettymään mihin tahansa, johon on jo yli vuosikymmenen vahvasti luottanut. Minä en tosiaan tiedä missä on mennyt vikaan asiaan palaamiseen suhteen. Muistiko asia kulkea eteenpäin esimiehelle siinä äitienpäiväviikonlopun vilinän alla vai mikä on mennyt vikaan. Mutta kiitos suuresti, kun omalta osaltanne selvitätte asiaa! Näissä kommenteissa on tullut ilmi, että ongelma taitaa tosiaan olla Wolfordin nihkeä reklamaatiopoltiikka, mutta kiitos, kun pistät vielä eteenpäin! :)

 • Katri

  Hei Hanna!
  Harmillista ja toki myös ymmärrettävää, että petyit Wolfordiin niin yrityksenä kuin tuotteena. Toivottavasti löydät korvaavan, voin itse suositella Hennesin sukkiksia myös! Todellakin sopii pitkälle ihmiselle, ei lähde valumaan :)

  Aloin pohtimaan, josko Wolfordin reklamointipolitiikan takana olisi esim. tuote itsessään. On nimittäin hankala todistaa millaisissa olosuhteissa ongelma on ilmaantunut. En usko että liioittelit tapahtunutta ja tuon hintaisten sukkisten todella kuuluisi kestää – toisaalta on totta, että joskus tällaista sattuu ja virhekappaleita pääsee myös laadunvalvonnan läpi. Siten ymmärrän osittain Wolfordin käytäntöä, toisaalta mielestäni olisi hyvää palvelua myös avata tätä taustaa heidän puoleltaan. Lisäksi tuli mieleen, että ehkä esimiespuolella on tapahtunut inhimillinen virhe: kommunikoinnissa, aikataulussa tms. Näitäkin ikävästi sattuu, eivätkä asiakkaat saa tietää.

  En siis työskentele kyseisellä merkillä, vaan tuli mieleeni että on paljon asiaan vaikuttavia tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa välinpitämättömyydeltä. Hyvä, että toit kumminkin asian esille, toivottavasti Wolford huomaa kirjoituksesi :)

  • Hei Katri!
   Kiitos paljon ajattelevaisesta kommentistasi ja hyvästä suosituksesta! :)
   Ja minä mietin näitä asioita myös heti tämän käytyä. Siksi odotankin esimiehen soittoa edelleen, koska onhan tässä jo ristiriitaa Suomen kuluttajasuojalainkin kanssa. Ja mietin ihan samaa. Sitä tuossa aiemmissa kommenteissakin mietin, että en tiedä missä on mennyt vikaan, kun soittoa ei ole kuulunut. Onko viesti edes päässyt perille, onko esimies ollut töissä kuluneella viikolla, vai onko ollut esim aikomusta koskaan vastata? Niin moni asia voi tähän vaikuttaa, joten en tiedä vielä missä vika. Minäkin todella haluaisin kuulla näitä perusteluita. Ymmärrän, että sukkahousuissa varmasti haasteellista, mutta minullakin kuitti edelliseltä päivältä ja pitäisi sen olla jo perusteltua syytä haluta asia asiakkaan kanssa selvittää. Mutta toivottavasti tähän tosiaan löytyy joku inhimillinen ja hyvä syy! :) Kiitos vielä! :)

 • Mira

  Hei, minulle kävi ihan samoin nude-Wolfordien kanssa. Mua kismitti tuo jälleenmyyjien käsien sitominen niin paljon, että päätin viedä asian pidemmälle. Metsästin netistä Wolfordin päämajan yhteystiedot (oli muuten salapoliisitason hommaa jo se), löytyi lopulta Itävaltaan osoite. Sieltä vastasi tympeästi joku asiakaspalveluhenkilö ja pyysi lähettämään housut sinne Itävaltaan. Tein työtä käskettyä. Sen jälkeen ei kuulunutkaan mitään kahteen kuukauteen. Sitten alkoi itseäni sen verran kiehuttaa koko firman toiminta, että laitoin tälle asiakaspalvelijalle uudelleen mailia. Sieltä tuli vastaus, että “joo, kyllä niissä oli reikä jalkaterässä” ja sitten selitys perään, etteivät he korvaa mitään. Aloin vängätä sähköpostitse asiasta. Lopputulos oli se, että he vaativat minua maksamaan euron uusista sukkiksista, koska heillä ei ole nettikaupan valikoimissakaan ilmaisvaihtoehtoa! Ja “hyvityksenä” sain heidän nettikauppaansa -10% alennuksen. Totesin, että kiitos – oli muuten viimeinen kerta Wolfordia meikäläisellä. Saavat tehdä sukkiksensa vaikka kullasta, mä en niihin rahaa laita!

  • Siis apua… Tämäkö tosiaan on Wolfordin tapa toimia :O Noilla hinnoilla tuohon ei ole minusta mitään perusteita! Ja siis jos vastaus tosiaan noin hidasta ja tympeää, niin ei varmaan kannata odottaa parannusta lähiaikoina… Eikai auta muu kuin äänestää jaloillaan ja viedä sukkahousurahat toiselle firmalle :o

 • Katri

  Mua ottaa niin aivoon tällaiset jutut joissa lain asettamat velvoitteet pyyhitään pois jollain ylimielisellä “tämä on firman käytäntö” -löpinällä. Tietysti luotetaan, etteivät asiakkaat vie asiaa eteenpäin… No, ylipäätään rassaa, että kuluttajaa noin yleensäkin viedään kuin pässiä narussa ja pistetään tuotteen epänormaali kuluminen tms. asiakkaan viaksi tai pestään muuten omat kädet koko hommasta.
  Itse toivon aina, että ihmiset reklamois mahdollisimman paljon, että yleiseen kulttuuriin tulis jotain muutosta. Lisäksi mä kannatan sitä, että “vaikutusvaltaiset” henkilöt kuten bloggaajat tois avoimesti ja useammin esille huonoja kokemuksia tuotteista/merkeistä/palvelusta, koska huono julkisuus pakottaa parantamaan toimintaa. Monesti oon lukenut, ettei bloggaajat halua antaa huonoa palautetta sen takia, että luo negatiivista ilmapiiriä – mutta epäkohdista vaikenemisella ei synny muutostakaan! :D

  • Mä olen tiedätkö sun kanssa ihan samaa mieltä. Kaikesta. Olen ennenkin joutunut vääntämään tällaisissa selvästi väärin hoidetuissa tilanteissa ja kyllä se on aina saatu ratkaistua, kun on vaan jaksanut pitää puolensa (ja asiallisesti). Mutta tosiaan paljon harmittaa se, että luotetaan siihen, että asiakas antaa asian sitten olla ja tyytyy kohtaloonsa. Nyt oli kuitenkin kaikin puolin niin luottomerkki, johon petyin melkoisen syvästikin, niin en vaan voinut antaa asian olla. Olen merkkiä monestikin täällä kehunut. Koen jo melkein velvollisuutena sanoa, jos joku näin hehkuttamani tuote ottaakin tällaisen käänteen. Ja mä olen samaa mieltä. Myös tällaisia harmittavampiakin asioita on hyvä ottaa esiin (tosin asiallisesti ja halukkaana parantamaan tulevaa). Koska nimenomaan, minä toivon etunenässä, että asiaan tulisi Wolfordille parannus! Pitkään luottanut tuotteeseen ja haluaisin, etät jos tosiaan laatu nykyään tätä, niin he parantaisivat toimintansa entiselle tasolle! Kiitos paljon kommentistasi. Olen hyvin samaa mieltä.

 • Maria

  Moi Hanna, kurjaa että jouduit pettymään luottomerkkiisi. Itse voin lämpimästi suositella Falken sukkiksia! Paljon väri/malli/paksuusvalikoimaa ja ovat oikeasti kestävät käytössä!

  • Hei ihana! Kiitos huimasti suosituksesta! Olet jo toka joka niitä suosittelee! Kiitos – testiin menee! :) Toivottavasti siellä voidaan hyvin? Juuri ihastelin sun ja tyttöjen kuvaa facessa <3

 • Marika

  Ihana asu :) Ja mikä sattuma; kiikutin itse H&M:ltä samaiset shortsit tänään kotiin, Todella kauniit ja luulen, että saavat paljon käyttöä!
  Woldordista en osaa sanoa mitään, mutta täältä saikin hyviä vinkkejä mistä kannattaa sukkahousuja ostella!

  • Hei jee! Ne on niin kivat! Mäkin bongasin ne mallinuken päällä kun yritin löytää sormikkaita pojille (eihän niitä enää tähän vuodenaikaan löytynyt :D ) mutta kiitos näiden, en mä sit tyhjin käsin lähtenyt… :/ Ja niin mahtavaa, että teiltä kaiklta lukijoilta sai tosiaan heti avuksi hyviä vinkkejä! :)

 • Tipunen

  Ei mikään tuotteita myyvä taho voi päättää että ei reklamoi tuotteitaan, ymmärtääkseni reklamaatio-oikeus perustuu ihan kuluttajalakiin eikä sukkahousuista voi reikää nähdä avaamatta pakettia..! Todella outo vastaus ja myös yllättävän tympeää palvelua Stockalta!

  • Kyllä oli minustakin omistuista… Koska en ikinä odottanut saavani tällaista vastausta, vaikkakin ystävällisesti se esitettiin. Olen odottanut jo viikon vastausta, mutta hiljaista on ollut…

 • Veera

  Ei ole Wolford tainnut ymmärtää reklamaatioiden hoitamisen tärkeyttä. Loppujen lopuksi se miten mikä tahansa yritys hoitaa reklamaatiot kertoo yrityksestä aika paljon.

  Esimerkillisessä reklamaation käsittelyssä asiakkaalle jää positiivinen fiilis ja hän saattaa jatkossa käyttää yrityksen tuotteita tai palveluita. Huonosti hoidetuissa käy näin kuten sinulla, äänestetään jaloilla.

  Se, että reklamaatiopolitiikka on tuollainen on ihan järjetöntä! Iski vähän tunteisiin tämä asia :D

  Itsekin olen ostanut Wolfordin sukkahousuja vuosia sitten, eipä tarvitse harkita enää ostanko.
  Olen myös pitänyt H&M sukkiksista, tosin en ole ihonvärisiä ohuempia käyttänyt vaan lähinnä mustia, mutta hinta-laatusuhde niissä ainakin on ollut todella hyvä :)

  • No näinhän se on… On huomattavasti kalliimpaa lähteä hankkimaan uusia asiakkaita, kuin pitää kiinni niistä vanhoista… Kyllä on vaikea olla ihmettelemättä tätä politiikkaa… Pitänee tosiaan laittaa kyselyä aiheesta Wofordille suoraan. Onko tämä tosiaan maailmanlaajuinen käytäntö? Vai vain jotain, mikä pätee Stockalla…? Niin harmi, koska olen tosiaan niin pitkään ollut vakioasiakas ja nyt tuli niin sellainen olo, että rahat kyllä menevät muualle jos tämä on vastaus. Ei tuollainen palautuspolitiikka voi käydä päinsä tuollaisen merkin kohdalla, missä noin korkea hinta! Kyllähän nyt mikätahansa tuote pitää ainakin käyttökerran kestää! Ja hei kiitos vielä vinkistä! Niistä olen onneksi todella monelta saanut jo todella positiivisia käyttökokemuksia! :)

 • Elle

  Hmm, auttaisikohan jos ottaisit yhteyttä suoraan Wolfordiin? Vaikka tämä nyt ei sama asia olekaan, niin viime vuonna eräästä kaupasta juuri ostamastani paidasta lähti lanka purkautumaan ja mennessäni liikkeeseen, myyjä sanoi ettei “tämä hänen mielestään ole reklamaatio vaan täysin omaa syytäni”. Lähetin paidan reklamaatiokirjeineen yrityksen pääkonttorille Espanjaan ja pian minulla olikin rahat tililläni. Sain vielä ystävällisen puhelinsoiton, jossa pahoiteltiin tilannetta. Kannattaa siis yrittää!

  • Hei kiitos paljon vinkistä! Ehkä pitänee tosiaan lyhyt ja ystävällinen viesti sinnekin suuntaan laittaa? Koska jotenkin tuntuu niin harmilliselta, että firma johon on yli vuosikymmenen luottanut, pettäisi nyt näin pahasti…? :/ Kiitos tosiaan tästä ideasta. Miksiköhän en heti tätä miettinyt? Mutta kyllä – olisi kiva tietää mitä suoraan merkiltä tästä sanotaan.

 • EmmiMaria

  Aivan käsittämätöntä ettei sukkiksia edes vaihdeta ehjiin! Olen kuullut kyseisistä sukkahousuista hyvää ja meinannut itsekin ostaa, mutta enpä taida. Marketti sukkiksissa ei nyt haittaa vaikka heti menisikin rikki, harmittaa ehkä mutta halpoja kun ovat niin ei voi odottaa ihmeellistä laatua niiltä.

  Itse olen todennut h&m sukkikset hyviksi ja kestäviksi. Ostin sieltä sukkikset vuonna 2013, ja edelleen samat on käytössä, kuin uudet! Tosin käytän ehkä max 2 krt vuodessa :) myös voglian (kirjotetaankohan noin) sukkapökistä olen kuullut hyvää! :)

  • Jotenkin yllätyin itsekin tästä suuresti. Kun on noin hintava merkki, niin oletin jotenkin automaattisesti, kun tuolla tavoin ekasta jalkaan laitosta rikkimenneitä sukkahousuja ei vaihdettu toisiin? Mullakin kuitti edelliseltä päivältä. Mutta nyt käynyt viimeistään kommenttiboksissa selväksi, että Wolford ei reklamoi tällaisia. Ikävä kyllä itse, yli kymmenen vuotta näitä käyttäneenä en voi mitenkään enää luottaa, että uskaltaisin ostaa uudestaan, ellei reklamaatiopoltiikka muutu.

   Ja hei kiitos suosituksesta! Todella moni on jo H&M sukkahousujen hinta-laatusuhdetta kehunut, joten ne menevät ehdottomasti kokeiluun! :)

 • Kata

  Lidlistä saa myös hyviä sukkahousuja! Ovat kestäviä! :)

  • Kiitos paljon vinkistä Kata! :)

 • Kira

  Sama täällä, olen käyttänyt ainoastaan Wolfordin sukkiksia kymmenisen vuotta. Koska en käytä housuja lainkaan, käytän merkin sukkahousuja päivittäin (no helteillä en sentään). Eli kokemusta löytyy :)

  Vuosiin on mahtunut vastaavia rikkoutumistapauksia pari kertaa, mutta en allekirjoittaisi tuota, että laatu olisi nykyisin jotenkin heikompaa. Ei se mielestäni ole, ja olen ostanut jo alkuvuoden aikana ehkä kolmet sukkikset. Minun maanantaikappaleitteni välillä on ollut pari kolme vuottakin eli noita vain valitettavasti mahtuu joukkoon, mutta eihän se kivalta tunnu kun heidän sukkiksiinsa kuluu sievoisia summia :(

  Olen itsekin jossain kohtaa harkinnut merkin vaihtamista, mutta en ole toistaiseksi löytänyt yhtä hyvää vaihtoehtoa.

  Toivotaan, että Stockalta ottavat edes yhteyttä, kuten lupasivat!

  • Wau! Sinulla tosiaan on kokemusta! :) Minä en sentään niin usein käytä, mutta todella pitkän ajan jo heidän sukkiksiaan aina ostanut. Mutta kiva kuulla, että olet sitä mieltä, että laatu ei ole heikentynyt. Onko sitten niin, että he eivät edes vain maanantaikappaleita (joita toki aina kaikkialle mahtuu) halua korvata, vaan jättävät ne asiakkaan lompakolle kannettaviksi…? Näissä kommenteissa on käynyt ilmi, että tämä on tosiaan Wolfordin reklamaatiopolitiikka. Mitään avattua ei oteta takaisin… JOten en kyllä mitenkään voi tukea yritystä, jonka hinnat ovat noin korkealla ja maanantaikappaleiden kohdalla kulut hoidan ilman kysymystäkään minä… Jos siihen ei tule muutosta tulevaisuuteenkin (että uskaltaisin joskus toistekin ne ostaa eikä vain nyt) niin on pakko kyllä katsoa sukkahousut muualta. Kiitos vielä kun merkin lojaalina käyttäjänä kerroit oman kokemuksesi! :)

 • Oho!!! Wolfordin tummia sukkiksia on minullakin käytössä, eikä ole mitään moitteen sanaa ollut.
  Se olisi mennyt vielä läpi, jos kyseessä olisi ollut maanantaimalli, mutta reklamointimahdollisuutta ei ole??? Joskus olen Norlynin sukkia joutunut lähettämään takaisin ja reklamaatio on hoitunut mallikkaasti ja hyvityksenä on tullut extratuotteita.
  Harmillista, että hyvän laadun saavuttanut tuote onkin nykyään sitten ihan muuta :/

  • No siis ihan sama juttu! Mulla on elämäni aikani ollut ihan älyttömän monta paria ja ne ovat kyllä todella monta kertaa palvelleet ennen mitään moitteen sanaa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin kävi, ja tosiaan ihan heti ekasta käyttökerrasta välittömästi. En ikinä uskonut kuulevani tuon hintaluokan sukkahousumerkiltä, että MITÄÄN reklamaatiomahdollisuutta ei ole. Täten en voi muuta kuin vaihtaa merkkiä (ellei brändi muuta reklamaatiopolitiikkaansa).

 • eemmsse

  Voi taas vaan todeta että WOW mitä kuvia! Hehkut niin upeana! Ikävä juttu sukkisten kanssa ja käsittämätöntä ettei reklamaatiomahdollisuutta anneta :/ Lukijan näkökulmasta kuitenkin kiva, että kerroit tapahtumasta blogissa. Tuo jotenkin tietynlaista “uskottavuutta ja luotettavuutta” että pettymyksistäkin mainitaan, vaikka ei oo luottamuspulaa suhun aiemmin ollutkaan :D

  • Voi kiitos kauniista kohteliaisuudesta. Saan kyllä kiitellä päivittäin teitä mun hyväsydämisiä ja ystävällisiä lukijoita! Ja siis mua itsekin tuntui tosi pahalta, koska kyseessä luottomerkki, jonka nimeen olen moneen kertaan blogissakin vannonut. Täällä kehun tuotteita joihin todela luotan ja joita itse käytän, jos se muuttuu, niin minustakin on hyvä asia, että siitä sanotaan. Toivottavasti tämä auttaa muita kuluttajia tekemään lompakolleen järkevämmän valinnan tai vaihtoehtoisesti kyseinen bräni saisi todela miettiä uusiksi reklamaatiotaan.

 • Tiina

  Onpa harmillista. Eikä kyllä mielestäni kovin hyvää asiakaspalvelua Stockaltakaan, kun soittoa ei kuulu. Uskoisin että käytät liikettä paljon, joten heidän sietäisi hoitaa tilanne paremmin senkin takia. Toki jokainen asiakaspalvelutilanne tulisi hoitaa hyvin, mutta luulisi että haluaisivat kanta-asiakkaan asioivan jatkossakin…

  Aivan ihania nuo edellisen postauksen kuvat! Uskomattoman kauniit puut ja sinä! Olimme sunnuntaina Lintsillä ja sielläkin kukkivat kirsikkapuut, mutta kun niitä on noin monta niin ovat vielä upeammat.

  • En tiedä missä vaiheessa on tullut ongelma. Onko viesti välitetty eteenpäin, vai eiko Wolfordia vain kiinnosta hoitaa asiaa eteenpäin? Stockan päästä sain kyllä todella asiallista palvelua. Kuulosti siltä, että heidän kätensä oli sidottu Wolfordin puolelta. Ja mitä nyt näitä kommentteja lukenut, niin tämä tosiaan taitaa olla Wolfordin politiikka reklamaation suhteen.
   Itse tosiaan käytän STockmannia ihan hurjasti ja varmasti käytän tulevaisuudessakin. Wolfordin sukkikset vain jätän ostamatta ja tsekkaan jo oston yhteydessä, mikä on sukkisten kohdalla reklamaatiopolitiikka.

 • Haidi

  Vitsi miten ihana kesä asu! Ja siis tuo wolford.. Mullakin on monet vuodet ollut heidän sukkiksiaan, ja mustat yli 40denieriset mulla on kestänytkin tosi hyvin ja ne on niin paljon laadukkaammat, kun vaikka perus Lindex, jolta välillä myös ostan :) mutta viime kesänä multakin hajosi noita ihonvärisiä 20denirisiä viikon Sisilian reissulla kahdet !! Ja yleensä olen pärjännyt niillä paljon pidempään. Mutta erittäin kurjaa tuosta tekee se, että sitä luvattua soittoa ei koskaan kuulunut!

  • Ei ole totta! Onkohan todella niin, miten monien “luksus”tuotteiden kanssa käy, että kun menekkiä on niin siirretään valmistus kustannustehokkaampaan maahan ja laatu kärsii siinä samalla..? Ainakin Luikkareiden monogram-shaalien ja Miu Miun Bow-bagin kanssa taisi käydä joskus näin? AInakin vuosia sitten käytiin siitä todella mielenkiintoisia keskusteuja kommenttiboksisssani. Mutta niinb kurjaa. AIna harmillista kun joutuu pettymään johonkin, mihin luottaa.

   • Haidi

    Jep! Mutta tosiaan mustat sukkikset mulla edelleen on Wolfordilta, niissä kun laatu on ollut kohdillaan, mutta uusia ihonvärisiä luottoja etsin ja nyt kommenttien perusteella lähtee Hennesin sukkikset testiin (: ja jeps harmillista huomata, että merkik nousevissa tuotteissa kuten tuo lv ja miumiu hinta nousee ja laatu tippuu :/

 • Maria

  Ikävä kuulla sun sukkahousu episodista. Itselläni on kyseisen merkin kanssa vastaavanlainen keissi.
  Sain wolfordin myymälävastaavalta täysin ala-arvoista asiakaspalvelua. Mielestäni tuon hintaisten sukkahousujen on kestettävä kauemmin kuin kerran tai kaksi.
  Itse sain rahani takaisin vasta kun sanoin tekeväni reklamaation korttiyhtiölleni. Kuulin myös omalta korttiyhtiöltäni, että wolford on kuulema erittäin hankala hoitamaan reklamaatioita.
  Toivottavasti sinun keissi sujuu lopulta parhain päin!

  • Todella harmillista kuulla! Koska tosiaan kuulin sivukorvalla kun muut Stockan myyjät sivussa ihmettelivät, että kuinka tosiaan Wolford ei tällaisessa tapauksessa vaihda tuotetta? Stockan henkilökunta oli kyllä todella asiallista, kuulosti siltä, että heidän kätensä ovat sidotut. Taitaa siis tosiaan olla tämän firman poilitiikka. Ei siinä sen kummoisempaa, vaihdan vain merkkiä. En voi missään nimessä ostaa tuon hintatason sukkahousua, jos laatu tuota ja reklamaatiomahdollisuus nolla.

 • Pipa

  Heips Hanna! Mulla on aika samanlainen stoori käynyt Wolfordin sukkisten kanssa! Olen käyttänyt niitä mooonta vuotta ja ennen kuin ostin niitä itse lainasin jopa äidiltäni. Nyt minulla kahdet viime sukkahousut menneet rikki heti jalkaan vetämisen yhteydessä! Aivan hiton raivostuttavaa! Kävin heidän omassa liikkeessä kyselemässä, että mitä ihmettä?!? mutta vastauksena kuului, että ne ovat vain käyttötuotteita ja joskus näin käy. Eipä tarvitse enää ostaa kalliita sukkahousuja. Suutuspäissäni menin sitten ostamaan Henkka maukalta sukkikset ja siis nehän oli ihan suoer laadukkaat! En voi käsittää, mutta ne ovat kestäneet jo useamman pesukerran pyykinpesukoneessa. Joten entisenä Wolfordin fanina, voin suositella H&M:n sukkiksia. Toki sielläkin pitää vähän katsoa ettei niitä kaikista halvimpia osta.

  Halusin vielä erikseen onnitella perheenlisäyksestä! Onnea tuleville isoveljille ja vanhemmille <3

  • Johanna

   Olen huomannut ihan saman viimeisen vuoden aikana ja aina luulluut että minä vain sählään sukkisten kanssa ja kohellan kiireessä, koska aiemmin on aina wolford kestänyt. Hyvä kuulla teidän muiden kokemuksia, enkä enää uusia wolfordeja hanki (ainakaan ihovärisiä). Kohta ei tarvitsekaan sukkiksia, kesä tulee, jee!! ;)

   • Todella harmi, jos laatu nykyään näin kehnoa! Niin sääli, koska oikeasti olivat ennen ihan älyttömän hyviä! Stockmann tosiaan tähän keskusteluun jo reagoi ja sanoi palaavansa minulle asiaan huomenna (peukku)

  • Siis tämä on ihan järkyttävää kuulla, koska näistä kaikista tulleista kommenteista päätellen kuulostaa siltä, että laatu on todella heikkenemään päin?! Todella harmillista, sillä laatu on tosiaan ennnen ollut ihan loistavaa! Mutta jos sinulla käynyt noin jopa kahden peräkkäisen kanssa ja sait samanlaisen vastauksen kuin minä niin ei varmaan ole kovin harvinaista tämä… Joo, ovat käyttöön tarkoitettuja joo, mutta sillä moninkertaisesti markettisukkahousua kalliimmalla hinnalla minun mielestä kuluttajan on perusteellista syytä odottaa parempaa laatua kuin KERTAkäyttöä!! Ja kiitos! Mä ehdottomasti käyn kokeilemassa H&M sukkiksia! :D

   Ja iso kititos vielä onnitteluista, sekä siitä, ett jaoit oman kokemuksesi! Todella hyvä kuulla.

 • s

  Nuo tuollaiset ovat kyllä harmillisia (ja ärsyttäviä!) tilanteita. Itse ostin muutama vuosi sitten Dr. Denimin farkkuleggingssit eräästä verkkokaupasta, ja housut ratkesivat parinkymmenen käyttökerran jälkeen. Vänkäsin tästä verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa sähköpostitse monta viestiä, sillä minunkin mielestäni tuon hintaisten leggingsien (50€ verrattuna esim H&M:n vastaavat 20€) tulisi kestää käytössä pidempään. Koska asia ei edennyt mihinkään, otin yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan, osittain myös periaatteellisista syistä! Vuosi siinä meni, mutta lautakunta ratkaisi asian hyväkseni, ja sain osan kauppahinnasta takaisin itselleni. :D

  • Hei kiitos paljon tästä, että jaoit tarinasi. Ja siis yhdyn tunteeseesi täysin. Ihan sama minulle. Ei se raha ole tässä se iso tekijä, vaan periaate! Mulla ei nyt vain ole kärsivällisyyttä lähteä taistelemaan asiaa kuluttajalautakunnan kautta koska tosiaan se on pitkä prosessi, mielummin vain jätän merkin kokonaan, enkä tue merkin periaatteita. Olen jo vuosikymmeniä merkkiä käyttänyt, joten siinä menee minun seuraavien vuosikymmenien sukkahousurahat jonnekin muualle :D Nostan hattua, että periaatteitasi kunnioittaen jaksoit asian taistella!

   • s

    Jos joku muu kamppailee samanlaisten ongelmien kanssa, niin pakko vielä tarkentaa tuota omaa kommenttiani, että vuosi meni siis siinä, että asiani käsiteltiin lautakunnassa. Siellä ollaan erittäin ylityöllistettyjä! Itse valituksen tekeminen oli helppoa ja nopeaa, ja postittamisen jälkeen minuun oltiin yhteydessä vain kerran (vastapuoli oli saanut valituksen ja kommentoinut sitä, minulta kysyttiin, haluanko vielä vastata heidän kommenttiinsa). Kahdeksan kuukauden päästä tästä ratkaisu tuli postissa kotiin. :)

    • Ihan totta… Näitä juttuja on ihan älytön määrä… Mutta oli hyvä kuula vähän lisää proseduurista sinun kokemuksesi kautta. Kiitos!! :)

 • SW

  Mulla on 6-vuotta ollut samat sukkahousut wolfordilta ja uskomatonta laatua! Nyt alkaa vasta kulumaan puhki ja ajattelin juuri ostaa uudet, mutta jos laatu ja reklamaatio mahdollisuus on tämä 60€ sukkahousuissa, taidan jättää välistä.. Kirjottelethan blogiisi jos löydät uuden merkin joka vastaa wolfordin aikaisempaa laatua!

  • Siis juuri näin… Mä olen suoraan sanottuna ihan järkyttynyt, että reklamaatiopoltiikka on tämä tällaisen hintaluokan sukkiksen kohdalla. Laatu on tainnut todella mennä alaspäin, jos tämä on näin monen täälläkin kirjoittaneen asiakkaan tulos. En mitenkään voi ostaa tuon hintaluokan sukkahousua, jos laatu ei kestä ensimmäistä käyttökertaa ja reklamaatiomahdollisuus täysi nolla… Ja ehdottomasti. Täällä ehdoteltiin jo H&M sukkahousuja (hyvä hinta-laatusuhde) joten niitä varmaan ainakin kokeilen! :)

 • Onpa tosi kurja kokemus… Oman kokemukseni mukaan Wolford pesee muut sukkahousut mustien kohdalla – ihonvärisiäkin ostan aina silloin tällöin, mutta niiden kohdalla en ole huomannut, että merkkiuskollisuudesta olisi kauheasti hyötyä. Kuitenkin tuon hintaluokan sukkiksien kuuluu kestää pukeminen ja normaali käyttö ja yleensä ne kestävätkin, joten toivon, että saat asian sovittua heidän asiakaspalvelunsa kanssa.

  Je hei, aivan ihana asu – ihan sädehdit näissä kuvissa! <3

  • Minulla on ihan sama aiempi kokemus Wolfordista. Olen yli vuosikymmenen käyttänyt ja täällä blogissa monesti niiden nimeen vannonut, mutta olen kyllä nyt ihan äärimmäisen pettynyt tähän reklamaatiopolitiikkaan. Minullakin kuitti kädessä edelliseltä päivältä! Kyllä ehdottomasti kuuluisi kestää. Se vain aina harmittaa suuresti, kuin on joku mihin luottaa ja sitten joutuu pettymään karvaasti.

   Mutta kiitos paljon! Olet kovin ystävällinen! Sekä iso kiitos kun jaoit oman kokemuksesi! :)

 • Laura

  Minulle kävi juuri samoin wolfordin uusien ihonväristen kanssa 2 kertaa putkeen… en taida enää luottaa! Mustat kyllä edelleen ehjänä käytöstä toiseen! Todella harmillista :/

  • Taitaa tosiaan olla ongelma nyt näiden ihonväristen sukkisten kanssa… Minullakin paritkin mustat Wolfordin sukkahousut kaapissa ja ne ovat palvelleet ihan älyttömän hyvin. En olisi ikinä uskonut, että tämä on Wolfordilta vastaus. Olin jotenkin ihan älyttömän pettynyt. Kai kun on luottanut johonkin vuosikymmenen ja sitten käy näin harmilisesti, niin se on kai ihmisluonnolle normaalia? :D

 • m

  Oho jopas on vatsa kasvanut nopeasti! Onko se oikeesti noin iso jo kun tossa 5. Kuvassa? Vai hämääkö paita noin paljon… :0

  • Oli pakko käydä katsomassa 5. kuva ja repesin nauruun :D Tuolla tuuli aika paljon ja nyt on tuuli tainnut napata paidan lentoon :D Vatsa on kyllä kasvanut huimasti ja räjähdysmäisesti edellisiin raskauksiin verrattuna, mutta ei sentään noin paljon :D Hahahahah :D

   • m

    No mä jo ajattelin! Viime postauksessa just sanoit et on kasvanut, mut mietin kanssa että sissus sentään! Mitä se enää alkusyksystä olis tolla vauhdilla! :’D

    • LOL :D :D No kyllä!! :D Mähän oikeasti varmasti kierisin jo loppusyksystä eteenpäin!!! :D :D

 • rosa

  No just mitä asiakaspalvelua! Se mitä ikinä se sukkahousupaketti ois ollu menetyksenä Stockan kaltaiselle firmalle niin ehkä ei ois kannattanut :D Hyvästä palvelusta ja luottamuksesta jää aina hyvä mieli.

  • Itseasiassa Stockan asiakaspalvelijat olivat kyllä kovin ystävällisiä. Kuulosti enemmän siltä, että heidän kätensä olivat Wolfordin suunnasta sidotut…? En tiedä missä on käynyt moga: Onko viesti soittopyynnöstä edennyt Wolfrodille asti, vai onko soittopyyntö ignoorattu…? Ja itsekin olen tosiaan Stockan first-asiakas, että käytän talon palveluita todella paljon. Olen aina ollut todella tyytyväinen heidän palveluunsa. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää onko kyse nyt mogasta Wolfordin vai Stockan päässä?

   • rosa

    Juu ystävällisiä ja asiallisia, eihän se rivityöntekijän vika ole jos käytäntö on tuollainen. Ylemmältä taholta se lähtee ei missään nimessä myyjien :)

    • No juuri näinhän se on… Ja satuin vielä toisella korvalla kuulemaan, kun kaksi muuta Stockan kassamyyjä päivittelivät keskenään, että miten Wolford ei voi muka reklamoida tällaista…

     • Sukkahoususankari

      Stokka ei voi kuluttajan suuntaan mennä Wolfordin taakse, vaan vastaa ihan samalla tavalla hajonneista tuotteista. Stokka voi sitten omalla ajallaan vaaka korvauksen wolfordilta

     • Hyvä tietää. Sain itseasiassa juuri viestin Stockan pr-osastolta. Asia selvitetään huomenna, että missä mennyt vikaan. Jään odottelemaan siis vastausta tähän ilmassa roikkuneeseen kysymykseen! :)

 • Pauliina

  Ohhoh! Tuntuu, että monelle merkille alkanut pikku hiljaa käymään näin. Hienoa, että otat asian esille ja on kyllä noloa Stokcmannilta!
  Koska tälläisessä taloustilanteessa kun palvelu on yksi tärkeä asia asiakkaalle. Toinen iso asia sosiaalinen media jolla herkästi maine kärsii, jos asioita ei hoideta hyvin.
  Huomenna olisi sukkahousu ostostenaika, en ainakaan wolfordin sukkahousuja hae.. Ostan parit halvemmmat, toiset sitten nyt vaikka varalle. ;)

  Ihana asu ja kuvat!

  • Se on kyllä totta! JA usien sellaisten laatumerkkien kohdalla, joilla on ollut kysyntää. On vaihdettu toisiin kustannustehokkaampiin tehtaiisin ja laatu kärsinyt sitten matkalla… En tiedä mistä kiikkastaa, mutta tämä ei kyllä ole sitä laatua, mitä minä olen kokenut ja edelleen merkiltä hinnankin takia oletan. JA en tiedä onko tässä niinkään kyse Stockmannin mogasta vai Wolfordin kehnosta reklamaatiopolitiikasta. Koska jos tuon luokan merkillä tosiaan on noin, että ei kuitin kanssa yhden käyttökerran jälkeen saa vaihtaa tuotetta toiseen (koska oletan maanantaikappaletta) niin en kyllä voi mitenkään perustella, miksi ne sukkahousut ostaisin markettilaadun sijasta…
   Ja hei joku kehaisi H&M sukkisten hinta-laatusuhdetta! Kunhan ei sieltäkään ihan halvimmasta päästä osta! :) Itse aioin kokeilla niitä seuraavaksi! :)
   Ja kiitos paljon! :)

 • Emma

  No etköhän sinä tämän postauksen jälkeen saa asian kuntoon yrityksen kanssa. Vaikka hienoa olisi jos nyt sitten oikeasti vaihtaisit merkkiä kun yritys kerran asiakkaitaan noin kohtelee. Monilla kun ei ole mahdollisuutta julkisuuden keinoilla saada parempaa lopputulosta reklamaatiolle. Harmi kun eivät olleet normaalia laatua. Ottaisi päähän kyllä itseäkin.

  • Tiedätkö, ei minulla ole halua saada vain omaa asiaani hoitoon tämän kautta. Se olisi hoitunut, jos minulle olisi soitettu niinkuin luvattu ja asia hoidettu asiallisesti eteenpäin. Mutta kun ymmärsin tämän, että reklamaatiopoltiikka on merkillä tosiaan tämä ja kiinnostus lojaaleja asiakkaita kohtaan aika nollissa, niin minä äänestän jaloillani ja vien tulevaisuuden sukkahousurahat muualle. Nyt ainut pelastus olisi merkin jonkinlainen reklamaatiopoltiikka uudistus… Koska jos se ei tapahdu, en halua käydä taistelua asiasta joka kerta… En uskalla ostaa enää merkin sukkahousuja jos käytäntö ja laatu on tämä noilla hinnoilla! Joten tää on tällainen one for all -meinigillä! :D Minä kun kehun täällä myös paljon merkkejä joihin luotan (ja vuosia tehny vannonut täällä Wolfordinkin nimeen) niin koen tärkeäksi, että myös tällaiset pettymykset luottomerkkeihin voin asiallisesti täällä ilmasta ihan teidän kaikkien muidenkin kannalta :)

   Joten kyllä. Todella harmi. On aina ikävää, kun joutuu pettymään johonkin, johon on todella pitkään vakaasti luottanut.

   • Emma

    Juuri näin! Hienoa kuulla että olet meidän kaikkien asialla :) Se on nimittäin tylsintä, jos bloggaaja (tms) haluaa vaikuttaa kirjoituksillaan vain omiin asioihinsa tai epäkohtiin ja kun ne on saatu selvitettyä niin taas kehutaan vaikka muita kohtaan firma toimisi edelleen vanhalla tyylillä. Mutta juuri tuo kommenttisi, että jos ei firman koko reklamaatiopolitiikka muutu niin et heidän tuotteitaan enää hanki. Iso peukku siitä! Arvostan.

 • -V-

  Marks&Spencerin sukkahousuista oon kuullut paljon hyvää! Itse en tosin ole päässyt vielä testailemaan, joten omakohtaista kokemusta ei ole.

  http://www.marksandspencerfinland.fi/2016/helmikuu/ei-enaa-silmapakoja

  • Ani

   Minulla on myös hyviä kokemuksia Marks&Spencerin sukkahousuista. Minulla oli käytössä stay-upit ja en voi muuta kuin kehua!

  • Hei kiitos huimasti tästä vinkistä! Nyt on jo kokeiltavien listalla ne sekä H&M omat! :) Kiitos!! :)

 • Uskomattoman huonoa asiakaspalvelua näinä aikoina, kun joka tuutissa (twitter, linkedin, muu netti..) pohditaan kaikilta kannoilta asiakaskokemusta sekä sen tärkeyttä voittoa tavoittelevassa liiketoiminnassa.

  On myös todella työlästä yhtäkkiä etsiä parempi merkki, joka täyttäisi kaikki omat kriteerit. Toivottavasti löydät pian paremman vaihtoehdon! Itse en osaa suositella mitään, koska mun kaikki sukkikset on H&M:ltä :D Kerran ostin Ginasta, mutta ne rullautu koko ajan alas. H&M:n sukkiksissa on tarpeeksi korkea vyötärö, joten ne pysyy ylhäällä :D Tässä tällainen pika-analyysi halpisversioista ;) Rikkikään nuo H&M:t ei mene ellen sohi niitä omilla kynsilläni liikaa.

  • Vikahan ei sinänsä ole asiakaspalvelijan. Jos merkillä on se kanta, että tuotteita ei vaihdeta tai hyvitetä niin ei se asiakaspalvelijan vika ole. Toki se, että luvattua soittoa ei ole kuulunut on firman / asiakaspalvelun vastuulla.

  • Siis todella harmillista Wolfordin kaltaiselta merkiltä, jonka laadulta minun mielestäni saa (ja pitää) olettaa parempaa. Tämän päivän some-maailmassa onneksi osaa sitten vältellä paremmin mahdollisia sudenkuoppia ja yrittää löytää muualta sitten parempaa hinta-laatusuhdetta. Ja hei älä nyt! Olet jo toinen, joka on suositellut / käyttää H&M sukkahousuja! Ne menivät jo omalle listalleni kokeiltavien joukkoon! :) Kiitos! :)