CATEGORIES

Kahden vaiheilla

11.6.2009

Nyt tulevana viikonloppuna meillä on ystävän häät tiedossa.

Eli minun pulmani on niinkin naurettava kysymys kuin: Mitä sitä laittaisi päälle?
Nyt olen saanut ne karsittua näihin kahteen mekkoon, but I just can’t seem to decide which one…

Punainen

vai…

Keltainen

Pidän kovasti tuosta yhden olan ylittävästä rusettikyhäelmästä…

Onpas valtava ongelma:D

78 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • rene

  Syötävän ihania mekkoja, mutta on pakko kyllä sanoa, että etiketti sanoo hääpukeutumisesta oikeastaan,ettei häihin saa laittaa mustaa, PUNAISTA tai valkoista. Tosin myönnän kyllä, että mustan kanssa tehdään aika paljon poikkeuksia nykyään, koska sitä ei koeta enää niin selkeästi hautajaisväriksi. Mutta koska mustan kanssa tehdään poikkeuksia niin miksei punaisenkin kanssa:D

 • Kata

  Täällä utelias haluaisi tietää joko olet päätynyt jompaankumpaan mekkoon? :) Kumman tahansa valitset, niin kaunista tulee päälle. Pitäisi itsekin metsästää mekkoa kesän häihin (siis ihan vieraana).

 • Chinese whispers from a pile of nappies

  onpas tullut kommenttia! Ma laittaisin keltasen paiva haihin jos on tosi kiva ilma, ilta haihin punasen ja myos jos on vahan synkempi ilma, sen paalle voit vetaa helposti cosyn jos on vilposampi. Keltanen saattaa nayttaa vahan "out of place" jos ei aurinko nayttaydy.

 • ciro

  ehdottomasti punainen ! väri sopii sulle paremmin ja on muutenki ihana ! :)

 • Leena_L

  Kannatan ehdottomasti punaista! :) Mä en ainakaan oo ikinä kuullut ettei häihin saisi laittaa punaista; mä luulen että nykyään on voimassa ainoastaan ne "säännöt" ettei saa laittaa kokovalkoista eikä kokomustaa.

 • Jenny

  Ehdottomasti keltainen, rusetti kiva yksityiskohta ja muutenkin parempi vaihtoehto häihin. :)

 • Niina

  Mun mielestä punainen on kauniimpi, mutta jos mahdollista niin lyhentäisin sitä aavistuksen polvien yläpuolelle. Näin siitä tulis keveämpi ja tyttömäisempi. Sit laittasin jotain hopea koruja ja tietty korkeet korot. Keltainenkin on ihan nätti, mutta ei mun mielestä niin juhlava.

 • lintu

  Oih, molemmat ihan upeita! En yhtään ihmettele, että on valinnan vaikeus :D Apua, ihastuin kanssa tohon keltaisen rusettikyhäelmään, joten laittaisin itse ehkä sen :)

 • Mrs. V

  Lilja,voi kiitos ihana kun tulit tänne jeesaamaan mua niin kauhean vaikeessa päätöksessä!:DKyllähän tuo punainen on paljon "häämaisempi"…Toivottavasti teillä oli eilen ihana päiva!:)Padme,Oi voi kiitos sullekin ihana!:)N, kiitos sinulle taas kovasti kun autat minua eteenpäin näinkin suuressa valinnassa!:D Karo,kiitos paljon mielipiteestäsi!:)Jamelia,kiitos ihan hirmuisesti kannatuksesta!:)Minna,RAKAS!:) Oot ihana!:D Loit tunnukset!!!!:)Onks meillä sit tulossa mitään juhlaa minne mä voisin ton keltasen laittaa?pussssssssss

 • Minna

  Mä olisin punaisen kannalla ja ihan sama mitä se on ennen tarkoittanut kun tiedät kyseisen hääparin ajatusmaailman(ja eivät todellaakaan ole konservatiivisiä häidensä suhteen You know what I mean)Niin saat varmasti pukeutua punaiseen! Keltanen ehdottomasti joihinkin kesä juhliin!-Se sama Minttu joka teki itselleen tunnukset

 • Follow your dreams

  Molemmat on kivoja päälläsimutta itse tykkään tuosta punaisesta enemmän;)Jamelia

 • Lara

  PUNAINEN ihan ehdottomasti! :)

 • Karo

  oon kans keltasen puolel =)

 • N

  punanen sopii sulle paremmmin, näin ulkopuolisen silmästä :)

 • padmé

  Punainen ehdottomasti! Niin ihana! :)

 • Lilja

  Punainen on todella kaunis ja näytät siinä upealta! Pituuskin on mielestäni sopivampi häihin (tai ainakin olisi Espanjassa) ;)

 • Mrs. V

  Inna,Kiitos kovasti mielipiteestäsi!:)Onhan se ehdottomasti "häämaisempi":DJoo mä luulen että pysyn hyvin yksinkertaisella linjalla jos punaisen laitan. Mulla on periaatteessa vaan niin simppeleitä korviksia, et pitääpä lähtee kaivaa mikä muu kuin napit ois mahdolliset…katy,kiitos paljon mielipiteestäsi!:) ja perusteluista!:)

 • Mrs. V

  Hanna,kiitos, onko siellä "mun" Hanna joka vihdoin loi blogger tilin?:)Jaana,niin totta, mutta punaista olen kerran häissä käyttänyt ja keltainen ei ole vielä nähnyt päivän valoa…It's so hard! Niin eri syyt pitää kumpaakin:DNinnu,kiitos kovasti äänestäsi ja siitä että pohdit asiaa kanssani!:)hotmama,Onko siellä THE HOTMAMA?:) (u know what I mean if it's u)No kiitos että informoit mitä se punainen tarkoittaa!:) Joku muistelikin jo, ettei punaista saisi laittaa päälle häihin, mutta ei ollut ihan varma miksi. Mä olen nimittäin jo kerran ollut tuo punainen häissä päällä, autuaan tietämättömänä että se vois vanhan kansojen juttujen mukaan mieltää noin!:S Toivottavasti kukaan ei enään usko noihin!:D mä luulin että ainut no no on valkoinen mekko:Dmut kiitos hotmama mielipiteestäsi!!:) Nyt voi ehkä kallistua tohon keltaseen. JUUUUUUST in case:DBellagio,YOU GET ME!:DNorppis,olen ehkä maailman lahjattomin käsiöissä!:D Ja rakastan tuota punaisen yksinkertaisuutta, joten en lähtis ikinä tuhoamaan sitä mun kätteni taidoilla:D To me it's perfect like that:)rennskukiitos kovasti mielipiteestäsi! tämähän on hirmu pinnallinen blogi, sillä en uskalla kertoa itsestäni mitään ja haluan pitää blogini hyvin helppolukuisena ja kivana kesähömppänä:DToivottavasti tämä pieni turhamainen blogi pystyy joillekin hymyn tuomaan huulille:)Lumo,kiitos kaunis mielipiteestäsi!:)Kata,Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Nyt yritän summata mun mielipiteeni, mikä nyt on muodostunut tän illan aikana:punainen: juhlavampi ja konservatiivisempi, täten sopii paremmin häihinMUTTA vanhan etiketin mukaan punaista ei saisi laittaa häihin päälle, sillä se tarkoittaa että olisi maannut sulhasen kanssa:D (tosin, omassa tapauksessani se ei tosiaan pidä paikkaansa joten kai se on ihan sama onko mulla nyt punaista päällä vai ei:D)KELTAINEN:Kivan erikoinen ja pirteä, mutta bilemekkomaisempi kuin punainen.Mutta kun en ole sitä vielä kertaakaan päässyt käyttämään niin se tekee valinnasta niin pirun vaikeen!!!:D voi elämä mitä juttuja pohdin:D

 • katy

  keltanen ! sopii sun hiuksiin paremmin ja näyttää sun ruskeeta ihoo vasten upeelta :)

 • Inna

  Punaisen kannalla olen ehdottomasti, mielestäni juhlvampi.Itselläni on samankaltainen mekko mustana ja olen pitänyt ohkaista vyötä tuossa rintojen alapuolella. Sitten vaikka jotkin kivat korvikset ja laukku, eipä se muuta kaipaa.

 • Kata

  Mä kannatan punaista! Huomaan, että moni on keltaisen kannalla (tosi kaunis sekin), mutta punainen istuu jotenkin sulle kuin nenä päähän ;). Sopii sulle siis hyvin. Se on ehkä jotenkin juhlavampi. Eikä se edes mun mielestä mitään ihme asusteita kaipaa, koska toi väri on kuitenkin niin kirkas ja kaunis.

 • Lumo^

  punainen!:)

 • rennsku

  Tutustuin blogiisi blogilistan kautta ja kivalta näyttää (: Ehdottomasti tuo punainen upeus, paljon juhalvampi. Tykkään kyllä hirmuisesti myös keltaisesta ! :)

 • Norppis

  Itse laittaisin keltaisen tai väsäisin samankaltaisen rusetti virityksen tohon punaseen ;)

 • Bellagio

  Tää onkin vaikee. Toi punanen on juhlallisempi ja siinä mielessä sopivampi häihin mut voin kuvitella kuinka haluat päästä käyttämään tota keltasta… :D Musta sekin kyl sopii ihan hyvin häihin joten hyvin voit laittaa sen! :) Pus…

 • hotmama

  Keltainen ehdottomasti.Kai tiedät että punaiseen väriin ei saisi häissä pukeutua. Jos naispuolisella vieraalla on kokopunainen asu tarkoittaa se sitä että on maannut sulhasen kanssa… ;)Nää on näitä vanhan kansan juttuja joten ei varmaan enää pidä paikkaansa.Mut silti keltainen on parempi :)

 • Ninnu

  Itse laittaisin tuon punaisen, vaikka tuo keltainenkin on tosi kiva, sillä keltainen vaikuttaa enemmän bilemekolta iltamenoihin ja punainen on vähän elegantimpi hääjuhlaan. Siihen lisäksi vaan oikeat asusteet niin tulee tosi hyvä! =)Sun ruskettuneen ihon kanssa sopii hyvin noi kirkkaat värit.

 • Jaana

  Punainen häihin! Keltainen on älyttömän kiva kans, mutta kuten jotkut ovat sanoneetkin, niin myös minun mielestäni se on enemmän "bilebile". Eli tuon keltaisen voi jotenkin helpommin pukea päälleen myös muihin illanistujaisiin. Punaisessa on tiettyä extra-juhlavuutta ja siksi se.

 • Hanna

  Punainen =)

 • live her life

  Punainen on parempi =)

 • annie

  punainen!

 • Mrs. V

  Jonna,kiitos äänestäsi!:)Anni,oon kyllä niin samaa mieltä kanssasi…Yksinkertainen on kaunista. Mä nimittäin olen jo kerran käyttänyt tota punaista häissä, mutta keltainen ei ole vielä päässyt ihmisten ilmoille. Siksi tää pulma, koska onhan tuo punainen häihin sopivampi…Tuo punainen oli juuri sellainen hame, jota etsin vuosien päivät. Sitten se käveli vastaan… Kerron teille ihanille kumpaan päädyin!:)heinis,onhan se häihin parempi malliltaan…A,onko siellä mun oma A?:)Kiitos kun jaksoit tulla jeesaa mua tässä suuressa ongelmassa:D:DHyvä idea! Pitääpä laittaa se vielä mun talvikamojen kulmakiveksi!:D:DSummerLove,kiitos mielipiteestäsi!:)Lilya, sen pirteys iskee minuunkin!:)Tupsu,Kiitos äänestäsi!:) Onhan se sopivampi häihin! Mä tavallaan pidän tuosta keltasesta kun sen juju on jäädä vähän pussittamaan. Fashion:D:DHelmi,oon kyl ehkä samoilla linjoilla…Mulla vaan ei ois ikinä pokkaa laitta tuota hametta baariin:D Mä en ole vielä vaan päässy käyttää sitä niin siksi niin suuri halu laittaa se päälle vaikka punainen onkin enemmän häihin sopiva…Nina,kiitos kovasti ajastasi ja avustasi!:)Elena,taitaa olla kyllä enemmistö tätä mieltä!:) Kiitos perustellusta mielipiteestä!:)Marika,kiitos kovasti!:)

 • RagDoll

  Voi kuules, näyttäisit varmasti upealta vaikka pelkkä jätesäkki päällä. ;) Valinta noiden kahden kauniin mekon välillä oli vaikea, mutta punainen väri ja upea helma vei voiton! Nuo mekot eivät taida olla ihan Suomen kamaralta?

 • Mrs. V

  Miss J,Kiitos äänestäsi!:)hanieh,kiva kun eksyit!:) Tämä sinänsä ei kyllä taida olla kovin monipuolista, sillä kirjoitan vaan "pinnallisempia" juttuja, enkä lainkaan paljasta itsestäni mitään. Joten täyttä hömppää ja väliin aina vähän terveys juttuja väliin pohdittavaksi:)Mutta juuri kesä lukemiseen sopivan kevyttä:Dhar Monica, kiitos äänestäsi!:)Styledrop,se olisi toinen kysymys…Miten sitten asustaa?!:D Ku mä meen niin usein linjalla: yksinkertainen on kaunista.Cloe,itsekin tajusin vast'ikään että punainen on värinä mulle hyvä. Ihan vaan mun tummuuden takia.Kiitos kannanotostasi!:)Sofia D,kiitos kovasti mielipiteestäsi!:)Se rusettijuttu onkin tossa mekossa mustakin se juttu:)Pullopostia,Ai apua…pitääpä tsekata! Poppy,onhan se konservatiivisempi! Kiitos äänestäsi!Petra,huomasin itseasiassa punaisen kuvissa saman asian…Mutta luulen että se on noiden kuvien valotus joka tekee sen hoikkuuden. Mun ihonvärikään ei ole kohdallaan:)Millakiitos ihana äänestäsi!:)Pinja,se on kyllä ihanan pirteä. Kiitos mielipiteestäsi!:)Amelia,mäkin pidän sen erikoisuudesta!:)

 • Jenna

  Oon punaisen kannalla :)

 • nellye

  joo keltainen ehdottomasti :–) Sopii sinulle valtavan hyvin ja mielestäni jotenkin "raikkaamman" oloinen kesäjuhliin!

 • Ella B

  IHANA ihana tuo punainen, sopii sulle tosi kauniisti tuo väri ja malli ja sopii niin hienosti rusketuksenkin kanssa. On se vaan niin nätti mun mielestä :)

 • diamondlife

  KELTAINEN! i love it!

 • saija

  Tää oli turhan helppo: keltainen. Just ton rusetin takia :) Punanen olis kaivannu jotaki pientä jujua, jos sen meinais laittaa, mutta keltanen voittaa 100-0, älä edes mieti punaista vaihtoehtoa : D

 • Laurra

  Ite tykkään enemmän punasesta se on mun mielestä juhlavampi tosin kyllä keltanenkin on tosi kiva. Joten annan "ääneni" punaselle :)

 • Candy

  Heippa!Punainen! :)

 • Milla

  Minä kannatan punaista :)

 • heta

  Punainen, aaabsolutely! Kuolen tolle empire-linjalle, ai että! Ja väri sopii sulle ihan hullun hyvin. Musta toi punainen on hieman juhlavampi ja häihin ehkä piirun verran sopivampi, vaikka toi keltainenkin on tosiaan hurmaava ja kesähäihinhän sitä voi laittaa ylle melkein mitä vain!Voih, rakastuin tohon punaiseen mekkoon nyt ihan totaalisesti. Itselläni on hyvinkin paljon samankaltainen, Samu-Jussi Kosken käsialaa, mutta haluaisin jonkun muunkin värisen kuin mustan. Mistä toi upeus on hankittu (anna mä arvaan, Suomen rajojen ulkopuolelta;) )?Eli mun ääneni menee punaiselle, näin ytimekkäästi tiivistettynä :D

 • Marika

  Mä oon ton punaisen kannalla :) Itse etsin pitkään punaista mekkoa ystäväni häihin, mutta en löytänyt. Ostin sitten keltaisen. Mutta punainen on siis aivan ihana! :)

 • Annabella

  Keltainen! Vaikka punainen onkin niin ihana väri mekoissa, niin tuo keltainen sopii sulle tosi hyvin, ja on oikeasti tyylikkäämmän näköinen kun punainen. :) ainakin sun päällä.

 • Mansikka Sport

  keltainen ois ainakin erikoinen :)

 • RiinaR

  Keltaista kannatan minäkin :)

 • Sasha

  Kelatainen keltainen!

 • Mirka

  Punainen ehdottomasti! Mistä oot muuten ostanut, itsekin haluaisin samanlaisen :)

 • Jonna ja Nella

  Minä pidän tuosta punaisesta :) Tuli mieleen, että siihenkin voisi yhditää sellaisen satiinirusetin, näyttäisi heti taas astetta juhlavammalta.Ymmärrän toki kantasi siihen asunnon esittelyyn :) No harm feelings!

 • Liikaa sanoja

  Aivan IHANA tuo keltainen mekko! Mistähän se mahtaa olla? Noin täydellistä mekkoa en ole hetkeen nähnyt.Punainenkin on kaunis, ja mielestäni sopisi häihin vähän paremmin kuin tuo keltainen. Se on juhlavampi kuitenkin.

 • Anniina

  Keltainen munkin mielestä.:D

 • mi-lana

  keltainen näyttää sun päälle ihan jumalaiselta! sitä kannatan ehdottomasti! punainen on myös hyvin sievä (no mikäpä sun päällä vois ees huonolta näyttää), mutta kyllä toi keltanen on parempi:))hei onko nuo kengät muuten louboutinit?

 • Veronika

  Punainen! Se on mielestäni juhlavampi ja nätimpi. Nätiltä näytät, laitat sitten kumman tahansa :)

 • Marika

  Itse tykkään enemmän punaisesta. Näyttää upealta päälläsi! :)

 • Elena

  Muuten keltainen, mutta koska on häät niin ehdottomasti punainen! ;)

 • Nina

  Kannatan punaista! Mun mielestä se (ainakin kuvissa) näyttää juhlavammalta :)

 • Helmi

  Moikka!Punainen ehdottomasti parempi. Näen tuon keltaisen ennemminkin bilemekkona kuin häissä;)

 • Tupsu

  Ehdottomasti punainen! Klassinen, kaunis, "häinen" ja imartelee sua enemmän kuin keltainen, joka jää vähän pussittamaan. ;)

 • Lilya

  Sanoisin,että tuo keltanen:> kivan kesäinenkin..

 • SummerLove

  Punanen!

 • A

  Jätämpäs minäkin ensimmäisen kommenttini tähän uuteen blogiisi :)Mä laittaisin punaisen, tai riippuu ehkä minkälaiset häät kyseessä. Jonkinverran konservatiivisena ihmisenä musta häissä pitää olla polveen tai yli ulottuva mekko. Kuitenkin kaikista häistä löytyy "se yksi" joka rikkoo kaavan, you know?! Mut ei toi keltainen kyl ihan sellainenkaa ole :)(p.s.vol.7 vois olla UGGeista??)

 • heinis

  Punainen näyttää minun silmääni paremmalta ko. tilaisuuteen! :-) <3

 • Anni

  Minuun kyllä iskee ehdottomasti tuo punainen enemmän! Aivan älyttömän upean mallinen ja ihanan näköistä kangasta. Laskeutuu aivan ihanasti.Mielestäni juuri sellainen klassisen kaunis, joka itseäni miellyttää kovasti juhlapukeutumisessa. Väri, malli, kangas,aivan kaikki on kohdallaan tuossa punaisessa mekossa!Yksinkertainen on usein mielestäni sitä kauneinta (:Ääh! Olen kyllä tosiaan nyt aivan myyty tuolle punaiselle. Jokainen nainen tarvitsisi yhden tuollaisen kaappinsa ;)Kerrothan sitten kumpaan päädyit?

 • Jonna

  Keltainen :)

 • Amelia

  toi keltanen on ihan törkeen hieno! :) se sais mun äänen!

 • Amelia

  toi keltanen on ihan törkeen hieno! :) se sais mun äänen!

 • Pinja

  keltainen on ihanan räväkkä, se siis !

 • Milla

  Mä oon punasen kannalla! Vaikka ei toi keltanenkaan huono vaihtoehto ole :)

 • Petra

  Keltainen! Ihanat yksityiskohdat ja se myös imartelee sun vartaloa. :) Punainen saa sut näyttämään turhan hoikalta…

 • Poppy

  Punainen saa multa kannatusta. Jotenkin enemmän häihin sopiva.

 • Pullopostia

  En tiedä mistä mulla on sellainen kuva ettei häihin olisi sopivaa laittaa kokopunaista. Hmm. Keltainen.

 • Sofia D

  Keltainen mekko on aivan ihana! Tuo rusettjuttu ja värit ja kaikki..Eli keltainen!:)

 • Cloé

  mun mielestä toi punanen on jotenkin kivempi (: se siis! sopii paremmin mielestäni sinulle!

 • Styledrop

  Olen punaisen kannalla, vaikka se kaipaakin ehkä hieman asustusta vielä. Keltainen on liian bilemäinen, vaikka hieno sekin on.

 • harMonica

  keltainen!

 • hanieh

  Eksyin blogilistalta tänne blogiisi, vaikuttaa tosi kivalta ja monipuoliselta blogilta joten tätä täytynee alkaa seuraamaan:)Mutta oma ääneni menee tuolle keltaiselle ihanuudelle, se on mukavan pirtsakka ja tuo rusettiyksityiskohta on kiva :)

 • Miss J

  Keltainen ehdottomasti!