CATEGORIES

Nahkatakki ja pitsipaita

20.5.2016

nosturi asu-0119 nosturi kollaasi nosturi asu-0168 nosturi asu-0184 nosturi asu kollaasi nosturi asu-0056 nosturi asu-0039 nosturi asu-0080 pictures by Alexa Dagmar

jacket BALENCIAGA
lace top KAPPAHL
blouse ZARA
pants GINA TRICOT
shoes ADIDAS
bag CHANEL
bracelets HÈRMES and Syster P (jälkimmäinen saatu)
sunnies RAYBAN

Pidän kovasti pukeutumisessa naisellisten sekä maskuliinisten kappaleiden yhdistelystä. Miten kauniin kontrastin valkoinen pitsipaita tuokaan tuolle kovalle mustalle nahalle. Näiden maailmojen lisäksi olen viimeaikoina huomannut yhdisteleväni erilaisia metallejakin keskenään. Ennen halusin asuun pelkästään hopeaa tai vaihtoehtoisesti vain kultaa, mutta nykyään silmää ei enää niin häiritsekään kahden eri metallin yhdistelmä. Ja vinkkinä niille, jotka myös minunlaillani kaipailivat siroja koruröykkiöitä kesäksi: Ruotsalainen Syster P tekee juurikin erilaisia hennon kauniita kaula- ja rannekoruja. Kuvissa näkyvä sulkarannerengas on heidän valikoimastaan, jonka sain hiljattain yllätyksekseni heiltä lahjaksi.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Riia Hiltunen

  Upea asu! Pakko kysyä oletko tehnyt hiuksillesi jotain,värjäystä tai raitoja? Ihana väri! Entä onko niitä leikattu kerroksitain? Hyvää kesää sinulle ja perheellesi :)

  • Kuule en mitään! :) Viimeksi olut kampaajalla muutama vuosi sitten :D Hiukset olen värjännyt koko elämäni aikana ehkä 3 kertaa. EI vain sovi minulle. Tulee liikaa punapigmenttiä alta. Värjäsin viimeksi hiukset ehkä vuonna 2006 :D Tässä hiukset sen verran erilaiset, että en ole kuivannut niitä normaalisti enkä laittanut papalareille niin nyt suorina :)

   • Riia

    ok kiitos vastauksestasi :)

 • Elina

  Tuo asukokonaisuus sopii sulle tosi hyvin. :)

 • Janina

  Ihana asu! Kävin Kappahlissa viime viikonloppuna ja jostain syystä kävit mielessäni heti, kun näin Vintage Stories -malliston, jota tuo kyseinen paitakin taitaa olla. Meinasin ihan vinkata, mutta ehditkin näköjään ensin! ;) Kivoja pitsimekkoja siellä myös!

  Ihanaa kesää!

  Terkuin,
  Janina

  • Hauska! :D Tosiaan – ihana mallisto! Tosi paljon kaikkia ihania pitsihepeneitä! Täydellisiä kesään! Ja sitä samaa sinulle myös! :)

 • Kateliini

  Oij, ihana asu, kelpais! :)
  Ja ei oo totta, just tänään mietin sua, kun uuden kellon hankinta mielessä, itsekin tykkään enemmän pukeutua kultaisiin koruihin. “Kulta”kello ei tunnu omaan käteen kuitenkaan enää kivalta. Sit muistelin, että säkin tykkäät kultakoruista enemmän, mutta varmaan pidät Omegaasi kuitenkin niiden kultakorujenkin kanssa? :)
  Kiitos elämänmyönteisestä ja kauniista blogistasi! Aurinkoista kesää!

  • Siis mä ymmärrän sua niin hyvin. Mullakin oli pitkään Michael Korsin maskuliininen kultakello, mutta nyt jotenkin kaipasin ehkä siroa kultaista kelloa… Rakastan kultaa, mutta ehkä vähän naisellisempi versio toimisi kellona paremmin? Ja tosiaan, pidän joskus jopa ranteessa eri metalleja keskenään. Omegaa olen tainnut käyttää vain sellaisenaan kylläkin… Ainakin toistaiseksi… Kiitos kovasti sinulle Kateliini kun olet seuranani ja annat blogilleni aikaasi! :) Upeaa kesää!

 • Upea sinä ja asun voisin pukea heti päälleni. Tai no en näihin lämpöasteisiin (+21) ;).

  • Oi ihanaa! Täälläkin onneksi hiljalleen alkaa lämmetä tuollaisiin lukemiin! :) Mutta Miten olisi mustat nahkasortsit ja valkoinen pitsipaita… ? :)

 • Haidi

  Nahan ja valkoisen pitsin kontrasti on kyllä aina toimiva kombo! (: tämä asu uppoaa siis ihan kympillä.

  • Joo sama! Viime vuodelta suosikkiasujani oli pitsipaita ja mustat nahkasortsit :)