CATEGORIES

Kameleonttihuivi

22.5.2016

mustavihrea asu-3121 mustavihrea asu kollaasi mustavihrea asu-3302 mustavihrea asu-3161 mustavihrea asu kollaasi2 mustavihrea asu-3175mustavihrea asu-3366 mustavihrea asu-3326 mustavihrea asu koll3 mustavihrea asu-3114 mustavihrea asu-3152photos by Metti Forssell

coat ANINE BING
scarf CHRISTIAN DIOR
bag CHANEL
knit ZARA
pants H&M maternity
shoes SAINT LAURENT

Taisin uskaltaa hieman liian varhain paljain säärin kaupungille. Pilvetön taivas ja hehkuvana porottava aurinko sai minut laittamaan kesämekon päälle. Lämmikkeenä oli vielä nahkatakki, mutta ikävä kyllä se ei tainnut pelastaa jonkin asteen kylmettymiseltä, vaikka en tuona päivänä erityisesti palellutkaan. Nyt kuitenkin makaan jo kolmatta päivää sohvan nurkassa nenä valuen. Onneksi kaiken aloittanut piikkimeloni kurkussa on sentään nyt selätetty.

Juuri ennen petilepoa ehdin käydä ystäväni Metin kanssa kuvaamassa päivän asun, jossa näkyy päällä uudet sandaalit, jotka taisivat olla naula flunssaisen arkkuun. Sama asu on ollut aiemminkin päällä. Viimeksi vain mustilla slip-on-lenkkareilla, kun olimme koko perheen voimin seuraamassa esikoisen ensimmäisiä futistreenejä (Suomessa siis). Vaikka nyt jalassa oli upouudet sandaalit (jotka pääsevät varmaan paremmin oikeuksiin sortsien kanssa) niin minun suosikkini tässä asussa on tuon vanha äidiltäni saama printtihuivi, joka sopii niin moneen! Olen ihastellut sen monimuotoisuutta niin monien eri asujen kanssa. Miten kauniilta se näyttääkään laivastonsinisen, kamelin tai mustan rinnalla. Tähän listaan täytyy lisätä armeijanvihreä. Ihana kameleonttihuivi, joka sopii yllättävän monen erikoisenkin värin kanssa. Ei ihme, että äitini on käyttänyt tätä huivia jo kymmeniä vuosia. Toivon voivani antaa sille vielä vähintään yhtä paljon käyttövuosia <3

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Piikkimeloni, hehe olipas hauska xD Eikös se yleensä ole kaktus kurkussa ;) asu on kyllä niin nappi ja tuota upeaa huivia olen kyllä aiemminkin ihaillut!

  • joo ei riittänyt tällä kertaa kaktus vaan oli vielä järeämpi kaveri mukana :D Ja tuo huivi on vaan joka kerta yhtä ihana <3 Ihan täydelliset sävyt.

 • meow

  Tosi kaunis huivi. Kuvat ovat myös hyvin onnistuneet, näytät tosi ihastuttavalta :)<3

  • Niin minustakin! Ja kyllä, Metti on oppinut kuvaamaan ihan älyttömän hyvin todella lyhyessä ajassa. Kiitos <3

 • Ihana huivi ja upeat kuvat! Hehkut. :)