CATEGORIES

Ylpeä pieni mitalisti

1.6.2016

mina ja d asu-5220 sydan mina ja d asu mina ja d asu-5241sydan mina ja d asu2 mina ja d asu-5227 mina ja d asu-5225 mina ja d asu-5214 sydan

My outfit
shirt ZARA
shorts ZARA
shoes ADIDAS
bag YSL
sunnies CELINE

My son’s outfit
shirt NAME IT
shorts GUGGUU
shoes MAISON GARMETS

Mitkä säät! Tänään oli kuuma jo tässä sortsiasussakin. Miten upea, upea toukokuu. Mikäs sen ihanempaa, kun mennä tässä säässä koko perheen voimin jäätelölle? Äsken käväisimme Stockmannilla hoitamassa asioita ja siinä samalla ostimme kaikki Robert’s Coffeesta jäätelöt. Ai härregyyd mitä makuja. Sitruunasorbetti ja suolainen karamelli olivat kerrassaan taivaallista nautittavaa tällä helteellä. Esikoisella oli ollut tänään tarhaporukan olympialaiset, josta pienet olivat kaikki saaneet muistoksi mitalit. Voi että miten ylpeä hän siitä onkaan – ensimmäisestä mitalistaan. Se kaulassa piti lähteä kaupungillekin. Sitä tuskin riisutaan ennen nukkumaan menoa… <3

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • saara

  Ihana poika! Onnea mitalista <3

 • Anette

  Siis tämä pieni, ihastuttava mitalisti sai hymyn huulille ja sydämen sulamaan täälläkin! Voi toista :D <3 Lapset kyllä muistuttavat että elämässä täytyy osata nauttia niistä pienistä suurista asioista! :) Ihanaa viikkoa Hanna sinne Suomeen! Nauttikaa täysillä, teillä on paremmat säät siellä kuin meillä täällä epävakaan sateisessa Hollannissa! :)

  • Kiitos paljon <3 Hän oli kieltämättä äärimmäisen suloinen. Niin ylpeä ja onnessaan mitalista <3 Kiitos paljon! Nautitaan näin poikkeuksellisen hienoista alkukesän säistä! :)

 • Jemmi

  Niin ihana kuva jossa olette suloisen poikasi kanssa :)

  • Kiitos. Niin minäkin <3

 • Haidi

  Äää vitsi mä kuolasin teiän jätskejä snapissa, nams! :) ja voi miten onnelinen pieni on mitalistaan, varsin suloinen<3 ja ihanan kesäinen sunkin asu!

  • Joo siis minkä näköistä! niin hyvää! Ja kiitos paljon! <3