CATEGORIES

Vilautusvarma hellemekko

15.6.2016

farkkumekko-7559 farkkumekko1 farkkumekko-7634 farkkumekko-7648 farkkumekko-7721 farkkumekko2 farkkumekko-7709 farkkumekko3 farkkumekko-7666pictures by Kira Kosonen

dress ZARA
shoes UGG
bag SAINT LAURENT
hat J.CREW

Olo on kuin sotanorsulla, mutta fiilistä vähän helpottaa pari uutta hellemekkoa, missä mikään ei kiristä ja ilmakin vaihtuu. Kyllä nyt viimeistään kroppakin kertoo, että kolme on meidän lapsiluku. Enempää ei minun vartaloni jaksa. Viimeisestä viidestä vuodesta olen ollut melkein puolet raskaana, joten eihän se mikään ihme ole, että kroppa vaatii lepoa. Melkoisen urakan se kuitenkin on tehnyt. Ihmeitä suorastaan. Joten kiitollisena ja väsyneenä tämä sotanorsu marssii kesän läpi mukavissa hellemekoissa. Tästä yksilöstä pidin kovasti sen kevyen farkkua muistuttavan materiaalinsa takia, sekä siitä, että vilautusvaara on poistettu. Nimittäin helman alta paljastuu vielä sortsit! Ihana turva naiselle, jonka kasvava vatsa hinaa helmaa joka viikko ylemmäs…

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Pakko itsekin kommentoida tuota lokaatiota, kun viime aikoina on tullut kiinnitettyä huomiota upeisiin kuvauspaikkoihin niiden asujen taustalla. Tällaisissa kuvissa rakennusten muotokieli tulee niin eri tavalla esiin kuin ohi kiireessä kulkiessa. Nyt siis vihdoin itsekin tunnistin kuvauspaikan, just keskiviikkona karkasin tuohon juurelle amfille kahvitauolle kaisan cafen pullan kera:) ihana tapiola!

  • Tapiola on kyllä IHANA! <3 JA APUA! Miten olen kokonaan unohtanut Kaisan cafen korvapuustit!?!?! Pakko käydä hakemassa joku päivä! Kiitos muistuksesta!

 • primrose

  Kauniita kuvia ja ihanan kesäinen asu! Oot todella kauniisti raskaana – sellainen tunnelma kuvista välittyy. :) Kovasti voimia raskauteen. Voin vain kuvitella, miltä tuntuu, kun kehu työstää suurta ihmettä. Ja oli hauska tunnistaa kuvauspaikka. Kävin vuosikausia harrastamassa tuossa samaisessa rakennuksessa, joten se on mulle tärkeä paikka. :)

  • Voi kiitos kovasti. Mukava kuulla, että se onni raskaudesta kuitenkin peittää sen ikävän ja väsyneen olon omassa kropassa :D Ja voi että. Tapiola on ihana… Asuin siellä itsekin ala-asteen 2. luokkaan asti. Ihana paikka <3

 • Upeat kengät ja upea nainen! :)

  • Eikö olekin? Vanhay UGGin kiilakorot! :D Ja iso kiitos kauniista sanoista!

 • TanjaP

  Ihastuttavia kuvia,väsymystä en itse ainakaan näe vaan onnellisen äidin.Mekko on ihanan ajaton myöskin jollain tapaa. :)

  • Voi kiitos <3 Koska sitä minä kyllä olen – hyvin onnellinen <3 Joten onneksi se sentään peittää alleen tämän epämukavuuden omassa kehossa :) <3 Ja se on totta. Tuo vaalea farkunomainen kangas on yllättävän ajaton.

 • Pia

  Ihanan freshin ja kesäisen näköinen olet, kaukana sotanorsusta! (:

  • Voi kiitos paljon. Vaikka olo on tosi iloinen ja onnellinen niin olo omassa kropassa alkaa olla taas jo epämukava – nyt 3. raskaudessa vaan ennätysaikaisin :D

 • Nyt on kyllä niin napakymppiasu, aivan IHANA! Ja voimia raskauteen :)

  • Voi kiitos, mukavaa, että pidät! :) Kiitos, voimia tarvitaan :D

 • meow

  Jälleen kerran aivan upeita kuvia ja ihana asu :) Kengät ovat erityisesti mieleeni. Hymyilet ihanasti ja oot todella hehkuvan näköinen, vaikkei ilmeisesti olo ole ihan sama :) :D Tsemppiä loppuajalle!

  Yllätyin suuresti heti ensimmäisen kuvan kohdalla, kun huomasin kuvien olevan kotikonnuilta! <3

  • Voi kiitos! :) Minäkin pidän noista vanhoista Uggin kiilakoroista huimasti! :) Olo on siis kovin onnellinen, on vain kovin uupunut olo omassa kropassa. Siinä kaikki :) Ja tosiaan… Tapiola <3 Siellä minäkin kävin ala-asteen 1. ja 2. luokan <3

 • Kateliini

  Raikas asu!
  Jaksan hämmästellä sitä, miten hyvin sinulle sopivat sekä viileät sävyt, kuten tämä vaaleansininen, että lämpimät, kuten oliivi ja kulta! :) Oletko muuten koskaan ollut värianalyysissä? Ei sillä, että yhtään epäilisin sinun sitä tarvitsevan, kun omaat niin varman silmän sen suhteen mikä sinulle sopii.
  Nautihan viimeisistä hetkistä pallon kanssa, ehkä sitä kuitenkin (vaivoista huolimatta) tulee vielä joskus ikävä! ;)

  • Voi kiitos paljon Kateliini! :) Ja itseasiassa olen ollut värianalyysissa. Minä olen sen mukaan kesä! :) Ja niitä tosiaan vähän enemmän aikoinaan lueskelin ja värisävyjä tutkiskelin niin itsellä meni vähän jopa maku siitä… Koska me kaikki olemme niin yksilöitä, että ei asia ei ole minusta mitenkään niin mustavalkoinen. Jokainen varmasti löytää ajan kanssa ne itselleen sopivimmat väri, toki kyllä tuo värianalyysi voi auttaa löytää helposti sen oikean suunnan jos on ihan hakuteillä! :) Ja mä yritän! :D Vielä kaikkien raskauksien aikana on ollut vaikea uskoa, että tämän pallon vaivoja tulisi ikävä… Mutta ehkä sitten joskus kun oikeasti aikaa kuluu sen verran paljon raskaudesta, että aika kultaa muistot :D Kiitos vielä! :)

   • Kateliini

    Ihan samaa mieltä kanssasi! Siksi en ole uskaltanut mennäkään, koska pelkään, että jotain lemppareitani kiellettäisiin käyttämästä. Ja sitten sitä alkaisi kaupassakin vain etsimään niitä “oikeita” värejä. Minusta se fiilis, että viihtyy jossain vaatteessa ja värissä näkyy enemmän kuin se kuuluuko se omaan värikarttaan.
    Ja enpä olisi uskonut sinua kesäksi kuvien perusteella! :D

 • saara

  Loppurutistus vielä, hyvin menee! Mieti, vain 1,5v ja teillä on kolme pojankoltiaista, mahdollisesi kaikki kolme jo käveleviä ja äiti pääsee sitten pikkuhiljaa kuntouttelemaan itseään raskauksista ja vauvavuosista. Ja hei! Ihailen, että jaksat miettiä mitä puet vatsan kanssa, itte menin koko rantapalloajan farkut-t-paota-jakku-ballerinat-linjalla, alkoi aivan itseänkin kyllästyttämään oma mielikuvituksettomuus. Täältä tsemppihuudot raskauteen ja lapsiarkeen: Go Hanna! ?

  • Voi ihana Saara! Kiitos <3 Tuo mielikuva todella helpottaa! :) Ihana katsella sitten niitä kolmea veljestä pienellä ikäerolla <3 Ja ihana sitten itsekin pääsä kokemaan sitä mielihyvää, mitä itse saan juoksusta. Sitä on ikävä. Kiitos kovasti tsempistä, joka toi hymyn huulille! :)

 • Haidi

  Vitsi miten upeat kuvat ja kaunis sinä <3 mekko on kyllä ihana ja vitsi noi shortsit siellä alla, loistava idea! Tsemppiä hirmuisesti raskauden loppurutistukseen :)<3

  • Kiitos ihana Haidi! Ja on kieltämättä kätevät! :D Kiitos – tsempit tulee tässä kolmannen kohdalla jo tarpeeseen :D