CATEGORIES

Päivän asu – rock n’ roll

16.10.2010

Tämä on muuten sama asu kuin Alex Curranin copycatissa, mutta vaalea bleiseri on vaihtunut lyhykäiseen nahkatakkiin ja asua täydentää silkkihuivi.
Aika valtava ero asun tunnelmassa näinkin pienellä muutoksella.


Niin….
Vaihdoin taas blogini bannerin ja värejä.
Rakas ystäväni antoi minulle palautetta, että edellinen oli liian kesäinen tähän vuodenaikaan ja olin samaa mieltä. Nyt siis mennään hetki syksyisissä sävyissä!:)

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sohvi

  Heipähei :) En tiedä miten tuo rokahtava asusi jotenkin pysäytti minut pidemmäksi aikaa katsomaan kuvia :D Pidän myös kampauksestasi, letti tuo kokonaisuuteen oman yksityiskohtansa. Sinulla on yleensä ihanat hiuksesi auki tai päätämyöten kiinni joten tämä pikkuinen lisä näyttää kivalta!

 • Ann

  Cat: Vuittoniahan ei myydä muualla kuin Vuittonin omissa liikkeissä. Kaikki muualla myytävät ovat joko feikkejä tai second hand tavaraa. Suomeen ei Vuittonin omasta nettikaupasta saa tilattua, joihinkin maihin ilmeisesti saa. Liikkeeseen voi kyllä olla puhelimitse yhteydessä ja ilmeisesti he voivat postittaa tuotteita :)

 • Jaana

  Cat: en ole tilannut netin kautta, mutta sinuna ottaisin yhteyttä Helsingin Vuittonin liikkeeseen. Itse just tilasin "postimyyntinä" Helsingin Nina'sista Louboutinin kengät (olin yhteyksissä sähköpostitse, maksoin Niinan antamalle tilille ja Niina laittoi kengät postissa tulemaan. Ihan loistavasti sujui kaupat.) Luulisi, että Helsingin Vuitton liikkeen kanssa voisi tehdä samalla tavalla, kuin Nina'sin…(?)

 • Pelham Wife

  Cat: E-luxury taitaa ainoana myydä vuittonia, mutta eivät mun tietääkseni toimita suomeen. Voisit soittaa vuittonille ja tehdä tilauksen puhelimen kautta, jolloin saisit tuotteen postitse kotiin? Itsellä tämä on ainakin toiminut, tosin ei kokemusta vuittonista mutta toiselta merkiltä :)

 • anita

  ihana toi nykyinen banneri (: päivänasu oli yhtä kiva niinkuin aina!

 • Jenni

  Mahtava kokonaisuus! Melkeinpä parempi kuin se vaalea :)

 • Mrs. V

  Heidi,Joo täällä asuinmaassani syksy on vasta aluillaan, vielä viime viikko oli hyvä 20 astetta:S Harmillisen lyhyeksi jäi siis suomen syksy?On se joo kumma miten paljon pieen jutut tekevät!Meri,Kiitos kaunis!Cat,ikävä kyllä en ikinä, joten en osaa auttaa. Kaikki olen suoraan liikkeestä ostanut :S Mutta joku lukijoistani on kyllä tilannut! Jos joku osaa auttaa niin toivottavasti kommentoivat tähän jatkoksi!:)

 • Cat

  Moikka! Kysyisin tässä sellaista, että oletko sä koskaan tilannut netistä Vuittonia? Ja jos olet niin miltähän sivustolta? Mulla on sellainen tilanne, että Vuitton liikettä ei ole oikein saatavilla lähellä ja siksipä netistä tilaaminen olisi helpompaa. Etsinkin tässä luotettavaa ja laadukasta sivustoa jolta voisin Vuittonin tilata :)

 • Meri

  hieno on banneri ja upea asu :)

 • Heidi

  Ihanan syksyinen banneri! :) Tosin täällä Suomessa taitaa kohta olla jo talvi – nytkin tulee hiljakseen lunta.Erilainen takki ja huivi muuttavat todella paljon asua, en olisi tunnistanut sitä samaksi. Tuo kaulakorusi on muuten aivan ihana. :)