CATEGORIES

Hapsuasu

20.6.2016

mustaa ja farkkua-8248 mustaa ja farkkua-8207 mustaa ja farkkua1 mustaa ja farkkua-8231 mustaa ja farkkua-8184 mustaa ja farkkua-8165 mustaa ja farkkua2pictures by Kira Kosonen

top H&M
jeans H&M
shoes UGG
bag REBECCA MINKOFF
sunnies CÉLINE
jewellery THE PEACHBOX & HÈRMES

Myrskyn jälkeen koitti taas poutasää. Toivottavasti nyt saataisiin vaan hyvä juhannussää eteläänkin pitkästä aikaa. En edes muista, koska olisin viettänyt juhannusta ilman kumisaappaita, villapaitaa ja sadetakkia. Nämä helteisemmän sään asukuvat nappasimme siskon kanssa viime viikon lämpimimpänä päivänä. Nyt vaan sormet ristissä, että jussina tarkenisi samanlaisissa tamineissa vedellä. Pitkästä aikaa me suuntaamme mökille juhannuksen viettoon. Viime vuonna oltiin vielä jenkeissä ja sitä edellisenä vuonna jänniteltiin sen verran toisen pojan saapumista maailmaan, että vietettiin kaverien kesken kaupunkijuhannus – lähellä sairaaloita. Nyt odotan makkaranpaistoa, rantasaunaa ja poikien pallopelejä aamusta iltaan luonnon helmassa. Ihanaa.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emppu

  Moikka! Oon katsellut netistä tollasia sandaaleita itsellenikin. Kiinnostais tietää, et onko niillä hyvä kävellä ja kuinka korkee korko noissa on? ?

 • Haidi

  Ihana hapsuhasu! Kaikki sormet kyllä ristissä, jos päästäisiin nauttimaan ihanasta kesä säästä juhannuksena :) olisi ihana päästä vetämän mekko päälle ja nauttimaan grilliruuasta terassilla istuskellen!

  • No nyt vielä meteorologit lupailis ihan älyhyvää! *kädet ilmassa*

 • Hanna

  Todella upea! Kaunis ja yksinkertainen asu!